Şimdi Ara

Eğer login başarılı ise şu java script kodunu çalıştır:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar login sayfamda kullanıcıların bir önceki sayfaya gidebilmeleri için şu kodu kullanmak istiyorum.Ama bir şartla -EĞER KULLANICI PAROLAYI VE KULLANICI ADINI DOĞRU YAZDIYSA-
    Çünkü yanlış yaptığında bu kod 1 geri gittiği için bu sefer kullanıcı doğru yazdığında tekrar login e giriyo.Ben de bunu engellemek maksadıyla sizlerden bu yardımı rica ediyorum arkadaşlar.Kod şu şekilde:

<script>
    var sure = 5000; //5 sn sonra
    function geri(){
    history.go(-2);
    }
    setTimeout("geri()", sure);
    </script>

Not:

Session : kt_login_user

Evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Orijinalden alıntı: battalgazigeliyor

Arkadaşlar login sayfamda kullanıcıların bir önceki sayfaya gidebilmeleri için şu kodu kullanmak istiyorum.Ama bir şartla -EĞER KULLANICI PAROLAYI VE KULLANICI ADINI DOĞRU YAZDIYSA-
    Çünkü yanlış yaptığında bu kod 1 geri gittiği için bu sefer kullanıcı doğru yazdığında tekrar login e giriyo.Ben de bunu engellemek maksadıyla sizlerden bu yardımı rica ediyorum arkadaşlar.Kod şu şekilde:

<script>
    var sure = 5000; //5 sn sonra
    function geri(){
    history.go(-2);
    }
    setTimeout("geri()", sure);
    </script>

Not:

Session : kt_login_user

Evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

page metod gibi birsey ile aspx tarafindan fonksiyon cagirilabiliniyordu diye hatirliyorum ama literal ile fonksiyonu yazdirmak daha kolay bir cozum olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frcst -- 17 Aralık 2012; 23:42:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar cevaplarınız için çok çok teşekkür ediyorum.Çözüm önerisi sunmuşsunuz fakat jquery yi bu scripte nasıl entegre ederim?Bir örnek verebilir misiniz?
  • code.jquery.com/jquery-1.8.3.min.js dosyasını indir veya <script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/jquery-1.8.3.min.js"></script> yaz indirdiğin dosya içinse aynı klasörde ise <script type="text/javascript" src="jquery-1.8.3.min.js"></script> yaz dosyana dahil olur

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.