Şimdi Ara

Eğer Ekranınız Ters Döndüyse yapmanız Gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc nin ekranı ters döndüğünde yapılması gereken adımlar çok basittir. Ekran Nasıl ters döndü diyenler Kısayol tuşuna basılmışsa onun için dönmüş olabilir.

Windows 7 Ekranı düzeltme: Masaüstünde sağ tıklayalım gelen ekranda Ekran çözünürlüğüne tıklayalım. Yön seçeneğine tıklayalım ordan yatay dikey ayarları vardır oradan düzeltebiliriz.

windows xp de ekran düzeltme
    Bu ekran kartınızın yazılım fonksiyonlarından biri olmalı.Ekran kartınızın System Tray ( Saatin olduğu yer ) deki ikonuna tıklayıp ayarlardan ekran döndür seçeneğine erişirseniz ekranınızı tekrar normale döndürebilirsiniz.

Eğer System Tray'de ikonu yoksa , masaüstüne sağ tıklayıp Özellikler > Ayarlar > Gelişmiş seçeneğinden de ekran kartınızın menüsüne ulaşabilirsiniz. ekran kartınızın menüsünde rotation veya nvrotate vb. yazan menüden değişikliği yapabilirsiniz.

En Kısa Yol win7 win xp vb. hepsinde deneyeceğiniz en kısa yol ise:

Ekranınız ters döndüğünde yada yan döndüğünde düzeltmek için yapmanız gereken tek şey klavyeden bir kaç tuşa basmak. (pc, laptop, notebook)

Ekranınız 90 derece 180 derece yada 270 derece dönmüş olabilir durun çözümü çok basit klavyenizden aynı anda şu tuş kombinasyonuna basın. CTRL+ALT+YUKARI OK TUŞU ekranınız 90 derece dönecektir. İstediğiniz duruma gelinceye kadar bu işleme devam edin. Umarım sorununuz çözülmüştür. Mutlu kalın

Not: Eğer konuyu yanlış yere açtıysam nereye açmam gerektiğini söylermisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan Doğan Orhan -- 22 Nisan 2015; 20:26:29 >

• Evet dostum dediklerin doğru.Bazen insan oyun oynarken yanlışıkla ekranı ters döndürebiliyor .
    Ben genelde bu hatayı yaptığımda klavyeden CTRL+ALT+YUKARI OK TUŞU taktiğini kullanıyorum .
    Güzel bilgilendirme . . .
  • :D teşekkürler...
  • yazdıklarınız intel vgalar için geçerli, örneğin şu an ben nvidia kullanıyorum ve bahsettiğiniz tuş kombinasyonları hiçbi işe yaramıyor
  • ok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.