Şimdi Ara

Eğer dünya dışında yaşam bulunursa.......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • zaten şuan marsta su ve bazı akarsu yataklarının(akarsu yatağı derken hani normal akarsuların kuruyunca arkasında bıraktığı iz) bulgularına rastlanınca marsta önceden hayat olmuş olabileceği teorisi öne sürüldü.teoriye göre doğal bir felaket sonucu hayat sona ermiş.ama ilerleyen teknoloji ile daha kapsamlı bir çalışma ile marsın toprağının altına bakılırsa canlı fosilleri veya hala yaşamını sürdürebilen bakteri tarzı şeylerin bulunması çok olası.

    bir diğer örneğ satürn'ün uydusu EUROPA da buzların altında yeraltı okyanusu var.her neyse eğerki ileriki teknoloji ile bu bölgeler araştırıldı ve hayat bulgularına rastlandı diyelim.bu gelişme dini nasıl etkiler?



  • Pek etkileyeceğini sanmıyorum hocam normal seyrine devam eder sadece dini baltalayan şerefsizlerin sayısı biraz daha artar...
  • O gezegene güzel bi cami inşa edilir ibadete orada devam edersin, huzuru bulursun, belki kuran-ı kerim e update gelir belli olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olumsuz olarak etkilemez. Din kıyamet koptuğunda her şey yok olacak diyor. Bunlar biz yaşayacak yer bulduk diyorlarsa buyursunlar boşa uğraşırlar. Kıyamet kopana kadar yaşarız diyorlarsa din yasayamazsın demiyor zaten. Sadece insanların bu dünyadan başka yerde olmadığını biliyoruz. Başka varlıklar olabilir ayette var. Yerde ve gökte debelenen varlıklar buyuruyor. Ama bilemiyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan bulunursa diye sor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten Mars üzerinden gelen küçük bir meteor dünyaya düşüp araştırıldığında o meteorda hücrelere rastlanmıştı. Hücreler ölüydü ancak birkaç bin yıl önce yaşadıklarını tespit etmişlerdi. Hücre varsa yaşam da vardır. İlla ki bizim gibi formda olması gerekmiyor
  • Önemli bir şey olmaz sadece dinler biraz daha evrimleşir her zamanki gibi. Bu sefer "Alemlerin rabbi olan" kelimesini alıp "Alemler" dediğine göre zaten bir çok canlıdan bahsediyor, X kitabında zaten önceden yazıyordu diyecekler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.