Şimdi Ara

Egea söylendiği kadar kötü değilmiş (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
154
Cevap
1
Favori
18.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamam işte kendi sorunuzun cevabını verdiniz bende onu söyledim zaten aracın baz fiyatı 100 bin olda ona göre donanım koyar konforu artar ama değil bu nedenle kötü dedim neden kötü sorunuza kendiniz cevap verdiniz 😀 haklı gibi davranmıyorum haklıyım. Paralel cevaplar veriyoruz ama siz neyi savunuyorsunuz anlamıyorum. Araç zaten fiyatına göre iyi diyorum ben ama fiyatı geçin diğerlerine göre kötü bu nedenle sınıf olarak millet B+ diyor diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konfor dediğiniz şey comforttan geliyor rahatlık demek zaten. Aracın koltukları, direksiyonu ve yalıtımı gayet iyi. Zaten rahat araç.

Benim yukarıda açıkça yazdığım eğer fiyatı 100bin yapsalar koyacakları şey yoş asistanları, güvenlik elemanları vs. Siz neye bindiniz çok merak ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Egea söylendiği kadar kötü değilmiş

Bu egea muhabbetinden gına geldi YEMİN EDİYORUM! 3 kuruşluk araçların muhabbetini ne çok yapıyorsunuz?

Egea egea işte. Yok şöyle yok böyle!

2015 yılında 15.500 TL'ye xmax motor aldım millet bugün o paraya egea satıyor!

Xmax oldu 28.500 TL.

olayın basitliği bu kadar ortada hala sayfalarca tartışma!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 24 Ağustos 2019; 19:38:35 >
  • 1.0 turbo olsa

1.3 100hp atmosferik yağ yakmayan lpg ile tam uyumlu olsa

Bence satışlar rekor seviyede olur.

• ymy67 kullanıcısına yanıt
    Bak adamin acikladi sana platformun ne oldugunu, egea nin da hangi platforma sahip oldugunu bilginiz yok fikriniz var, once bilgi sahibi olun ki fikirlerinizi savunabilin.

• Anlatamazsin hocam, bu forum ve bu ulke parasinin esiri olmus aldigi mala degil, aldigi mal tarafindan sahip olmus insanlarla dolu. Bugun egea ya biner onu överler, yarin lada ya binerler onu överler. Bizim insanimiz objektiflikten bir hayli uzak kafasini kuma gomerek konusan kendi malinin en iyi oldugunu sanan insanlarla dolu. 2 kurusa 5 kofte aldigini sanarak gururla gezmek bizim insanimizin en buyuk ozelligi. Ama hakaretlerine agiz bozmalarina umursamadan her baslikta egea nin b+ oldugunu c sinifi kalitesinde de olmadigini dile getirmeye devam edecegim, ta ki gercekleri onlar da kabullenene kadar.

• Cok şey anlatmaya gerek yok. Kaza sonrası aracın hali zaten herşeyi anlatıyor.
    Egea söylendiği kadar kötü değilmiş

Bu araç cok şiddetli çarpma yaşamamış, belli fakat her tarafı sigara kağıdı gibi kalkmış.
    Bir arkadaş her araç yamuluyor demek üzere tır dorsesi altına girmiş VW resmi gönderdi. dorse altına giriş otobanlarda 90+ hızda olan birşey değil mi. Konu ol değil. Sağ önden bir darbe ile aracın tavan direkleri yamuluyor kapıların gönyesi atıyor. Konu bu:

Egea'yı ucuza satıyorlar ama o aradaki farkı ilk kazada birkaç kat geri alıyorlar. Budur.

• İll fotoda araç takla atmış. İkinci fotoğrafta ise anormal bir durum görünmüyor. Nihayetinde kazalarda yamulan sac parçalarına degil çelikten yapılmıs güvenlik kabinine bakmak lazım. O da görevini yapmış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

bu egea ilk ciktigi zaman bayiden fiyat almistim 1.4 benzinli orta donanim 40 bin tl idi. arkadasa 39 bana 40 dedikleri için küsüp almamıştım.

ne günlere kaldik.
    Orta donanım olan Urban 1.4 modelini 2015 kasım ayında en düşük rakam olan 49 bine almıştık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Cok şey anlatmaya gerek yok. Kaza sonrası aracın hali zaten herşeyi anlatıyor.

Bu araç cok şiddetli çarpma yaşamamış, belli fakat her tarafı sigara kağıdı gibi kalkmış.
    Bir arkadaş her araç yamuluyor demek üzere tır dorsesi altına girmiş VW resmi gönderdi. dorse altına giriş otobanlarda 90+ hızda olan birşey değil mi. Konu ol değil. Sağ önden bir darbe ile aracın tavan direkleri yamuluyor kapıların gönyesi atıyor. Konu bu:

Egea'yı ucuza satıyorlar ama o aradaki farkı ilk kazada birkaç kat geri alıyorlar. Budur.
    Lafı boştan yere uzatmak, anlamsız bir kısır döngüyü devam ettirmek en sevmediğim şeylerden biridir. Böyle durumlarda normalde susar, kenardan izlemeyi yeğlerim. Lakin bazen öyle bir noktaya geliniyor ki müdahale etmek, yanlışa YANLIŞ demek elzem oluyor. Şu attığınız fotoğraftaki aracın sağ önden aldığı darbe ile tavanının o hale geldiğini iddia ediyor ve buna inanıyorsanız ben yine susup kenardan yazdıklarınızı üzülerek takip etmeye devam edeceğim.

@Karaçay

Bakın ben bu forumda 11 yıldır üyeyim, yaklaşık 25 bin civarı mesajım vardır ve kuvvetle muhtemel bu kadar zaman zarfında kimseye kötü, mesnetten yoksun ithamda bulunmamışımdır. Ya da ne biliyim, kolay kolay kimseyi rencide edecek, kişiliği ile bağdaşmayacak söz söylememişimdir. Lütfen kiminle muhatap olduğunuza dikkat edin ve ona göre "adamın" gibi ithamlarda bulunun, kimse "adamım" değil, kimsenin "adamı" değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Lafı boştan yere uzatmak, anlamsız bir kısır döngüyü devam ettirmek en sevmediğim şeylerden biridir. Böyle durumlarda normalde susar, kenardan izlemeyi yeğlerim. Lakin bazen öyle bir noktaya geliniyor ki müdahale etmek, yanlışa YANLIŞ demek elzem oluyor. Şu attığınız fotoğraftaki aracın sağ önden aldığı darbe ile tavanının o hale geldiğini iddia ediyor ve buna inanıyorsanız ben yine susup kenardan yazdıklarınızı üzülerek takip etmeye devam edeceğim.

@Karaçay

Bakın ben bu forumda 11 yıldır üyeyim, yaklaşık 25 bin civarı mesajım vardır ve kuvvetle muhtemel bu kadar zaman zarfında kimseye kötü, mesnetten yoksun ithamda bulunmamışımdır. Ya da ne biliyim, kolay kolay kimseyi rencide edecek, kişiliği ile bağdaşmayacak söz söylememişimdir. Lütfen kiminle muhatap olduğunuza dikkat edin ve ona göre "adamın" gibi ithamlarda bulunun, kimse "adamım" değil, kimsenin "adamı" değilim.

Alıntıları Göster
    fazla çukur, behzat ç ve kurtlar vadisi izlemenin bünyedeki etkileri; helal be reis nasıl koydun raconu ne yazıcam ben şimdi nutkum tutuldu

• https://forum.donanimhaber.com/store/23/4e/e2/234ee2fad71c36bddb7c55bd2969e3ff.jpg

Görseldeki araç kaza yaptıktan sonra içerdeki ruh kapıyı açıp süzülüyor. Kimse Egea'dan sağ çıkamaz.

https://forum.donanimhaber.com/izmir-otobanda-sol-seritte-lastik-degistiren-rahatsiz-videolu--134668005

• Şirketimiz vasıtasıyla İTÜ mühendislik fakültesinden Prof. Dr. Fethi ÇALIŞIR hocadan endüstriyel ergonomi eğitimi almıştık.
    Kendisi hep Honda kulllandığını (sorduk accord kullanıyormuş) ve fiat tarafından egea projesine davet edildiğini, arabanın sürüş ve yolcu ergonomisi hakkında kendisi ile görüşme yapıldığını, araçta düşünülen argonomi detaylarını ve inceliğini gerçekten çok beğendiğini ve takdir ettiğini söylemişti. Sonra accord un orta klima ızgaralarının kapatılamadığını ve bu durumun Honda ya hiç yakışmadığını söylemişti.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.