Şimdi Ara

Egea 1.6 dizel dct detaylı inceleme / 140 bin km geride kaldı. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
674
Cevap
15
Favori
81.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun. İlk trim sesimiz başladı.

Kaymak asfaltta bile ön sağ kapı içinden cızırtılar gelmeye başladı. Motor titreşiminden kaynaklı.

Video’da çektim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın , fiyat perfomans açısından çok iyi bir tercih olmuş

• memo84 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, sağolun.

• Ben de sabah soğuk çalıştırmada titreşimden dolayı kapıda cızırtı hissetim ama kapı içindeki eşyalardan geliyormuş, onlar alınca ses kesildi

Motor soğukken cidden titretiyor arabayı. Egea forumlarında okuduğum kadarıyla kapı cızırtısı sorunu yaşayanlar varmış, ilerde başıma gelirse sürpriz olmayacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 14 Aralık 2017; 12:52:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual

Hayırlı olsun. İlk trim sesimiz başladı.

Kaymak asfaltta bile ön sağ kapı içinden cızırtılar gelmeye başladı. Motor titreşiminden kaynaklı.

Video’da çektim.

Kapı cızırtısı ilginç hocam bende de var ama çok nadir kendini gösteriyor. Öyle birşeyki yolun nasıl olduğu önemli değil kapı isterse kaymak asfaltta bile oluyor ama kapı istemezse en kötü yolda olmayabiliyor. Olduğu zamanda çok uzun durmadığı için servise falan sorma ihtiyacı hissetmedim.

Sadece ilk alanlarda olduğunu düşünüyordum ama bazılarında var sanırım.

• Güzel araç güzel inceleme güzel fiyat(suanki kır dikkate alınınca) Onun dışında konfor ve yalıtım iyi motor performansı çok iyi ışıklarda passatlara golflere insignialara Mondeolara nal toplatmak ayrı bir keyif zaten. Tabi 1.6 dizelleri için bu lafın. Birde suanki yakıt fiyatları bu aracı çok daha cazip kılıyor. Güle güle kullanın keyifle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Kapı cızırtısı ilk modellerde vardı.2016-2017lerde yok Hocam gönül rahatlığıyla bin..

Trim sesi olarak Fiat bu konuda önde geliyor..Kafan rahat olsun yani..

• murat425 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Perofmansı çok iyi gerçekten, fiyatından sonra bu aracı tercih etme sebebim.

• QralCess Q kullanıcısına yanıt
    Çok fazla olmadığı sürece trim sesini kafama takmam zaten, arabaya biner binmez müzik açarım hep.

Forumlarda okuduğum kadarıyla fazla şikayet yok trim sesi hakkında, bi bu kapı sesi işte ortak sorun olarak değerlendirilebilir. Yeni serilerde durum ne bilmiyorum tabi, dediğiniz gibiyse sıkıntı yok. Ama bu sorunu yaşayan arkadaşın aracı da yeni, 1500 kilometrede falan olması lazım.

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Daha nasıl anlatayım sana, adam gibi yorum yazmayacaksan çık git diyorum konumdan daha ne diyeyim bilmiyorum ki. Tonla mesajın var, bilgi içeren, faydalı yorumların iki elin parmaklarını geçmemiştir...

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    beğenmiyosan blokla .kıskanma

• Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Ancak ekrandaki jelatini çıkart artık.
  • Baykun B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

Jelatini çıkarmayı düşünmüyorum, çünkü kesin çizerim

• yargicc kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi. Bazen bozuk yolda yapmıyor bazen kaymak asfaltta bile yapıyor. Ama yapınca da müziğin sesi bile kesmez. O derece.

Araç şu anda 2000km civarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 14 Aralık 2017; 23:32:9 >
  • Hayırlı olsun. Geçen yıl bu zamanlar Egea SW DCT Lounge Plus 1,6 Dizel için 83 Bin TL fiyat almıştım, ama nasip olmadı.. :(
  • Hocam hayırlı olsun, Allah kaza bela göstermesin. Arabaya bir kere binme fırsatım oldu. O da yolcu olarak, arka koltukta. Fiyatına göre gerçekten çook beğendiğim bir araba. Yalnız arkada oturan kişi 1.80 den uzun ise boyun fıtığı olabilir. Her şeyi yapmışlar iyi güzel de o arka tarafın yüksekliği neden o kadar az

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QhellThosh

Hayırlı olsun. Geçen yıl bu zamanlar Egea SW DCT Lounge Plus 1,6 Dizel için 83 Bin TL fiyat almıştım, ama nasip olmadı.. :(

Teşekkür ederim.

Fiyatlar çok arttı hocam, artmaya da devam ediyor tüm hızıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: carpiki

Hocam hayırlı olsun, Allah kaza bela göstermesin. Arabaya bir kere binme fırsatım oldu. O da yolcu olarak, arka koltukta. Fiyatına göre gerçekten çook beğendiğim bir araba. Yalnız arkada oturan kişi 1.80 den uzun ise boyun fıtığı olabilir. Her şeyi yapmışlar iyi güzel de o arka tarafın yüksekliği neden o kadar az

Çok teşekkür ederim hocam, sağolun. Arka koltukta pek işim olmadığı için ilgilenmedim ama fena değil gibi. Diz mesafesi başarılı ama.

• Egea ve 90.000-100.000 TL. Vay be piyasa ne hale gelmiş içler acısı.
  • Kragen kullanıcısına yanıt
    Benzinli b segment arabaya 85 bin vermekten iyidir. 4 bin daha verdim dizel c segment araba aldım... Şakşakçılık için yanlış konu burası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 27 Aralık 2017; 23:2:33 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.