Şimdi Ara

Ege üniversitesi vs Dokuz eylül üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben merkezi yerleştirmeyle geçiş yapıcam her iki üniversitenin de rehberlik ve psikolojik danışmanlık bölümüne başvurdum. büyük ihtimal ikisine de alınırım çünkü kontenjanın dolma ihtimali çok düşük.

hangi üniversitede daha iyi olduğu konusunda fikriniz var mı?
    Dokuz eylül en iyi eğitim fakültelerinden biri, evet biliyorum. ancak Pdr özel sektörü de içerdiği için kararsız kaldım.
    ben zaten izmirliyim ve dokuz eylülde denizcilik fakültesinde okuyorum. yani "egenin ortamı iyidir aga, napcan buca'da ya" gibi bir yaklaşımın bana faydası yok.

ulaşım problem değil, sadece eğitim kalitesi ve pdr'de işe alımı kolaylaştırabilecek olan üniversiteyi merak ediyorum.

cevaplarınız için teşekkürler

• Izmirde olarak sen daha iyi bilirsin bunu ama ege hazirlik vardi diye hatirliyorum dokuz eylulde yok ona dikkat et zaten o yuzden ege 1 puan dusuk kapamis tabi üniversitelerin yer olarakta dokuz eylülün kampüsü tınaztepede egenin ise çok daha merkezi bir yerde hangisi tercih edersin yer olarak yakın olanı hangisi işte ona bak yoksa genel olarak denk okullar bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 27 Ağustos 2014; 18:33:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle, denizcilik işletmeleri yönetiminde %100 ingilizce okuduğum için dil başarı belgem var onunla ilgili bir sıkıntım yok :)

dokuz eylülün eğitim fakültesi çok merkezi, tınazda değil bildiğin kafelerin barların ortasında bir okul :D

dediğim gibi ulaşım sıkıntı değil arabam var, sadece eğitim ve özel sektörde tercih edilebilirlik açısından merak ediyorum

çok teşekkürler fikrini belirttiğin için
  • Dokuz Eylül'ün daha kaliteli eğitime sahip olduğunu düşünüyorum ben.
    Araştırmalarım, okuduğum yorumlar, iki üniversitede okuyan öğrencilerle görüşmelerim bende bu görüşü oluşturdu.
  • ege tabii ki çok sosyal bi öğrencilik hayatın olur.
    zaten deünun eğitimi iyi falan da değil, ben deüluyum bizim hocalar bizi eğitimimiz daha iyi diye ayakta uyutuyorlardı biz de yiyorduk, sonra urap listelerine falan bakarsan ege hep ilk 4'te daima, gerçekten türkiyede çok kaliteli bi okul. egeye git.
  • 10undan itibaren açıklamaya başlayacaklar. derslerde seçmeliler arasında dokuz eylülün alternatifi çok iyi. sağlık psikolojisinden klinik psiolojisine kadar sıralamışlar ama ege'nin de dili %30 da olsa ingilizce olduğu için kafam karışıyor
  • egitim kalitesini bilemem ama ege ismi 9eylule kıyasta agır basıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dokuz eylüle kabul edilmişim arkadaşlar, şimd sıra egenin cevabında. kafamı toparlamaya çalışıyorum hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goooogle

dokuz eylüle kabul edilmişim arkadaşlar, şimd sıra egenin cevabında. kafamı toparlamaya çalışıyorum hala

Hocam konuyu baya geç gördüm ama söylemek istediğim bişey var, Denizcilik İşletmeleri Yönetimi gibi bir bölümü bırakıp PDR'ye geçmek attan inip eşeğe binmekten daha kötü olur bana göre. Şu pdr'de ne var anlamış değilim. Denizcilik sektörü özellikle İzmir'de yaşıyorsan ileride sana iş bulurken çok rahat fırsatlar sunacaktır. Ben de Denizilik İşletmeleri UOLP'deydim. TOEFL'dan 80 almam lazımdı en 73 aldım sonra girmek istemedim bir daha ve Marmara Üniversitesi'ne getim. Sonucun ne oldu bilmiyorum ama düşüncelerim bu şekilde, şimdiden hayırlı olsun :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.