Şimdi Ara

Ege üniversitesi hakkında sorularınız (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
6
Favori
3.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: phantasy*

quote:

Orijinalden alıntı: Falca9

Ege üniversitesi inşaat ve bilgisayar mühendislikleri hakkında bilginiz var mı ? hem konum olarak hemde eğitim olarak?

Bilgisayar mühendisliği, Ege'nin okuması en keyifli ve rahat bölümü olarak ifade edebiliriz. Birçok arkadaşımdan referans alarak bunu söylüyorum.

Mezunları da hemen iş buluyor. Dersleri öğrenciye çok persektif bir bakış açısı kazandırıyor. Örnek vermek gerekirse, öğrencilerine biyoloji öğretip virüsler hakkında bölüm ile ilgili konu bütünlüğünün bağdaştırılması sağlanıyor. Spesifik kazanım olarak ideal olduğunu söyleyebilirim.

İnşaat mühendisliğinin neredeyse her dersinde çan sistemi var. Makine elektronik kadar olmasa zor olduğunu söyleyebilirim. 45 ile Fizikten BA ile geçersen şaşırma

İnsanları yanlış yönlendirmeyelim :) İnşaat Mühendisliği 2013-2014 döneminde fizik 1 çan ortalaması : 55 dir. :) 45 alan adam BA ile geçemez. 78 alan adam BA ile geçer. :) Ayrıca öyle her dersinde çanda yok. :) 9 eylülle karıştırmayalım lütfen. Toplasan çan dersleri 51 dersin içinde 10 tane bile değil :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ender_077

quote:

Evet gençler 3 ay boyunca yardımcı olmaya çalıştım. Başka sorusu olan varsa cevaplayayım.

ve de DH ekibi olarak küçükparkta bir toplanalım diyorum

KYK nın yeni kiraladığı yurtla ilgili bi gelişme var mı açıldı mı?

açılması gerekiyordu, öğrenci alımı yaptılar çünkü. benim bir arkadaşım yerleşecekti hatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tryagain4

Yukardaki soruya bende cevap bekliyorum. 624 erkek alınmış sıram 1063 hala bekliyorum. Diyelim Bornovadaki çıktı, yurt tamamlanmadıysa nerede kalacağız?

inciraltı ya da çiğli erkek yurtlarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recaus

olabilir aslında böyle bir şey olursa katılmak isterim

güzel olur ben de memnun olurum bir şeyler ayarlarsak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CivilEngineer1

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Falca9

Ege üniversitesi inşaat ve bilgisayar mühendislikleri hakkında bilginiz var mı ? hem konum olarak hemde eğitim olarak?

Bilgisayar mühendisliği, Ege'nin okuması en keyifli ve rahat bölümü olarak ifade edebiliriz. Birçok arkadaşımdan referans alarak bunu söylüyorum.

Mezunları da hemen iş buluyor. Dersleri öğrenciye çok persektif bir bakış açısı kazandırıyor. Örnek vermek gerekirse, öğrencilerine biyoloji öğretip virüsler hakkında bölüm ile ilgili konu bütünlüğünün bağdaştırılması sağlanıyor. Spesifik kazanım olarak ideal olduğunu söyleyebilirim.

İnşaat mühendisliğinin neredeyse her dersinde çan sistemi var. Makine elektronik kadar olmasa zor olduğunu söyleyebilirim. 45 ile Fizikten BA ile geçersen şaşırma

İnsanları yanlış yönlendirmeyelim :) İnşaat Mühendisliği 2013-2014 döneminde fizik 1 çan ortalaması : 55 dir. :) 45 alan adam BA ile geçemez. 78 alan adam BA ile geçer. :) Ayrıca öyle her dersinde çanda yok. :) 9 eylülle karıştırmayalım lütfen. Toplasan çan dersleri 51 dersin içinde 10 tane bile değil :)

Zaten orada mübalağa yapmıştım. dokuz eylül kadar zor değil orada sıkıntı yok da bazı derslerde bağıl sistem olsa dahi hocaların kendi kendine çan yaptıkları aşikardır. bunu mühendislik ağırlıklı çoğu bölüm yapıyor.

• geçen yılda arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştım, bu sene kazanan arkadaşlar varsa yardımcı olayım.
  • Hocam merhabalar ben uluslararası ilişkileri kazandım ama ikinci ögretim olarak... Istanbuldan gelecegim. Bölüm hakkında ve ders saatleri hakkında bir bilginiz var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devriman -- 25 Temmuz 2015; 15:55:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

geçen yılda arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştım, bu sene kazanan arkadaşlar varsa yardımcı olayım.

Dostum ben felsefe bölümünü kazandım merak ettiğim konu seçmeli hazırlık alabiliyorum ben seçersen hazırlığı ingilizce mi okuyacağım yoksa almanca seçebiliyor muyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devriman

Hocam merhabalar ben uluslararası ilişkileri kazandım ama ikinci ögretim olarak... Istanbuldan gelecegim. Bölüm hakkında ve ders saatleri hakkında bir bilginiz var mi?
    pm attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehriyar

quote:

geçen yılda arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştım, bu sene kazanan arkadaşlar varsa yardımcı olayım.

Dostum ben felsefe bölümünü kazandım merak ettiğim konu seçmeli hazırlık alabiliyorum ben seçersen hazırlığı ingilizce mi okuyacağım yoksa almanca seçebiliyor muyum

bildiğim kadarıyla seçemiyorsun. isteğe bağlı yabancı diller binasında ingilizce eğitim görebilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

bildiğim kadarıyla seçemiyorsun. isteğe bağlı yabancı diller binasında ingilizce eğitim görebilirsiniz.

Teşekkür ederim dostum buda demek oluyor ki hazırlık okumayacağım
    Edit: dostum birde kayıt için hangi belgeler gerekli nereden öğrenebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aprın Çor Tigin -- 26 Temmuz 2015; 20:05:17 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

kendi fakültenin öğrenci işlerine ya da dekanlığına sorabilirsin kardeşim. yardımcı olabilirler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kendi fakültenin öğrenci işlerine ya da dekanlığına sorabilirsin kardeşim. yardımcı olabilirler.

Mail atsam geri dönerler mi arayım mı

Edit : Ne kadar terbiyesizim az daha teşekkür etmeyi unutuyordum . Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aprın Çor Tigin -- 26 Temmuz 2015; 21:44:13 >

• Merhaba. İngiliz dili ve edebiyatı bölümünü kazandım.
    Sormak istediklerim,
    muafiyet sınavı tek aşamalı bir sınav mı? sözlü sınav da yapılıyor mu?
    kyk erkek yurdu sanırım uzamış kampüse. öğrenci köyünde neye göre kabul ediliyor öğrenciler? ve okul etrafındaki özel yurt fiyatları ansıl?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.