Şimdi Ara

Ege üniversitesi hakkında sorularınız (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
6
Favori
3.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sınavmaruzu

Coğrafya yazmayı düşünüyorum fen fak nasıldır? merkezde midir? sosyal imkanları nasıldır

coğrafya bölümü edebiyat fakültesindedir. Ege Üniversitesinde ; Fen ve Edebiyat fakülteleri birbirinden ayrıdır.

Coğrafya bölümü zor ama kaliteli bir bölüm. Arkadaşımın da bulunduğu bir grubu okul, konferans için Fransa'ya yollamıştı. Öğrencilerine değer veriyorlar ama çok da zorladıklarını söyleyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

Egede hukuk açmıcaklarmı ya :D izmirde okuyacaksan egede okunur abi 9 eylülden daha önde ama hukuk 9 eylülde var sadece

Açılmayacak maalesef. Yaşar Üniversitesinde de Hukuk Fakültesi var. Bornovaya 5 dakika uzaklıkta. Burslu girebilirsen çok güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantasy*

quote:

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

Egede hukuk açmıcaklarmı ya :D izmirde okuyacaksan egede okunur abi 9 eylülden daha önde ama hukuk 9 eylülde var sadece

Açılmayacak maalesef. Yaşar Üniversitesinde de Hukuk Fakültesi var. Bornovaya 5 dakika uzaklıkta. Burslu girebilirsen çok güzel olur.

bursluda kazansam özelde okumayı düşünmüyorum hocam
    mecbur 9 eylülü yazarım puanım yeterse :D
  • Mühendislikte (Elektrik Elek. - Makine) İzmir yüksek teknoloji mi yada Ege&9 Eylül mü ? Duydugum kadarıyla ege de 1 tane prof varmış. bu eğitimi vs etkiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayemergen

Mühendislikte (Elektrik Elek. - Makine) İzmir yüksek teknoloji mi yada Ege&9 Eylül mü ? Duydugum kadarıyla ege de 1 tane prof varmış. bu eğitimi vs etkiliyor mu?

hiç etkilemiyor akademisyenlerin unvanları. yrd.doç.dr'lerin proflardan çok daha iyi ders anlattıklarına şahit oldum. .ege iyidir, tavsiye ederim
  • Ege eczacılık mı Ankara eczacılık mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucuktesla

Ege eczacılık mı Ankara eczacılık mı ?

Ankara hakkında bilgim yok.

Ege iyi ama.
  • phantasy* kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ege - mütercim tercümanlık bölümüne gidebilirim duyduğun çok kötü bir yanı varsa söyler misin sonra pişman olmayayım.

Bir de egeyi dokuz eylülden önce istememin sebebi şehir içinde olması yurtlar çok uzakta değil dimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir konu açtıgın için teşekkürler öncelikle.Ege Reklamcılık bölümüyle ilgili ne düşünüyorsun? Arkadaş tanıdık falan varsa nasıl durum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aquarius man

Hocam ben ege - mütercim tercümanlık bölümüne gidebilirim duyduğun çok kötü bir yanı varsa söyler misin sonra pişman olmayayım.

Bir de egeyi dokuz eylülden önce istememin sebebi şehir içinde olması yurtlar çok uzakta değil dimi?

Almancayı kastediyorsan yakın bir arkadaşım var okula geldiği güne lanet ediyor. Böyle kötü bir referans verebilirim.

Şehir içinde yurtların konumu erkeksen rezalet. Devlet yurtları ya inciraltında ya da çiğlide. Dokuz eylül ve ege'ye 1.5 saatlik uzaklıkta. Hükümet sağolsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okncn35

Böyle bir konu açtıgın için teşekkürler öncelikle.Ege Reklamcılık bölümüyle ilgili ne düşünüyorsun? Arkadaş tanıdık falan varsa nasıl durum?

Hocam bilgim yok ne yalan söyleyeyim ama sosyal anlamda üniversitede topluluklarda aktif olduklarını söyleyebilirim. Bu da öğrencilerinin donanımlı olduklarını gösteriyor.
  • Soruları olan varsa yardımcı olmaya devam ederim.
  • Ege universitesi iktisat nasildir? eğitimi %70 ingilizceymiş doğru mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yealdıraum

Ege universitesi iktisat nasildir? eğitimi %70 ingilizceymiş doğru mu?

Doğru yeni %70 oldu.

zor olduğunu söyleyebilirim, makro-mikro ekonomi dersleri sıkıntı geçebiliyor.

arkadaşlarım sınav zamanları twitterdan baya zerzenişler ediyorlardı, bölümü seviyorsan sıkıntı yok tabi
  • ege üniversitesi iletişim fakültesi hakkında sormak istedikleriniz varsa yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noik

ege üniversitesi iletişim fakültesi hakkında sormak istedikleriniz varsa yardımcı olabilirim.

Ege İletişimden reklamcılık ve halkla ilişkiler hocalar ve bölüm olarak nasıl? Öğrencilerinden arkadaş varsa memnunlarmı ?
  • Ege üniversitesi inşaat ve bilgisayar mühendislikleri hakkında bilginiz var mı ? hem konum olarak hemde eğitim olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falca9

Ege üniversitesi inşaat ve bilgisayar mühendislikleri hakkında bilginiz var mı ? hem konum olarak hemde eğitim olarak?

Bilgisayar mühendisliği, Ege'nin okuması en keyifli ve rahat bölümü olarak ifade edebiliriz. Birçok arkadaşımdan referans alarak bunu söylüyorum.

Mezunları da hemen iş buluyor. Dersleri öğrenciye çok persektif bir bakış açısı kazandırıyor. Örnek vermek gerekirse, öğrencilerine biyoloji öğretip virüsler hakkında bölüm ile ilgili konu bütünlüğünün bağdaştırılması sağlanıyor. Spesifik kazanım olarak ideal olduğunu söyleyebilirim.

İnşaat mühendisliğinin neredeyse her dersinde çan sistemi var. Makine elektronik kadar olmasa zor olduğunu söyleyebilirim. 45 ile Fizikten BA ile geçersen şaşırma

• Selam ben biraz da kampüs'ü ve kampüs,şehir yaşamını sormak istiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFormul

Selam ben biraz da kampüs'ü ve kampüs,şehir yaşamını sormak istiyorum?

Ege Üniversitesi'nin bütün kampüsleri biradadır ve alan üniversiteye aittir.

Öncelikle 525 hattımız var. Öğrenci kartına 10 kuruş ile okulunuza gidebiliyorsunuz. Ege üniversitesinin emektarıdır :)

İktisadi ve İdari bilimler fakültesi, Tıp ve Hemşirelik bir aradadır. Bornova'daki cafelere ve barlara yakındır. Konumu güzeldir. Metroya 2 dakikadır. Lakin Kampüs hayatından biraz uzak diyebilirim.

Ege üniversitesi Edebiyat Fakültesi okulun en iyi konumuna sahip yeridir. Merkezi diyebiliriz. Hemen yanında hazırlık var, buralar da öğrencilerin işlek olduğu bölümler.

Çeşitli sosyal faaliyetlerde bulunabileceğin öğrenci toplulukları çokca mevcut.

şehir yaşamı küçük bir yerden geliyorsan pahalılık gösterebilir. İstanbulla arasında pek bir fark yok. Öğrenci kartıyla ulaşım 1 lira 10 kuruş ve 90 dakika boyunca aktarma yapabiliyorsun. İhtiyaçlarını karşılaman anlamında da yeterli bir şehir diyebilirim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.