Şimdi Ara

EGE UNIVERSITESI #2014 GIRISLILER# (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
14
Favori
11.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CleefYildiz

Ben de hazırlık sınavında bilerek 68 puan işaretledim 69'u bile yapmadım. Kalan sorular boş. Sınav sonucum 76 Hiç tanımadığım her hangi bir yakınımın olmadığı şehir. Hele bir de satışa gelip 2+1 evde yalnız yaşayınca bela çok olacağından hazırlık okumayı istemiştim. Yapacak bir şey yok çözüm buluruz bir şekilde

Asıl problem ders seçme olayı. Hala hazırlık olarak gözüküyorum orda bu da ayrı bir ironi.

Turist gibi başlıcaz üniversiteye yok mu üst dönemlerden derman olacak

Makine Mühendisliği.

Ben de 1+1 evde tek kalıyorum satışa falan gelmedim gerçi isteyerek oldu Boşver ev arkadaşıyla her türlü ters düşeceksin tek kişi çok güzel yaşanıyor.

Sırf arkadaş sıkıntım olur diye hazırlık okuyup 1 sene kaybetme, o hazırlıkta ilk senede yaptığın arkadaşlarla ikinci senede neredeyse hiç görüşmüyorsun diyor kime sorsam, ayrıca hazırlıkta bölümlere göre ayrılmadığı için 1. sınıfa başlarken sen tek herkes birbirini tanıyor falan diye bir durum olmayacak, turist modu olmaz yani endişelenme.Kimse birbirini tanımıyor olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaRKeRs -- 17 Eylül 2014; 0:19:40 >

• MaRKeRs M kullanıcısına yanıt
    Umarım dediğin gibidir :) Bana kalsa tek yaşarım da masrafın yarıya bölünmesi her açıdan kolaylık sağlayacaktı. mevlana civarındaki 1+1 evlerde benim oturduğumdan farklı değil fiyatı. En azından spor salonuna para harcamicam havuzu salonu var sitenin
  • Saat 2 den beri arıyorum okulu 1 kişi mi tınlamaz arkadaş

20 numara koymuşlar hiçbirini açan yok

Hala hazırlık olarak gözüküyoruz. Ders seçemiyoruz. Aşırı ilgisizler kaldı şurda 4 5 gün
  • Bölümümün sitesinde ders programım belli oldu.Ders kaydındada aynı dersleri seçip gönderdim 2 gün önce.Hala danışman incelemede
  • Painkiller. kullanıcısına yanıt
    Bize de yardımcı olabilir misin hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CleefYildiz

Bize de yardımcı olabilir misin hocam :)

Tabiki yardımcı olabilirim.Ders kaydı ile ilgili diyorsan benim bölümümde hazırlık yok. Ama günlerdir yaptığım ders kaydı(sanırım bu yıl kayıt olanların yapmasına gerek yokmuş) hala danışman incelemede.Zaten okuduğum yorumlarda kimse ebys ile ilgili olumlu bişey söylememiş
  • Bende bu sene bilgisayar mühendisliğine yerleştim. Şuan ders kayıt dönemi. Bu sene kaydolanlar ders kaydı yapacak mı tam olarak bilmiyorum. Bende hazırlığı geçtim. Ön kayıtta da hazırlık okumak istemediğimi belirttim. Ama şuan ebys'de ders kayıt kısmında sadece kredisi 0 olan "hazılık sınıfı" dersi gözüküyor. Numaraların hiçbirine çıkan görevli yok. Okula kadar da gitmeye üşeniyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olsun.

Bu sene kaydolanların ders seçimi yapması gerekiyor mu ?

http://oidb.ege.edu.tr/haber.asp?xon=889

Bu linkte ki yazının son 2 cümlesinde bu sene kaydolanların ders seçimi yapmaması gerektiği söyleniyor ama yinede emin olmak için soruyorum. Çünkü ders kayıt kısmında aptalca 0 kredili bir "hazırlık sınıfı" dersi var.

• Bu sene tıpı kazandım.Bizde de şu ders seçme falan var mı?
  • Benim de hazırlığı geçememe rağmen 0 kredilik hazırlık sınıfı gözüküyor.
    Telefonları da açan yok üniversitede.

Ama o linkte açık bir şekilde ders seçmeyeceğimiz belirtilmiş.

Biz denedik arkadaş artık onlar düşünsün
  • Adamlar açık açık yazmışlar.Sorun çıkarırlarsa topluca isyan çıkarır hakkımızı alırız

quote:

2014-2015 eğitim-öğretim yılında ilk kayıt ile Üniversitemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerin dersleri otomatik olarak atanacağından, güz yarıyılı için kayıt yenileme işlemini sistem üzerinden gerçekleştirmeyeceklerdir.
  • Ben bugun ders secimi icin danismana mesaj attim.Gunlerdir onaylanmiyor diye.Herhangi.bir sorun teskil etmez dedi.
  • Ders programında

Fizik I Uygulama Grup 1
    Fizik I Uygulama Grup 2
    107 Algoritma ve Prog. I Uyg. Grup-1 (Tüm lab'lar)
    107 Algoritma ve Prog. I Uyg. Grup-2 (Tüm lab'lar)

diye dersler görünüyor, bölüm olarak gruplara ayrılıp farklı zamanlarda giriyoruz sanırım derslere, gruplarımızı nerden öğrenebileceğimizi bilen var mı?

Bilgisayar mühendisliği bölüm, ders programı görünmüyor bu arada ebys de hala pazartesi mühendislik fakültesi dersleri başlayacak.Anlamadım bu işi hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaRKeRs -- 19 Eylül 2014; 15:30:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRKeRs

Ders programında

Fizik I Uygulama Grup 1
    Fizik I Uygulama Grup 2

diye dersler görünüyor, bölüm olarak gruplara ayrılıp farklı zamanlarda giriyoruz sanırım derslere, gruplarımızı nerden öğrenebileceğimizi bilen var mı?

Bilgisayar mühendisliği bölüm, ders programı görünmüyor bu arada ebys de hala pazartesi mühendislik fakültesi dersleri başlayacak.Anlamadım bu işi hiç.

Valla bende anlamadım. Pazartesi saat kaçta gideceğimi grubumu falan hiçbirşeyi bilmiyorum hala. Sen herhangi biryerle görüştün mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitta

quote:

Ders programında

Fizik I Uygulama Grup 1
    Fizik I Uygulama Grup 2

Valla bende anlamadım. Pazartesi saat kaçta gideceğimi grubumu falan hiçbirşeyi bilmiyorum hala. Sen herhangi biryerle görüştün mü ?

Bilgisayar mühendisliği için ilk 3 ders alogritma ve programlama, 9:30 da başlıyor.Herhangi bir grup yok onda, amfide hep beraber işlenecek sanırım.

O derse gidicem 9:30 da, orada kimse bilmiyor olacak muhtemelen, bir şekilde öğrenicez grubumuzu.Belki sınıflara gidip yoklama listelerine bakarız, bilmiyorum, ama tahminim bir listenin hazır olduğu yönünde.

• quote:

quote:

quote:

Ders programında

Fizik I Uygulama Grup 1
    Fizik I Uygulama Grup 2

Bilgisayar mühendisliği için ilk 3 ders alogritma ve programlama, 9:30 da başlıyor.Herhangi bir grup yok onda, amfide hep beraber işlenecek sanırım.

O derse gidicem 9:30 da, orada kimse bilmiyor olacak muhtemelen, bir şekilde öğrenicez grubumuzu.Belki sınıflara gidip yoklama listelerine bakarız, bilmiyorum, ama tahminim bir listenin hazır olduğu yönünde.

Ben yarın bir gidip sorcam. 10 dakikalık mesafe kaç gündür üşendiğimden gitmiyorum. Bu arada sen ders seçimi falan birşey yaptın mı ? Bende ilk birkaç gün "hazırlık sınıfı" diye bir ders vardı. Şu anda hiçbirşey gözükmüyor. Sende durum nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitta -- 20 Eylül 2014; 23:05:55 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ders programında

Fizik I Uygulama Grup 1
    Fizik I Uygulama Grup 2

Ben yarın bir gidip sorcam. 10 dakikalık mesafe kaç gündür üşendiğimden gitmiyorum. Bu arada sen ders seçimi falan birşey yaptın mı ? Bende ilk birkaç gün "hazırlık sınıfı" diye bir ders vardı. Şu anda hiçbirşey gözükmüyor. Sende durum nasıl ?

Bende de kaybolmuş hazırlık sınıfı.Hiçbirşey yapmamamız gerektiği açıkça yazıyordu.Sıkıntı olacağını sanmam.

Ders programı sayfası hata vermeye başlamış bende.Belki orda grubumuz yazıyordur, sende açılıyor mu?

Benim de otobüsle 10dk mesafe ama yarıb pazar,bize yardımcı olabilecek birilerini bulabileceğini sanmam.Devlet kurumu sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaRKeRs -- 21 Eylül 2014; 1:20:05 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ders programında

Fizik I Uygulama Grup 1
    Fizik I Uygulama Grup 2

Bende de kaybolmuş hazırlık sınıfı.Hiçbirşey yapmamamız gerektiği açıkça yazıyordu.Sıkıntı olacağını sanmam.

Ders programı sayfası hata vermeye başlamış bende.Belki orda grubumuz yazıyordur, sende açılıyor mu?

Benim de otobüsle 10dk mesafe ama yarıb pazar,bize yardımcı olabilecek birilerini bulabileceğini sanmam.Devlet kurumu sonuçta.

Doğru ya onu düşünmemiştim. Boşuna gitmiyim.

Bende de o kısım hata veriyor şu an.

• vitta V kullanıcısına yanıt
    Ders programı kısmı bazen hata veriyor o zaman denk gelmiş olabilirsiniz.Bende çıkan dersleri seçip yollamıştım.Danışmana mesaj attığımda ders seçmen herhangi bir sorun teşkil etmez demişti.
    Ders programını fakültelerin internet sitesine koyuyorlar ama ebys neden aktarmadıklarını anlamış değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Painkiller.

Ders programı kısmı bazen hata veriyor o zaman denk gelmiş olabilirsiniz.Bende çıkan dersleri seçip yollamıştım.Danışmana mesaj attığımda ders seçmen herhangi bir sorun teşkil etmez demişti.
    Ders programını fakültelerin internet sitesine koyuyorlar ama ebys neden aktarmadıklarını anlamış değilim.

Evet, hata düzelmiş ama ne ders programı kısmında ne de kayıt yenileme bölümünün ders programı bölümü boş.Ders programını öğrendik ama grubumuzu öğrenemiyoruz..

Yabancı diller bölümü ne güzel açık açık yazmış öğrencilerinin ne yapacağını, listelerini falan.

http://ydiller.ege.edu.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaRKeRs -- 21 Eylül 2014; 12:47:03 >

• Yarın Allah'a emanet gidecez resmen okula.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.