Şimdi Ara

Ege Üni. Bornovada Kiralık Ev ACİL!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Not : Adminler lütfen silmeyin konuyu biliyorum yer burası değil ama acil ev bulmamız lazım bu yüzden daha çok kişiye ulaşmak için konuyu bıraya açıyorum.Umarım anlayışlı olursunuz şimdiden teşekkürler....

Arkadaşlar acilen izmir/bornovada metro durağına en fazla 5-10 dakika yürüme mesafesinde 3+1 ev aranıyor.Evin bakımlı olması tercih sebebidir ve max. 1000 liraya kadar da kiralık ilanlarınızı bekliyorum.Evi bilenler yada yeni ev boşaltacak öğrenciler bana ulaşırsa en geç 2 gün içinde evi tutarız.2 gün içinde tutmamız lazım.

• Küçükparkta bi tur atsan sürüyle ev bulursun zaten. Her direkte 10 tane ilan asılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: niquel

Not : Adminler lütfen silmeyin konuyu biliyorum yer burası değil ama acil ev bulmamız lazım bu yüzden daha çok kişiye ulaşmak için konuyu bıraya açıyorum.Umarım anlayışlı olursunuz şimdiden teşekkürler....

Arkadaşlar acilen izmir/bornovada metro durağına en fazla 5-10 dakika yürüme mesafesinde 3+1 ev aranıyor.Evin bakımlı olması tercih sebebidir ve max. 1000 liraya kadar da kiralık ilanlarınızı bekliyorum.Evi bilenler yada yeni ev boşaltacak öğrenciler bana ulaşırsa en geç 2 gün içinde evi tutarız.2 gün içinde tutmamız lazım.

sakin ol olum ne bu acele
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLabarna

quote:

Orijinalden alıntı: niquel

Not : Adminler lütfen silmeyin konuyu biliyorum yer burası değil ama acil ev bulmamız lazım bu yüzden daha çok kişiye ulaşmak için konuyu bıraya açıyorum.Umarım anlayışlı olursunuz şimdiden teşekkürler....

sakin ol olum ne bu acele

Yok fazla ev kalmamış arkadaşlar. Kalan evlerde hep yıkık dökük. Köpek bağlasan yaşamaz orda

• Yıkık dökük ev istemiyorsan biraz Küçükpark'tan uzaklaşman, Özkanlar civarına falan gelmen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut228

Yıkık dökük ev istemiyorsan biraz Küçükpark'tan uzaklaşman, Özkanlar civarına falan gelmen lazım.

Hocam oralarda uzak kalıyor okula :S
  • Mekanıma gel Meydana Çık(hükümet konağı ve çevresii) Elli tane bulursun:) yirmi bin tane emlakcı var iki saniyelik iş:)metroyada 7-8dakkalık mesafde var..:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarrChief -- 19 Ağustos 2011; 21:54:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarrChief

Mekanıma gel Meydana Çık(hükümet konağı ve çevresii) Elli tane bulursun:) yirmi bin tane emlakcı var iki saniyelik iş:)metroyada 7-8dakkalık mesafde var..:)

Hocam orası uzak kalıyor biraz.Yinede bildiğiniz evler varsa pm atarsanız ben arkadaşları oraya yönlendiririm.Onlar uygun derse tutarız evi.
  • gel bizim evde kal aylik 300 TL öde seni misafir edeyim bizim evde 2+1 oda full klima pc mutfak ne ararsan
  • Hocam küçükpark civarında genelde eski evler var. Büyük parka doğru bakmayı dene. 1.000 lira bütçe ile oralarda güzel evler bulabilirsin. Hem küçükpark civarındakiler gibi bakımsız olmaz, hem de gürültüden biraz uzak olur.
  • Ata Durağı civarına da bakabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.