Şimdi Ara

EGE ULUSLARARASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • EGE UNIVERSİTESİ ULUSLARARASI ILISKILER DE KARAR KILDIM YORUMLARMISINZ GERCEKTEN ONEMLIÜ

SIRAM 41K

• kardeşim kesinlikle a amkesinlikle tavsiye etmiyorum. Sıralaman iyi. Denizcilik işletmeciliği ymzaanı öneririm. Ben ege ua ilişkiler öğrencisiyim cok pişman. Türkçe eğitimi var eğer aklın varsa denizcilik işletmeciliği yazarsın harika bir bölüm benimki sadece öneri. Fakat ege uluslararası ilişkiler berbat iş bulma imkanın sıfır onun yerine iktisat oku en azından şansın olur. biz hayatımızı kaydırdık senin bir şansın var en azından

Orijinalden alıntı: bigstake

kardeşim kesinlikle a amkesinlikle tavsiye etmiyorum. Sıralaman iyi. Denizcilik işletmeciliği ymzaanı öneririm. Ben ege ua ilişkiler öğrencisiyim cok pişman. Türkçe eğitimi var eğer aklın varsa denizcilik işletmeciliği yazarsın harika bir bölüm benimki sadece öneri. Fakat ege uluslararası ilişkiler berbat iş bulma imkanın sıfır onun yerine iktisat oku en azından şansın olur. biz hayatımızı kaydırdık senin bir şansın var en azından

Ya arkadasim da ege dusunuyor ama hazirligi var diye vazgecti hazirlik yok mu ege uluslararasi iliskilerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dokuz eylül denizcilik işletmeciliği tutuyodur arkadaşın. Onu yazsın rahat etsin. Uluslararası ilişkileri eğer ankara'da okursan bir işe yarar. Yoksa gerçekten tercih edilmemesi gereken bir bölüm. Ben bu sene girdim lysye ua ilişkileri bırakıp kamu yönetimi veya iktisat okumayı planlıyorum istanbulda. Keske gecen sene yazsaydım Denizcilik İşletmeciliğinide böyle acıkta kalmayaydım...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.