Şimdi Ara

Ege Tıptan Selamlar - Sorusu olan sorabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ege tıp 4.sinif öğrencisiyim. Siz değerli kardeşlerimin sorularını yanitlarim.

Ege Tıptan Selamlar - Sorusu olan sorabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tıpta hangi okulu okursan oku fark etmez yeter ki tıp yaz diyorlar doğru mu ?
    Sadece biyoloji bilgime ve ezberime güvenerek tıp yazmak istiyorum çünkü fizik kimya derslerim çok iyi değil. Sizce tıp sadece ezber mi ?
    Bir de askeri tıplar hakkında bir bilginiz var mı? (Bölümünüz o değil ama belki bir arkadaşınız falan oradadır )

Sınav hakkında bir soru sormuyorum çünkü geçen seneyle bile şimdiki müfredat arasında baya fark var. Bir de 4 sene öncesi olunca müfredat olsun sınav sistemi ve sorular olsun aşırı fark ediyordur

Ekstra merak sorusu:Abi bu yeni nesil mat sorularını falan gördün mü sence nasıl bunlar öncekilere göre 😀. Teşekkür ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: günesiselamlayan

Tıpta hangi okulu okursan oku fark etmez yeter ki tıp yaz diyorlar doğru mu ?
    Sadece biyoloji bilgime ve ezberime güvenerek tıp yazmak istiyorum çünkü fizik kimya derslerim çok iyi değil. Sizce tıp sadece ezber mi ?
    Bir de askeri tıplar hakkında bir bilginiz var mı? (Bölümünüz o değil ama belki bir arkadaşınız falan oradadır )

Sınav hakkında bir soru sormuyorum çünkü geçen seneyle bile şimdiki müfredat arasında baya fark var. Bir de 4 sene öncesi olunca müfredat olsun sınav sistemi ve sorular olsun aşırı fark ediyordur

Ekstra merak sorusu:Abi bu yeni nesil mat sorularını falan gördün mü sence nasıl bunlar öncekilere göre 😀. Teşekkür ediyorum.
    Tipta okulun pek fark etmez diyorlar ama bu tam olarak öyle değil. Diplomanda yazana bakan bir işveren grubu yok elbette mühendislik, işletme gibi ama eğitim arasında ciddi farklar var. Profesör sayıları bile inanilmaz farklı.

Ege tipta dahiliye icin onlarca profesorumuz varken Kutahya'da 2 profesör var mesela en basitinden.

Askeri tiplar hakkında maalesef pek bir bilgim yok.

Biyoloji bilginize guveniyorsaniz tipta muhtemelen başarılı olursunuz. Benim için tam tersi matematik, fizik, kimyada cok iyiydim, biyolojim onlara nazaran daha kötüydü. Zorlandım. Ama biyolojisi daha iyi olanlar, gozlemlerime göre daha başarılı.

Tıp evet mantik barındırıyor ama yine de büyük bir kısmının ezber olduğunu değiştirmiyor.

Ezber dışında mantık da var ama bu da ezberlenmis bir mantık gibime geliyor. Çoğu bilgi deneysel olduğu için tam olarak bazi seylerde nedensellik kurulamiyor fizik biliminin aksine.

• Hocam kampüs ortamı arkadaş çevresi falan nasıl tıptan bunalınca güzel kafa dağıtacak yerler var mı siz ne yapıyorsunuz mesela
    Tıp çok zor çok yoğun anca ders çalışıyorsun diyorlar doğru mu
    4. Sınıfta kadın Doğum stajı oluyormuş kadından soğumanız için her şeyi yapıyorlar diyorlar siz yaptınız mı harbiden öyle mi :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • öndeki şişko sinirlerimi bozdu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam lys den daha fazla calısıyoruz diyor tıpa giden arkadaşlarım böyle bir durum var mı ilk 2 sene için en azından ?
    dişcileri görüyorsanız fakültenin içinde sizden daha mı rahatlar ders vs. konusunda
  • mylesken zannetim sövmeye gelmiştim, şimdi gidiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trakya Tıp Soru Cevap
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.