Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

EGE SAHİLLERİNDE GİDİLECEK YER TAVSİYELERİNİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
23.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ankara Konya YHT Gidiş dönüş ekonomik class öğrenci ne kadar ??? Not : yeni konu açmayı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cf_osman

Ankara Konya YHT Gidiş dönüş ekonomik class öğrenci ne kadar ??? Not : yeni konu açmayı bilmiyorum

Bu soruyu keşke Ege Sahilleri ile ilgili bir yer yerine İç Anadolu Bozkırları ile ilgili bir konuya yazsaydın kardeşim :)

https://etcdd.tcdd.gov.tr/tcddrezwebapproot/nettcddservlet?cmd=defaultuser

buradan görebildiğim kadarıyla tek gidiş 20 TL. Sen yine de gişeye git istersen.

• 2 gün boyunca eşimle kafa dinleyeceğim rahatsız edilmeyeceğim kuş ve dalga sesleriyle huzur bulacağım bir yer arıyorum.ayvalık,kuşadası,çeşme,foça harici ama bu mevkilerde olursa sevinirim.gözden uzak keyifli vakit geçirebileceğim...
  • selam arkadaşlar;

Elimde İstanbul-Bodrum arası gidiş-dönüş otobüs bileti var. Normalde bir gidiş ortalama 95 TL ben gidiş - dönüş bileti 140 TL veriyorum. Elden teslim edebilirim. Tarihler değiştirilebilir. Benim biletim Eylül ayında.
  • Onder1911 kullanıcısına yanıt
    Kardes pm atamiyoruz. Ben ve iki arkadsim antalyaya gelicez yas 19 otel dusunmuyoruz daha cok apart tarzi guzel bi kumu denizi olan sahil kenari onerebilecegin apart var mi? Yada önerebilecegin guzel 1 haftalik tatil plani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wahofb

Kardes pm atamiyoruz. Ben ve iki arkadsim antalyaya gelicez yas 19 otel dusunmuyoruz daha cok apart tarzi guzel bi kumu denizi olan sahil kenari onerebilecegin apart var mi? Yada önerebilecegin guzel 1 haftalik tatil plani?

eğer ince kum arıyorsanız manavgat(side) ve alanya taraflarına bakmalısınız.
    Apart tarzı takılmak için ama Kaş idealdır ben hiç kalmadım ama küçük bir tatl yeri yani ulaşım falan sorun olmaz dışarı geceleri dışarda takılabilirsiniz yani ortamı güzeldir.
    merkezde ve kemer'de çok pahalı olur.
    Kaş'ta denize girmedim hiç ama denizi mükemmel diye duydum çok berrak ve temizmiş.Ama plajı kumluk mu bilmiyorum.
    Maddi durumunuza göre olimposta'da kalabilirsiniz gayet uygun yerler var kahvaltı+yemek+klima 50 lira gibi.

• Anladim peki kasta bildigin apart var mi sahile cok yakin , onerebilecegin yer?

Edit: kaştaki apartlara baktim sahole yakin yok otel ve apartlarda cok pahali,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wahofb -- 24 Temmuz 2014; 16:34:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egenin Yat Üssü Milas Ören
    Muğla Milas Ören Ege de nadide bir cennettir. Marmaris ile bodrum arasında eşsiz sessizliğe sahip bu mekan artık bölgenin gelişmesiyle birlikte kalabalıklaşmaktadır. Ören marina, tersanelerin yapılması bölgede hareketliliği beraberinde getirmiştir. Acun ILICALI ve Cem YILMAZ'ın bu bölgeye yatırım yaptıkları, bölgede disneyland açılması planlandığı gümdemdedir. Birçok film ve dizilere ev sahipliği yapan Ören ve koyları, yeni projelerde adını duyurmaktadır.

Umarız örenin doğasına zarar verilmeden bu mekan hak ettiği değere kavuşur.

alıntıdır katılıyorum bu iletiye.
     EGE SAHİLLERİNDE GİDİLECEK YER TAVSİYELERİNİZ EGE SAHİLLERİNDE GİDİLECEK YER TAVSİYELERİNİZ EGE SAHİLLERİNDE GİDİLECEK YER TAVSİYELERİNİZ EGE SAHİLLERİNDE GİDİLECEK YER TAVSİYELERİNİZ

• Alaçatı, altınkum,kuşadası :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgambo

Geçen yaz gittiğim Marmaris beldelerinden birkaç resim.Kesinlikle Marmarisin beldelerine uğrayın muhteşem yerler var.

EGE SAHİLLERİNDE GİDİLECEK YER TAVSİYELERİNİZ

Bunları yemeden dönmeyin :)

Özellikle o masalı fotoda kaldığınız yer neresıydı ? Baska nerede kaldınız o tatılde acaba o bölgede ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.