Şimdi Ara

Ege Makina nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
2
Favori
4.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğitimi, ortamı(pek yoktur ama), mezundan sonra olanakları falan? Hala adı geçen hatrı sayılır bir okul mu? Çok zor olduğunu duydum ama bilen biri var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• up up
  • Hocam çok bir bilgim yok kuzen oradan mezun oldu 5-6 yıl Manisa da Vestel’de çalıştı sonra para biriktirip pilotj eğitimi aldı(bi ara Japonya’ya yüksek yapmaya gitti) şimdi THY’de pilot 2009 mezunu Ege makina

• up up
  • Teocjumper T kullanıcısına yanıt
    Biraz radikal bir değişiklik olmuş, meslekten memnun değildi sanırım?

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs ODTÜ Makina
    2 yıl önce açıldı
    Yeditepe Vs İstanbul Makine
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up up
  • Uppercut

• 7up

• Rez

• Eylül'de mezun oluyorum buradan. Açıkçası zor mu? Zor. Hatta bayağı zor; bilgisayarda, elektrikte, inşaatta okuyan arkadaşlarım güle oynaya geçerken ecel terleri döktüm 5 sene. Tam bir yıl uzattım okulu, dört senede bitirmek istemedim biraz daha üniversite hayatı yaşayalım diye ama az daha uzuyordu bu sefer kalabileceğim için, o yüzden şakaya gelmiyor.

Teorik olarak bilgiyi öğreniyorsunuz, hocaların çoğu iyi. Bir iki tane öğrenciyle dalga geçmek için bırakan hoca var ama genel olarak iyi diyelim. Bence bu bölümün asıl sıkıntısı pratik eğitim. Dİğer üniversitelerde ne kadar iyi ne kadar değişik bilmiyorum ama Ege Makina'nın labları bildiğin çöp. Son sınıfa kadar kullanmıyorsunuz bile adam akıllı, son sınıfta da birkaç derste lazım oluyor. İçler acısı hali, her yer her yerde tozlu eski depolar gibi. İşe yarar teçhizat var ama kendinizi bodrum katında çalışır gibi hissediyorsunuz. Atölye dersleri 1. sınıftaydı ve yaptığımız şeylerin çoğunu hatırlayamıyorum. Son sınıfta Makina laboratuvarı(deneyler yapılıyor), Makina projesi 1-2 dersleri ve tez var ama size yeteri kadar pratik bilgi katmıyor bence, hatta neredeyse hiç katmıyor. En azından ben öyle olduğunu hissediyorum.

Kısaca Teorik olarak güzel Pratik olarak da kötü bir bölüm. Tabii bu kötü diğer üniversitelerde ne kadar iyi bilmiyorum, onu daha tecrübeli birinin karşılaştırması lazım. Ben bir burayı bir de dokuz eylülü gördüm onların laboratuvarları çok daha güzel gözüküyordu. Ama onları çok daha rahat okudular sanki, arkadaşlarımdan güle oynaya mezun olanlar epey oldu oradan.

Ayrıca çalışmaya başlayan arkadaşım neredeyse yok gibi, çalıştığını bildiklerimle de kaç alıyorsun diye soracak kadar samimi değilim. Çalışacak olanlar askerde şu an zaten, yüksek yapacak olan da var. O yüzden Ege'nin hala sektörde adı geçiyor mu, Top 10 üniversiteden mi, yoksa diğerlerine kıyasla kötü mü hiç bilmiyorum. Ama aldığımız eğitim epey zordu, zorluk bir başarı ölçüsü müdür, orası da tartışılır.

• Teemo Erdoğan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

İş olanakları mezun sonrası ile ilgili bilgisi olan yok galiba forumda?

• up up
  • 7k vardır helalinden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • up up
  • Ege üniversi,tesi Mühendislikleri türkiyenin en zorlarından dır herhal
  • Top okullar haric makina okumanı önerme o puanla alan bilgisayar müh. Okusan daha iyi olur

• up
  • Dişhekimiolurmu kullanıcısına yanıt
    ege istiyorum ama tutmicak gibi bende ege makine diyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.