Şimdi Ara

EGE İNŞAAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ege inşaat hakkında tüm bildiklerinizi söylermisiniz orayı düşünüyorum
    kampüs nasıl
    denize yakınmı
    ege inşaatta hocalar kalitelimi
    falan

• rez
  • kinglesfc kullanıcısına yanıt
    hocam sıralaman kaç
  • Osym atlasindan akademisyen sayisina bakman tavsiyem cunku 150 ogrenci alan yerde 7 akademisyen olan bolum burasinin cok kaliteli oldugu soylenemz...buyuzden
    git akademisyen sayisina bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim bizzat gidip öğrencilerle konuşmaya fırsatım oldu ve sorduğum 3 ogrencinin 3 ude izmirde yasadiklari icin mecburen geldiklerini hocaların birkaçı dışında iyi olmadığını, eger puanın yetiyorsa bu bolumu teknik üniversitelerde okumami soyledi. Tercih senin yine de :)

• pbulrapclke0 kullanıcısına yanıt
    Ytüden sonra insaat icin en iyi tercih ege degil mi yani ?

• pbulrapclke0 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben taa rizeden egeyi yazmayi düşünüyorum. Gerek ortam gerek hocalar gerek de şehir bakimindan cok onerildi bana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    inşaat mühendisliği
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ege üniversitesi bornova kampusundedir. Denize ancak metro ile 15 dakikada falan ulaşma şansın var. Bornovada deniz yok. İzmir çok güzel bir şehir

• Eflu E kullanıcısına yanıt
    ya bende oyle biliyordum gidip sordum o yuzden. ama boyle bi cevap aldım ögrencilerden.
  • İzmir sicak la.. ama gelin çünkü öğrenciye hitap eden hür bir şehir. ulaşım çoğu şehire göre rahat kentkart var burda 1.25 basıyor 90 dakika içinde tekrar basabilirsiniz bedava. bornovada deniz yok ama kucukpark forum gibi insanların sosyallestigi mekanlar var ayrıca izmir in her tarafı deniz körfez olduğu için ve ulaşım rahat olduğu için herhangi bir sahile kısa zamanda gidebilirsiniz. plajdan bahsediyorsaniz durum değişir alternatiflere göre rota çizmeniz lazım. kiralar uçuk değildir bence ama ev arkadaşı şart. staj için işyeri bulmakta zorlanmazsiniz. ama saglam SİCAK haberiniz olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.