Ege diş vs Esogü diş

-
-
ege diş esogünün kadrosu tam değil diye biliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu bir kiyas degil abi bence. Tabiki ege
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam ben iki yere de gidip gördüm 12yken cidden esogü dişin basık ve çok kötü bir binası var orada uzun bir süre geçiremem demiştim kendime. ege kalitesi tartışılmaz zaten
-
Hocam "Daha uygun" ifadene bakarak ve iki şehirde tatmış birisi olarak yorumumu yapacağım. İzmir'in rahatlığını, ulaşım kolaylığı, ortamı Türkiye'nin hiçbir şehrinde bulamazsın fakat gelgelelim ki -bu senin taleplerine bağlı- çok pahalı bir şehir olabilir. Neredeyse dağın başındaki 1+1 hamam böcekli eve 2 bin fiyat biçerler. (Bizim ev
) Yalnız çok seçenek var, doğru yerden uygun fiyata oturursun, belki Eskişehir'den dahi uyguna gelir çünkü alternatif çok. Seçenek çok olunca fiyatta öyle oluyor; yemesi, alkolü her şeyi dahil. Ulaşımda rahat, metro tramvayla en uzun 40dk gidiyorsun. Hele Ege taraflarına çok kolay ulaşım. Pahalı olmasını da açayım: gidersin barda cips biraya 90 de verebilirsin, 10 liraya alıp Alsancakta çimenlerin üzerine de çöküp çekirdekte çitleyebilirsin
yeni evi iki bine tutarsın, daha eski geniş bir evi birede tutabilirsin. Her haftasonu çeşmeye gidip takılabilirsin, yada evinde yatıp yuvarlanırsın. (Bu arada Ege'yi tercih edersen kaldığın yere dikkat et depreme dayanıklı mı diye bayraklı tarafları sakat çünkü)
Eskişehir'e gelelim. Tipik küçük öğrenci şehri. Burasıda rahat, ben ilk gittiğimde daha hava kararmadan herkes kafayı bulmuş gibiydi. Sokakta davul zurnalar, halay çekmeler. Herkes genç, (Ki yazın gittim) kafası rahat insanlar doluydu. Dayı görmediğim için mutluyum. Yalnız -bana göre- buranın eksisi küçük şehir olması. (Bende küçük şehirde büyüdüğüm için sevmem) Gezilecek, gidilecek mekanlar belli arkadaş. Bu şehirde hiç daha fazlasını beklemeyeceksin, rahat şehir işte. Öğrenci olarakta bence, dediğim gibi İzmir'den dahi aylık harcamaların daha fazla olabilir. Bence küçük şehirlerde hayat daha pahalıya geliyor. Bunun en önemli sebebiyse ulaşım, konaklama. Sanki şehir küçük olduğundan esnaf siz buna tabiisiniz tavrındalar.
Nereyi seçersen seç, bence en önemlisi çevrendekiler, takılacağın arkadaş grubu. Çünkü üni hayatını şehir değil, bu insanlar güzelleştirecek. Nereye gidersen git umarım sende hayatını güzelleştirecek birilerini bulursun. (Ben bulamadım
)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X