Şimdi Ara

Ege Bölgesinde Herşey Dahil Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 24-28 Ağustos tarihleri arasında 3 kişi 4000 TL bütçeli otel bakıyoruz. Tecrübesi ve tavsiyesi olanların yorumlarını bekliyorum.

• ege de genç işi diye tabir edbileceğimiz oteller sadece çeşme/alaçatı da mevcut. gerisi, cidden aile yeri :)
  • Biz aile yeri bakıyoruz zaten. Sanırım Ayvalık tercih edeceğiz
  • Fethiye bodrum Datça de 3 gece 3000/5000 arası pişman ettirmeyecek bir otel.. Balayı için çıkacağımız tatil için araştırma yapıyorum. Önerisi olan arkadaşım varsa araştırmak isterim.
  • butik otellere bak nisbeten daha ucuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardday

Fethiye bodrum Datça de 3 gece 3000/5000 arası pişman ettirmeyecek bir otel.. Balayı için çıkacağımız tatil için araştırma yapıyorum. Önerisi olan arkadaşım varsa araştırmak isterim.
    Merhabalar,

Aşağıdaki yerde konakladım. Denize sıfır Mesudiye köyünde restoran kısmı yemekleri odaların temizliği +++ bakılabilir.

Datca Masal Gibi Plaj&Restaurant.

https://www.google.com/search?q=masal+gibi+dat%C3%A7a&oq=masal+gibi+da&aqs=chrome.0.69i59j69i57j0j69i59j0j69i60l3.2159j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

• Şimdi Pandemi sartlarinda nasıldır bilemem ben ailemle Gümbet Magnific otelden çok çok cok memnun kalmıştım 2 yıl önce
  • Royal Asarlık, konu eskiymiş de neyse..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.