Volkswagen Türkiye, segmentinin banisi, referansı ve yarım asırda lideri için belgesel tadında çok güzel bir seri hazırlamış. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-007649809 -- 17 Mart 2021; 21:58:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EFSANENİN YOLCULUĞU- — > GOLF

-
-
-
Eski 7 ve 7.5 kullanıcısı iki kişi olarak bugün detaylı inceledik, sonuc; en alınmayacak golf kasası karşımızda.
Ön taraftan ciddi olarak tipsiz ve detaylara indiğinizde önceki neslinden kalite düşüklüğü hissedilen bir arac olmuş.
Ancak r line ile topluyor görsel olarak ancak onda dahi yeni nesil güvenlik sistemleri olmadan 400 bin tl civarında olan bir versiyonu vardı bugün bayide. O sistemleri elektrikli koltuk geniş ekran falan eklense 450 olacak herhalde fiyatı.
Bu fiyatlara alınacak en kötü arac olmuş genel olarak .
Iyi yönleri, en ucuz dsg de ısıtmalı direksiyon koltuk on arka park sensörü kamera hayalet ekran anahtarsiz giriş var. Ancak indirimli fiyatı 295 bin.
Genel olarak modern bir arac ancak dediğim gibi özellikle aile kullanımına bu hacım ve bagaj uygun olmaz, fiyat zaten çok kötü. Kim bu fiyata alir açıkçası bilemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Efsane mi kestane mi zaman gösterecek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Golf'ün en iyi nesilleri bana göre mk4 ve mk5 ti. 6. nesil fazla sıkıcıydı. 7.nesil başarılıydı ama daha iyi rakipleri oldu. 8.nesli Cumartesi günü inceleme fırsatı buldum. Life paketti. Konsoldaki malzeme falan güzeldi. Ama bazı işçilik hataları gördüm. Ve detaylar kalite eksikliği hissettiriyordu (arka kapı üzerinde trim olmaması,torpidonun halı kaplı olmaması vb.). En bazı fiyatı ve doluluğundan ötürü mantıklı bir tercih. Ama üst paketlerini şahsen ben almazdım.
-
Golf'ü severim ama son çıkan kasasını hiç beğenmedim. Muhtemelen makyaj tarihini öne alacaklardır...
-
araba güzel ama inceleme tırt. hatta inceleme sayılmaz bile. aracın teknik verilerini okumuş ama bunu da becerememiş; "golf 7'de 0.30 olan hava sürtünme katsayısının golf 8'de 0.275'e düştüğünü görüyoruz. gerçekten 0.25'lik bir düşüş..." . çıkarma yapmayı bilmiyor eleman. 0.25'li bir düşüş olsa sürtünme mürtünme falan kalmayacak zaten.
En Beğenilen Yanıtlar

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X