< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorybicer -- 15 Aralık 2024; 16:1:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EFSANENET (41. sayfa)
-
-
7-12 arası bende sorun olmuyor (Çaycuma - Zonguldak)
Youtube ve iptv de sorun yok bende...
Zaten sadece 1 ip bloğu var. 188.132.160.0/24 ( AS216076 EFSANENET BILISIM TEKNOLOJILERI TICARET LIMITED SIRKETI)
CGnat kullanıyor.
-
Comnette o saatlerde hiç iptv izleyemezdim donardı sürekli. Efsanenette şeytan kullağına kurşun 4k filmleri bile donmadan izliyorum. Stremio o saatlerde hiç çalışmazdı bunda sorunsuz çalışıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
internet açıldı ama sinyal de hız testi de 28mbit civarlarında... altyapım 80-85mbit veriyor ve başvurum 100mbit üzerine..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
memnun musunuz efsane netten? başvuralım mı? ping-hız durumu nasıl
-
modem arayüzünden baktınızmı max hız ne yazıyor, comnetten geçtiyseniz benim gibi ttnet hızları düşürdü malesef , EfsaneNet yetkilisine bu durumu bildirdim yoğunluk geçsin 3 5 güne ttnet ile görüceğiz dedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar 17 aralikta cogent altyapisi sonlaniyormus sanirim efsane nette yurtdisi cikislar cogent kullaniyormu ?
modem arayüzünde de sinyalim o seviyede görünüyor. comnetten geçiş değil ama comnet kapatıp buna geçtim.
Kullanmıyor, Tt kullanıyor.
o zaman ekran görüntüsü alın efsanenet yetkilisine watsapdan iletin çözerler umarım
yazdık bakalım, dönüş te yaptılar..göreceğiz.
10 dakika önce de oyunda pingim yükseldi şimdi de... çekeceğimiz var sanki..
düzenleme: torrent te çalışmıyor bende..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 15 Aralık 2024; 23:11:59 >
https://www.donanimhaber.com/internet-hiz-testi
www.turktelekom.com.trHız Testi - İnternet Hız Testi & Speed Test | Türk Telekomhttps://www.turktelekom.com.tr/hiz-testi
Bu sayfaları açamıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Suan bende her iki sayfada acıldı test bile yaptım sizin bulundugunuz lokasyonda bolgesel arıza olabilir
Comnet’ te yasaklı sitelere VPN’ siz girebiliyordum. Efsanenet’ Te bu mümkün mü?
Evet
arkadaşlar ocak ayında bir zam planı var mı kesin? varsa 35 lik pakete minimum ne kadar bir zam olur?
-
Max kaç aylık paket alabiliyoruz.(tarayıcıda 3 ay uygulamada 12 ay görünüyor) 12 ayı deneyen varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengizzr_87 -- 16 Aralık 2024; 10:53:43 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X