Hocam selamlar, başvuru yaptım hizmet açık görünüyor ama kullanamıyorum modem sağlama veya kurulum yok mu tam anlayamadım. İlgilenebilir misiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Efsanenet (52. sayfa)

-
-
-
@efsanenet 20 Aralık'ta geçiş yaptım. 31 Aralık yani 11 günlük EFH2024000031134 faturam neden 1 aylık olarak düzenlendi?
-
Ön ödemeli olabilir. 20 Aralık- 20 Ocak dönemini kapsıyor olabilir.
-
-
Ön ödemeliymiş bende pazar günü geçiş yaptım şaşırdım ilk etapda 1 aylık fatura ödedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öde kullan sistemiyle çalışıyorlardır.
Netgsm de öyle çalışıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar efsane uygulamasında 4 gün kaldı diyor.
faturanın çıkmasını mı bekliyoruz yoksa gün dolmadan paket mi alıyoruz/uzatıyoruz.
sizler naptınız yada napalım @efsanenet
-
350 MBİT uploadı nasıl yaptırdın kayıt mı açtın
-
fiberde uploadı ne geliyosa onu veriyolar sanirim kablo ile test etmedim muhtemelen 1000 civari geliyodur
telekom 20 verdırıyor bana neden kı
-
2 hattımı taşımak için az önce kayıt oluşturdum
-
efsane net fiber 100 mü kullaniyosun belki bolge bazlidir bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceyhan988 -- 8 Ocak 2025; 23:43:37 >
@efsanenet VDSL'de de isteriz, aynı paraya haksızlık bu :(
-
Önceden almak gerekiyor sanırım. kapanmasın diye 10 gün kala 90 günlük daha aldım ben birkaç gün önce, şimdi 94 gün kaldı diyor.
Bİ DEFA 3 AYLIK ALIP ARDINDAN YİNE 3 AY TEKRAR ALSAK HATTA SONRA YİNE 3 AY DAHA ALSAK AYNI GÜN.
TOPLAMDA 9 AY FALAN UZATSAK ACABA PATLARMIYIZ?
-
Sistem izin verir mi bilmiyorum ama gerek yok bence.
Hem kredi kartını şişirmeye gerek yok hem de yeni patlayan comnetten geçtim, riske gerek yok. Her ay uğraşmak istemiyorum, 3 aylık alıp geçerim, zam makul olursa devam edelim aşırı olursa alternatif arayalım.
ŞUAN ALTERNATİF DE YOK EN UYGUNU BU GİBİ. EVET BENDE COMNETTE PATLADIM İÇERİDE BENLE BERABER 3 KİŞİNİN PARASI DURUYOR. İTİRAZ ETTİM ENPARAYA AMA
EN PARA NANKÖR ÇIKTI HALA İNCELİYOZ DEYİP DURUYO DİĞER BANKALAR MÜŞTERİSİ MAĞDUR OLMASIN DİYE VERİYO.
ENPARA YALAN SİZİ SEVİYOZDA BİLMEM NEYDE DİYO HERKESE..
AMA Bİ SORUN OLDUĞUNDA KAÇIYORLAR UMURUNDA BİLE OLMUYOR ONLARIN
ONLARINDA GERÇEK YÜZÜ ÇIKMIŞ OLDU BENİM İÇİN
-
Olmuyor maksimum 3 ay
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X