Şimdi Ara

Efsane Oyun Dino Crisis!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
5.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Efsane Oyun Dino Crisis!

Dino Crisis bir hayatta kalma korku oyunudur(Survival Horror). 1999 yılınında Sony Playstation için Capcom tarafından pıyasaya sürülmüştür.Daha sonraları 2000'de Microsoft Windows ve Sega Dreamcast' için port edılerek cıkarılmıstır. Dıno Crısıs , Resıdent Evıl Yapımcısı olan Shinji Mikami tarafindan yapılmıstır.

Hikaye

Oyunda , hükümete baglı Specıal Forces Takımı , dinozorlar ile savasarak hükümetın gızlı planları altında ilerleyerek hayatta kalmak için bir yol bulmaları anlatılıyor .
    Oyun 2009'yılında Ibis Island olarak bılınen yerde gecer.Adayı ve olayları ıncelemek ıcın Raıd Team takımından olan Tom adlı bır aracı adaya yollanır.Tom recon görevi boyunca, üç yıl önce rapor verilen dünyaca-ünlü bilim adamı doktor Edward Kilise'sini öğrenir ve haber verır yardımcı olmaları ıcın 3 kısıde daha adaya yollanır.

Karakterler ve Seslendirenler

Regina (Stephanie Morgenstern)
    Zeki ve silahlar konusunda uzmandır ve silahların bakımında da uzmanlaşmıştır.
    Efsane Oyun Dino Crisis!

Gail (Richard Yearwood)
    Takımın lideri ve, bir kıdemli casustur. Takımının yaşamları üzerinde başarmaya değer biçen bırısıdır.

Rick (Alex Karzis)
    Bir bilgisayar uzamanı ve bilgisayar korsanı ayrıca takımın üçüncu üyesidir ve Snipercıdır.

Tom (Bino Tautorrez)
    Yeni Silahların türlerının raporlarını incelemek için Ibis Island da arastırma yapan bır aracıdır ve dınazor tarafından ısırılarak yaralanır ve daha sonrasında ıse ölür.

Cooper (Robert Tinkler)
    Extraction takımının dörduncu üyesidir.

Edward Kirk (Adrian Truss)
    Üçüncü Enerji Teori'si arkasındakı dahıdır. Onun parasal ve sılah konularında arkasında olan ve özellikleri ilgilenen Borginian Cumhuriyet'i vardır.

Bu da eskiye gıdıp ahah o eskı gunler demenız ıcın Acılıs Vıdeosu

Not: Yukardakı acıklamalar ve hıkaye bolumunü Wikipedi den Cevirici ile Cevirdim. Bu arada burada cok elektrık gıdıyor bazen yazdıklarım heba oluyor bunlar olmadan once 1'ı eklıyorum.
    Umarım begenırsınız .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 24 Ocak 2022; 20:43:20 >

• güzel bir çalışma olmuş tebrik ederim dino crisis 1 ve 2 yi cafede bitirmiştik herkes oyunlarını bırakıp bizi izlemişti
  • tesekkur ederım. izlenmeyecek gibide degıl kı oyun saglam ama . ınternette dıno crısıs movıe dıye yazılar var bır bılgın varmıdır...onu arastırıyorumda.
  • yüzey kaplamaları gayet güzel görünüyor;

Efsane Oyun Dino Crisis!

• Ne oynardim bu oyunu var ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

yüzey kaplamaları gayet güzel görünüyor;

Efsane Oyun Dino Crisis!

onu bende farkettım sanırım pc de render edılmıs halı olsa gerek. keske ps2 de de boyle olsaydı

• Horror is alive!!!

ne oyundu harbiden, keşke remake yapsalar.eline sağlık zack06, yine müthiş bir çalışma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan_1903 -- 28 Mart 2009; 0:40:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saolasın khan_1903 kardes
  • ilk'i çok zordu boruları birleştirmeli bir yer vardı ordan sonrasını geçememiştim
  • SS'lerin bazilari Dino Crisis 2'den alinmis. Karisiklik olmasin, kaplama ve arkaplanlarin guzel olmasi render edilmis olmalarindan dolayi(bkz. re1,2,3).

Dino Crisis 1 daha cok survival ve bulmacalar uzerine kuruluydu. 2. oyun ise saf kan aksiyondu, gercekten ikiside birer saheserdir. Eger PSP'niz varsa oynamanizi tavsiye ediyorum, simdi buyuk ekranda grafikleri begenmezsiniz
  • haklıymıssın fallen kardes sımdı baktın zıra dınozorlu resım dıgerlerınden farklı duruyor goldpunch kardesımız soylemıstı ama tam anlayamamıstım 1-2 . resımler dıno crısıs 2 ye aıtmıs. tek bır sıten resım almamak ıcın bır cok yere baktım sanırım karıstırdım tesekkurler uyarın ıcın.
  • 2 oyle bir bitmisti ki devami kesinlikle gelecek gozuyle bekleniyordu. Son demoyu hatirlarsiniz. Seni kurtarmak icin geri gelicem filan diyoddu mor sacli hatun. Ama ne hikmetse gelmedi. Ama sanirim xbox a devami cikti diye hatirliyorum. Capcom un abuk subuk davranislarindan biri. Boyle bir oyunun devami neden gelmez ki ?
  • Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: cryptdlg

2 oyle bir bitmisti ki devami kesinlikle gelecek gozuyle bekleniyordu. Son demoyu hatirlarsiniz. Seni kurtarmak icin geri gelicem filan diyoddu mor sacli hatun. Ama ne hikmetse gelmedi. Ama sanirim xbox a devami cikti diye hatirliyorum. Capcom un abuk subuk davranislarindan biri. Boyle bir oyunun devami neden gelmez ki ?

Mor sacli, heehehe

Evet boyle bir oyunun devaminin gelmemesi cok uzucu. Next-gen ciksin diycem ama simdi FPS falan yapip beni kanser ederler, birakalim hatiralarda yasasin
  • İlk oyun süperin ötesindeyi.Büyük usta Shinji Mikami'nin sanat eserlerinden biriydi ama sonradan devamı gelmedi maalesef.

Aslında Next Gen döneminde yeni bir Dino Crisis süper olurdu tabi Survival Horror türünde olacak.
  • Benim anlamadığım bişey vardı ilk oyunda. Oyun boyunca 8-9 kadar şifre ile girilmesi gereken kapılar vardı.
    Ve bu kapıların şifrelerini oyun içinde bulmak mümkün değildi. Capcom oyun içinde en ufak bilgi vermiyordu şifrelere dair. Sadece nette tam çözümlerde vs. vardı bilgileri.
    Evde de internet yoktu tabi. İlk kapının şifresini dahi bulamıyordum. Hey gidi. Sonra bizzat Level dergisini arayarak öğrenmiştim şifreleri tek tek.
    zack06 hocam, yine güzel bi çalışma tebrikler

• tesekkurler arkadaslar ılgıl gosterdıgınız ıcın
  • ben birinci versiyonunu büyük bir zevkle oynadım ve bitirdim ama ikinci oynda işi biraz cıvıtmışlardı şifreler çok besit ve dinazorlar arkade oyunu gibi heryerden fırlıyordu
    aynı şimdki re5 gibi olmuştu aksiyon resident evil ve bu oyunu yapan vatandaş şimdi oyun yapmıyormu merakediyorum harika eserleri var adamın
  • Heytt beaa eski günler aklıma geldi ilk oyunu oynadığım zamanlar çocuktum gerçi.Çok zorlanıyordum oyunu oynarken bende kapılara açamadan öyle dolanıyordum etrafta
  • Efsaneyi hatırlattığın için teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.