Şimdi Ara

EFSANE KONU 1030 OC Edition --İNANILMAZ PERFORMANS-- LOL+CS:GO+ARMA 3+PUBG İNCELEME EKLENDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kartı almadan önce ön yargım çoktu çünkü forumda ağzı olan laf atmış karta neymiş efendim nvdia sadece video oynatsın diye çıkarmış kartı pehh 350 tl'ye 2. el 750 ti alana kadar 340 tlye 0 ürün ve garantili bir karta sahibim ve oyunlarda ki tek farkı en fazla 7 FPS'dir

en önemli noktası kesinlikle PSU'nuzu değiştirmeme garantisi veriyorum kart 30 watt çekiyor pille bile çalıştırabilirsiniz

Şuan internette kartı inceleyen bir kaç youtube videosu ekleyip gün içerisinde oyunlara girdikçe performanslarını ekleyeceğim

incelenecek oyunlar oyunlar(eğer istek oyununuz varsa belirtin bende mevcutsa eklerim)
    dual ekran kulandığım için aynı aynda msı after burn'dende değerleri çekeceğim
    EFSANE KONU 1030 OC Edition --İNANILMAZ PERFORMANS-- LOL+CS:GO+ARMA 3+PUBG İNCELEME EKLENDİ
    cs:go

resimler topluluk sunucusunda çekilmiştir yani rekabetçi oyuna girdiğinizde daha yüksek değerlerde fps alacağınız garantisini veriyorum
    arma 3

pubg(oyun içinde print sc tuşu çalışmadığı için ss alamadım ama bu ayarlarda 35-80 fps arası oynanıyor)
    lol
    dayz

750 ti vs 1030 videosu

BANA TIKLA

şuan ki sistem özelikleri

cpu i3-4170
    gpu asus oc ed. 1030
    kingston hyperx 1600 mhz 2*4 ram

ekipman
    a4tech internet kafe klavyesi
    g502 mouse
    g230 kulaklık+7.1 steelseries ses kartı
    2 tane casper monitör 1 tanesi 1440*900(oyun oynadığım) diğeri led 1366*768

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarKSpaWn07 -- 9 Ekim 2017; 11:8:40 >

• lol resmini atar mısın merak etiimde bende almayı düşünüyorum bu ekran kartını
  • jerula limbaw kullanıcısına yanıt
    gün içinde hepsini yüklemeye çalışacağım hocam takipte kalın
  • Smokta 130fps çok az değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Rusher- kullanıcısına yanıt
    350 tl lik karttan beklentiniz ney hocam ?
  • hocam benimde monitör 1400x900 ve ekran kartımı sattım r7 250 yi ben yüksek ayarda 200 fps alıyodum cs de genel 250 olduğu bile oluyordu işlemci fx 4320 şimdi gt 1030 almayı düşünüyorum değer mi sizce r7 250 den daha düşük performans almam umarım
  • yani 350tlik karttan fazla beklentiye girmemek lazımda ikinci el gtx770 de alınabilir cs goda muhteşem bir kart.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -Rusher- kullanıcısına yanıt
    hocam 750 ti 350 tl diyorlar forumda 770 fiyatını bilmiyorum ama en az 450 çekerler ve alacağınız kart 2. el garantisiz 3 nesil geri bir kart üstüne birde powersupply almam gerekecekti
  • CaimaN C kullanıcısına yanıt
    ekran kartlarına pek hakim birisi değilim sadece bu konuyu 1030a video izlemek için yapmışlar diye gezen arkadaşları susturmak için açtım ancak linkteki videoda r7 360 ile 1030 u karşılaştırmışlar r7 360..r7 250 den bir tık üst kart videoda da 1030un r7 360dan daha üstün olduğu gayet bariz burdan anlacağımıza göre 1030 alırsanız bir üst seviyeye çıkmış olursunuz diye düşünüyorum daha bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olurlar umarım**

https://www.youtube.com/watch?v=UeiLx8AW4DQ
  • Çok iyi bir kart değildir tabiki ama yaptığınız mantıklı bir hareket olmuş. Hem psu değiştirmemiş oldunuz, hem de garantili sıfır ürün sahibi oldunuz. Şimdilik işinizi görebilir ama oynayacağınız oyunlara göre ilerde köklü upgrade isteyebilir sistem.

• Mr. Angelo kullanıcısına yanıt
    tabi ki öyle sadece beni 2 yıl götürmesi yeterli elimde ki ofis bilgisayarını oyun oynayacak bir bilgisyara halini geldi benim için yeterli benim için cs:go ve lol için çok yeterli bence
  • Hocam playerunknown's battlegrounds (PUBG) oyununda deneme şansınız var mı kartı?
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Akşam ekleyeceğim

• DarKSpaWn07 kullanıcısına yanıt
    Hocam GTX 770 lerin piyasası 4 GB olan modelde 500-550 TL şu anda. Aslında bunun yerine GTX 770 4GB tercih edebilirdiniz. Ancak tabi kullanım amacı doğrultusunda mantıklı r seçim olmuş. Takmayın fazla burada herkes bişeyler söyler. Bak keyfini çıkart (:

• Ben şahsen bu kadar psu alıp en kötü 2. elden r9 270 alırdım. 50 lira farkla.

Ayrıca mouse a (hediye değilse tabii) 200 lira sayıp da böyle bir sistemle oynamak da garip doğrusu. Şahin e çelik jant takılmış gibi duruyor.
  • 3 sene falan oldu hocam ben onu alalı o zamanlar 740mli lenovam vardı
  • İnceleme için teşekkürler, emeğinize sağlık.
    Küçük bir ekleme yapayım. Oyun için ekran görüntüsü almak için MSI afterburner'ı kullanabilirsiniz. Ayarlar->Ekran görüntüsü kısmından tuş atayıp oyun içi ss alabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PUBG o fps değerleriyse gerçekten başarılı.

Steamin görüntü yakalama sistemini kullanabilirsiniz hocam konuya eklenmesi açısından güzel olur.

F12 olması lazım ss almak için steamdeki oyunlardan.
  • Steam görüntü yakalama sistemi, görüntü üstündeki fps sayaçlarını almıyor (hatta kendi fps sayacını bile).
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Bilmiyordum. Teşekkürler bilgilendirme için.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.