Şimdi Ara

Efsane Gyro HK401b İlk En Stabil Versiyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Testlerde Futaba 401'den bile iyi sonuç verdiği belirtilen, uzun süre f/p oranı en iyi ve stabil çalışan gyro olduğu söylenen ürün. Daha sonraki üretimlerinde iç yapısında daha ucuz parça kullanımından stabilitesi bozulduğu için, piyasada bilgi sahibi kişilerin tırım tırım ilk versiyonunu aradığı gyro. İnternetten aratırsanız aralarındaki farkı konu alan yüzlerce başlık görebilirsiniz. Helikopter uçak ve arabalarınızda kullanabilirsiniz. Zamanında toplu olarak almış bir tanıdıktan sıfır olarak 6 tane aldım ve 4 tanesini satıyorum. Hepsinin çalıştığı tek tek denenmiş 4 tanesine silikon ve sünger modları yapılıp stabiliteleri olabilecek en iyi seviyeye getirilmiştir. Arasanızda bulmanızın çok zor olduğu bu gyroları ihtiyacı olan arkadaşlarda faydalansın diye satıyorum.

Fiyat: 50 TL (Tanesi)

Eski ve Yeni Versiyon Farkları

http://www.youtube.com/watch?v=sDRD9ftAEfQ

http://www.hobbyking.com/hobbyking/forum/forum_posts.asp?TID=23086
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Alışverişlerim: @pulpa:Nokia N82 | @smok:Intel Core 2 Quad Q6600 | @plutonium35:ABIT IN9 32-MAX | @zalman_1:EVGA 790i SLI FTW | @GkNEsN:Point Of View 9800GX2 | @pSy!:OCZ Reaper DDR2 1066 | @BeFeD:OCZ 1600 MHZ DDR3 2x2GB | @SIRgeon:Tagan 800W PSU | @MyBlueEyedAngel:Pegasus Atrix Kasa | @Evolution:SUNBEAMTECH CORE-CONTACT FREEZER | @mami23®:COOLER MASTER LGA CPU COOLER | @PanikAtak:Plantronics GameCom Pro 1 | @ozgur_erdogan:DVI Kablo | @cagdasoneren:Termal Macun, Fan, vs. | @pLayer :Samsung T220 Monitör | @Pcdunyasi :Intel Core 2 Quad Q6600 | @Mene :Intel Core 2 Quad Q9650 | @mrxpsp3 :takeMS 32GB USB FLASH | @psy_dreams :Asus Striker Extreme | @mayn01 :Ipad 3 Wifi+4G 64GB

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.