Şimdi Ara

eFootball PES 2021 (Season Update) & MyClub [PC ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
599
Cevap
15
Favori
43.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eFootball PES 2021 (Season Update) & MyClub [PC ANA KONU] bende de 15 diyor 02 de açılacaksa iyi en azından indiririm konsoldan ucuz diye geç açıyorlarsa cyebrpunkı filanda geç versinler 249 a aldım konsolda 420 tl ön sipariş onuda bir gün geç bekleyelim çok saçma bu yaptıkları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buralara da bi geldik -- 15 Eylül 2020; 20:53:5 >
    2 ay önceden 15 eylül diyorsan 15 eylülün ilk saatinde oyunu açacaksın.
    "Satranç oynamayı sevmiyorum çünkü hayatın çok az anlamı olduğu acımasız bir zamanda doğmuş bir oyun olduğu için. Herkes bazı insanların diğerlerinden daha değerli olduğuna inanıyordu. Şahlar ve piyonlar... Ben hiç kimsenin bir başkasından daha değerli olduğunu düşünmüyorum. Satranç sadece bir oyundur ve gerçek insanlar birer taş değillerdir. Bu dünyaya sanki bir satranç oyunuymuş gibi bakan herkes kaybetmeyi hak eder." Harold Finch
  • Oyun açılır açılmaz olumsuz yorumu döşeyeceğim. Hakettiler bunu. Konsola 00:01'de çıkardılar, PC'ye gelince nerdeyse 16 Eylül oldu ama oyun ortada yok.
  • Saat 21:00'de açılması lazımdı oyunun, niye açılmadı bu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sağ olun teşekkür ederim
    "Satranç oynamayı sevmiyorum çünkü hayatın çok az anlamı olduğu acımasız bir zamanda doğmuş bir oyun olduğu için. Herkes bazı insanların diğerlerinden daha değerli olduğuna inanıyordu. Şahlar ve piyonlar... Ben hiç kimsenin bir başkasından daha değerli olduğunu düşünmüyorum. Satranç sadece bir oyundur ve gerçek insanlar birer taş değillerdir. Bu dünyaya sanki bir satranç oyunuymuş gibi bakan herkes kaybetmeyi hak eder." Harold Finch
  • Steam Pes 2021 tartışma konusunda yorumların bazılarında bu sorunun Konami'den ziyade steam ile ilgili olduğunu okudum.
    MSI RTX3080 10GB SUPRIM X 10G GDDR6X 320bit / MSI Optix MAG272QP 27" 165Hz 1ms / ASUS ROG STRIX X570-F GAMING / AMD Ryzen™ 5 5600X MPK 3.7GHz / G.Skill Trident Z Neo RGB 32 GB / Samsung 970 EVO MZ-V7E1T0BW M.2 PCI-Express 3.0 SSD / CORSAIR RM850x 850W / COOLER MASTER MasterBox TD500 ARGB / SilverStone PF360 ARGB
  • Şuan pes21 indirmeye açıldı steamde arkadaşlar.
    MSI RTX3080 10GB SUPRIM X 10G GDDR6X 320bit / MSI Optix MAG272QP 27" 165Hz 1ms / ASUS ROG STRIX X570-F GAMING / AMD Ryzen™ 5 5600X MPK 3.7GHz / G.Skill Trident Z Neo RGB 32 GB / Samsung 970 EVO MZ-V7E1T0BW M.2 PCI-Express 3.0 SSD / CORSAIR RM850x 850W / COOLER MASTER MasterBox TD500 ARGB / SilverStone PF360 ARGB
  • sonunda iniyor
  • 21 GB indiriyor peki az değil mi? FIFA mesela 40 GB falandı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yav ben 10 dk filan geç farkettim ama olsun iniyor bakalım my club oynayacak arkadaşlara başarılar ve iyi şanslar orda top açma vs var sanırım iyi oyunlar herkese
    Anakart: MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI Ram : Corsair RGB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X Ekran Kartı: MSI NVIDIA GeForce RTX2060 Gaming Z 6GB 192Bit GDDR6 Psu: Seasonic Focus Plus 850W 80 Gold SSD: Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GB 3500MB/s-3300MB/s M.2 Monitör: MSI Optix MAG271C 27" 144Hz 1ms (HDMI Display) Full HD Curved Oyuncu Monitör Dark N10 Advanced 5x12cm Kırmızı Fanlı Fan Kontrollü Full Cam Yan Panelli USB 3.0 Bilgisayar Kasası Ses Sistemi: Creative Inspire T3300 2 1 İşlemci Soğutucusu: Arctic Freezer 34 Esports DUO Kırmızı CPU Soğutucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-781808C66

21 GB indiriyor peki az değil mi? FIFA mesela 40 GB falandı.
    bende 23.1 gb iniyor ps4 te 36.78 gb anlayamadım
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.