Lost Damned modunun ne kendisini ne görevlerini beğenmedim. Gay Tony 'nin hiç değilse görevleri keyifliydi ama multisi de kötü free moduda.. GTA 4 ü silmiştim, tekrar yüklüyorum valla özledim Niko'yu.. Zaten ilk Gta4 olmadan mod'da yapamıyoruz.. amele gibi takıldım öyle.. Tekrar yüklüyorum valla..
Görev olarak haklısın birde haritada farklı olsaydı.
Valla ben Lost And Damned'i beğendim. Tam benlik Heavy metal takılıyorlar. :) Liberty Rock Radio 4eva... :)
quote:
Orijinalden alıntı: GöKHaN 35
harita farklı olsa adamlar gta 5 diye satar ek paket yapmaz
arkadaşlar bu episodes from liberty city gta4 oyunu olmadan çalışıyor değil mi? bağımsız olarak
quote:
Orijinalden alıntı: fatal1typ0wer
arkadaşlar bu episodes from liberty city gta4 oyunu olmadan çalışıyor değil mi? bağımsız olarak
Evet
Bu 2 oyun "DLC" zaten. Diğer oyunlara çıkan "DLC"leri araştırmanızı öneririm. 2-3 kıyafet, özellik getirip "DLC" adı altında satıyorlardı. Oysa bu 2 oyunda Liberty City'nin ortamı tamamen değişmiş bir şekilde karşımıza çıkıyor. Yeni arabalar, silahlar, 2 "DLC"nin toplamı neredeyse 50 görev.. Bu 50 görev dışında uyuşturuc işleri, çete savaşları, birbirinden güzel multiplayer modları.. Bence haksızlık yapıyorsunuz oyuna.
Bu 2 oyun "DLC" zaten. Diğer oyunlara çıkan "DLC"leri araştırmanızı öneririm. 2-3 kıyafet, özellik getirip "DLC" adı altında satıyorlardı. Oysa bu 2 oyunda Liberty City'nin ortamı tamamen değişmiş bir şekilde karşımıza çıkıyor. Yeni arabalar, silahlar, 2 "DLC"nin toplamı neredeyse 50 görev.. Bu 50 görev dışında uyuşturuc işleri, çete savaşları, birbirinden güzel multiplayer modları.. Bence haksızlık yapıyorsunuz oyuna.
Aynen katılıyorum. Oyuna yepyeni bir heyecan getirdi EFLC.
bencede sizce haqsızlık yapmamak gerek.
quote:
Orijinalden alıntı: Bluepower
quote:
Bütün hepsini değiştirsinler demiyorum. Birkaç yeni ek yol vs yapsalardı.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Bluepower
quote:
Bütün hepsini değiştirsinler demiyorum. Birkaç yeni ek yol vs yapsalardı.
O zaman oyun saçmalar çünkü nikoyla gta ıv ü oynarkenki zamanda geçiyor oyun nikonun göremediği yolları johhny ve luis nasıl görsün
Aynen. Görevler süper bence. Lost and Damned ve Gay Tony'deki görevler harika olmuş... Ayrıca senaryoyu çok iyi toparlamışlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme