Şimdi Ara

EFLC 'yi Bir Türlü Sevemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lost Damned modunun ne kendisini ne görevlerini beğenmedim. Gay Tony 'nin hiç değilse görevleri keyifliydi ama multisi de kötü free moduda.. GTA 4 ü silmiştim, tekrar yüklüyorum valla özledim Niko'yu.. Zaten ilk Gta4 olmadan mod'da yapamıyoruz.. amele gibi takıldım öyle.. Tekrar yüklüyorum valla..

• Görev olarak haklısın birde haritada farklı olsaydı.
  • Valla ben Lost And Damned'i beğendim. Tam benlik Heavy metal takılıyorlar. :) Liberty Rock Radio 4eva... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Görev olarak haklısın birde haritada farklı olsaydı.

harita farklı olsa adamlar gta 5 diye satar ek paket yapmaz
  • arkadaşlar bu episodes from liberty city gta4 oyunu olmadan çalışıyor değil mi? bağımsız olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatal1typ0wer

arkadaşlar bu episodes from liberty city gta4 oyunu olmadan çalışıyor değil mi? bağımsız olarak

Evet
  • Bu 2 oyun "DLC" zaten. Diğer oyunlara çıkan "DLC"leri araştırmanızı öneririm. 2-3 kıyafet, özellik getirip "DLC" adı altında satıyorlardı. Oysa bu 2 oyunda Liberty City'nin ortamı tamamen değişmiş bir şekilde karşımıza çıkıyor. Yeni arabalar, silahlar, 2 "DLC"nin toplamı neredeyse 50 görev.. Bu 50 görev dışında uyuşturuc işleri, çete savaşları, birbirinden güzel multiplayer modları.. Bence haksızlık yapıyorsunuz oyuna.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joker64

Bu 2 oyun "DLC" zaten. Diğer oyunlara çıkan "DLC"leri araştırmanızı öneririm. 2-3 kıyafet, özellik getirip "DLC" adı altında satıyorlardı. Oysa bu 2 oyunda Liberty City'nin ortamı tamamen değişmiş bir şekilde karşımıza çıkıyor. Yeni arabalar, silahlar, 2 "DLC"nin toplamı neredeyse 50 görev.. Bu 50 görev dışında uyuşturuc işleri, çete savaşları, birbirinden güzel multiplayer modları.. Bence haksızlık yapıyorsunuz oyuna.

Aynen katılıyorum. Oyuna yepyeni bir heyecan getirdi EFLC.
  • bencede sizce haqsızlık yapmamak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

Bütün hepsini değiştirsinler demiyorum. Birkaç yeni ek yol vs yapsalardı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

Bütün hepsini değiştirsinler demiyorum. Birkaç yeni ek yol vs yapsalardı.

O zaman oyun saçmalar çünkü nikoyla gta ıv ü oynarkenki zamanda geçiyor oyun nikonun göremediği yolları johhny ve luis nasıl görsün
  • Aynen. Görevler süper bence. Lost and Damned ve Gay Tony'deki görevler harika olmuş... Ayrıca senaryoyu çok iyi toparlamışlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.