Şimdi Ara

EFI shell version 2.31 yardım lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba. Yanlış yere mi açtım konuyu bilmiyorum ama lütfen yardım edin. Pc win8. Güncelleme gelmişti ve tabi ki pc yi kapatmayın diyordu fakat kardeşim yanlışlıkla kapatmış bilgisayarı. Daha sonra EFI shell version 2.31 diye yazılar çıktı ve pc açılmadı. Daha sonra boot ve bios menüsünden bi şeyler yapmaya çalıştım fakat ilgi alanım daha çok web üzerine olduğu için bilgisayarı fazla bilmiyorum ve burada kaldım. Ne boot menüden çıkabiliyorum, ne de EFI shell version 2.31 yani o sarı yazılardan geçip pc yi açabiliyorum. Bu kadar uzun yazdığım için de kusura bakmayın ama lütfen yardım bu konular üzerinde fazla bilgim yok.
     EFI  shell version 2.31 yardım lütfen...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • sword_272 S kullanıcısına yanıt
    bu konuda daha evvel paylaşılan yöntemler var.. şöyle bir göz atın eğer çözülmezse bilgi verin..

    http://forum.donanimhaber.com/m_85376524/tm.htm

    http://forum.donanimhaber.com/m_81259763/tm.htm
  • Cevabınız için teşekkür ederim. İkinci linkteki çözümleri denedim fakat, bir çözüm yok. Bir dükkana vermeyi düşünüyorum şimdi. Onlar tamir etsinler. Tekrardan teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende 2.0 hatası veriyordu. Ne yaparsam yapayım açamadım. ssd takılıydı ve anakart modelim p67a gd65 b3 versiyon. Çözümüme gelince netteki bir çok çözüm yöntemini uyguladım. Bunlardan bootx64.efi ile windowsu açmayı başardım. Ancak her açılışta bunu yazmam gerekiyordu, bunun nasıl kapatılacağı ile ilgili de net bilgi yoktu. En son bayağı bir kızıp sakinleştikten sonra acaba regeditte sorun mu oldu diye düşündüm ve ccleaner full sürümünü kurdum. Önce Healt Check yaptım sonra Kayıt defteri bölümünden tümünü seçip Sorunlar için tarama yaptım. Seçili sorunları gider dedikten sonra Bu lanet efi shell ortadan kalktı. Daha sonra biosa baktığımda sorunumun Windows boot manager seçeneğinin ortadan kalkması olduğunu öğrendim. Şu anda problem yok. Biraz uzun oldu sanırım ancak umarım bu sorunu yaşayanlara yada yaşayacaklara çözüm olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.