Şimdi Ara

Efendi ve Saygılı İnsanlara Yer Yok!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İnsanların eş/dost ve arkadaş seçimlerini saçma ve yanlış buluyordum. Ama artık fikrim değişti.
    Genelde bildiğiniz gibi insanlar; despot, girişken görünümlü ama daha çok saygısız, kabalığını doğallık ile maskeleyen insanlardan hoşlanıyor.
    Efendi insanlar alakası olmadığı halde "ezik" muamelesi görüyor. Ve ön yargılarla boğuşmak zorunda kalıyor.
    Bu sadece karşı cinsle olan ilişkide değil hayatında her alanında mevcut.
    İşte bu noktada artık insanları eleştirmiyorum.
    Ne yazık ki hayatın şartları bunu gerektiriyor ve insanların böyle insanları seçmesi çok normal. Acı ama gerçek. Bu durumu hayatın zorluklarına karşı uyum sağlamak olarak düşünebiliriz.
    Kendimizi kandırmayalım.
    Efendi ve saygılı insanlara yer yok. Bu insanlar hep sevildiği söylenen ama tercih edilmeyen insanlardır.
    Önemli olan sonuçtur. Eğer sonuç yoksa boş övgüler ancak vakit kaybıdır.
    Acı tecrübelerin sonucu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Efendi saygili ve kibirli olmak en temizi

Kibrini gostermezsen direkt hadlerini asar insanlar

Efendi ve Saygılı İnsanlara Yer Yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 19 Ağustos 2020; 9:29:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • her şeyi sınırında vereceksin hocam. efendi olabilirsin ancak terslemeyi, yerin dibine sokmayı da bilmen gerekir. Negatif olarak değil de kendine de saygın olmalı diyelim. Ezik muamelesi gördüğünde bunu farkeder hissedersin zaten. Hayat dengeden oluşan bir şey. sen bu dengeyi iyi olarak tek taraflı bozuyorsan çok normal. benim bu dediklerim de zaman içerisinde öğrenilmiş şeyler.

Orijinalden alıntı: hamza5806

Efendi saygili ve kibirli olmak en temizi

Kibrini gostermezsen direkt hadlerini asar insanlar

Kibir kesinlikle olacak hocam. İnsanlar bunu istiyor.

Orijinalden alıntı: sleepydragon

her şeyi sınırında vereceksin hocam. efendi olabilirsin ancak terslemeyi, yerin dibine sokmayı da bilmen gerekir. Negatif olarak değil de kendine de saygın olmalı diyelim. Ezik muamelesi gördüğünde bunu farkeder hissedersin zaten. Hayat dengeden oluşan bir şey. sen bu dengeyi iyi olarak tek taraflı bozuyorsan çok normal. benim bu dediklerim de zaman içerisinde öğrenilmiş şeyler.
    Denge kesinlikle var fakat insan bu tabiyatindan çok zor kurtuluyor ne yazık ki.

doğru haklısın, bunu da yapabilecek tek insan sensin ama. hayata bir kez geliyorsun, yapmayı düşündüğün şeyin tersini yapmaya çalış. bir süre sonra aradaki balansı bulacaksın. efendilik istekle içten gelen bir şey, tersini yapmak da kendini zorlamakla olacak. sadece kendin için yapıyorsun böyle düşün, kimseye eyvallah demene, iyi olmana ihtiyacın yok.
    Turan Yolcularıyoutube
    insanoğlu hocam iyi davranınca çabuk unutuyor (Kelebeğin rüyası)
    https://www.youtube.com/watch?v=YLCKQ05XfYw

• O kadar doğru söylemişsiniz ki maalesef günümüzde efendi ve saygılı olan insanlar bir yerlere gelmiyor, gelemiyor ; çünkü onlardan bir adım önde olan yalaka, yalancı ve dolancı insanlar bir yerlere geliyor seni ezik saf yerine koyup herşeyi sana yaptırmaya çalışıyor buda çok vahim durum gerçekten:.
    Daha Fazla Göster
  • Bu ülkede yer yok, istenmiyor fakat öyleleri de var, mevcut. Onları bulmak lazım, insan değişmemeli. Birileri el kol sallıyor diye özenmeyin, kişiliğinizi bırakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 19 Ağustos 2020; 17:16:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yurt dışına çıkmadım o yüzden Türkiye için konuşayım gerçekten efendi olupta hak ettiği değeri gören birisini görmedim daha

Ama hak etmemesine rağmen hayatı çok güzel yaşayan 5 para etmez insanları say deseniz yarına kadar sayarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Eğer kendini insanlardan daha fazla önemsersen + ya geçersin.

Yüzlerce kişilik orduya ihtiyacım yok. Sadece bir tabanca ve ölmekten korkan bir karşı grup bana yeter.

Ben bedenen ölsem bile senin hafızandan, kafandan silinmeyeceğim. Anılarında yaşayacağım. İşte bunlar beni yaşatacak.
  • “Efendi insan” = reeldeki ezik insanın kendini kandırması, yenilgiyi itibarsızlaştırma çabası, pasif agresif öfke, egoist savunma ve kendini haklı çıkarma

Boş yapmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-c9 -- 18 Eylül 2020; 22:3:28 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.