Şimdi Ara

Efe Çakan yeni taktiği (dolandirici) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
4
Favori
7.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Telefon numarasını her defa sında değiştire bilir. Banka hesap numaralarını paylaşın, ibanı, bilelim
  • efe cakana karşı açtığım devamı kazandım beyler bir yıl hapis cezası aldı ama bir yılın yatarı olmadığı için cezasını paraya çevirdiler ama şöyle güzel bir yanı var artık Sabıkalı bir suçlu 5 yıl içinde herhangi bir suça karışırsa bu ceza katlanarak artacak.   

• cApK1N kullanıcısına yanıt
    Birinden kurtulduk sayende çok teşekürler. Şimdi sıra diğerlerinde. Bu arda davayı kazandığın için mahkeme avukat vs. Masrafları ne oldu
  • cApK1N kullanıcısına yanıt

Bu Efe denen elemanın TC Numarası elimde mevcut daha önce benim de bir miktar paramı çarpmıştı. Hafta içi daha önce açmış olduğum icra davasına ek dolandırıcılık suçundan ben de davamı açacağım

• U Efe Çakan yeni taktiği (dolandirici)

Telegram üzerinden 350 TL dolandirildim
    Doğru mail adresi yanlış şifre verip kayıplara karıştı
    Gökhan Bilsel adli şahıs bu herife nasıl ulaşabilirim
  • TR 5300 838 008 75000 6304 59024
    GÖKHAN BİLSEL ADLI ŞAHIŞ 350 TL DOLANDİRDİ BU ADAMA NASİL ULASABİLİRİM eski konularda ben engelleyim tarzı bi konusu var böyle kansizlara müstahak o zaman
  • Efe Çakan yeni taktiği (dolandirici) Efe Çakan yeni taktiği (dolandirici)

• Efe Çakan yeni taktiği (dolandirici)

Gökhan Bilsel adlı dolandiricinin numarası baskasini WhatsApp üzerinden benide telegram üzerinden dolandırdı parasi umrumda değil sicile işlenmesi için elimden geleni yapicam
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.