|
Efe Çakan yeni taktiği (dolandirici) (3. sayfa)
-
-
-
-
Bu arkadaş 2 senedir forumda 50 100 150 belkide 500 1 k milleti dolandırıyor hep yeni hesaplarla. Millet miktar ufak diye savcılığa gitmiyor gidenler ise galiba avukat vs tutmadıkları için çok uğraşılmadığı için takipsizlik alıyor. Buna forum yönetiminin müsade etmemesi lazım . Donanımhaber köklü bir forum kendi avukatları bu olaya derhal el atmaları bu arkadaşı adalete teslim ettirmek için gereken mücadeleye destek vermesi gerekir . Yoksa bu arkadaş çok kişinin canını yakmaya devam edicek.
-
Az önce banada yazmış sağolun uyarı için teşekkür ederim. Dikkat etmek lazım ortalık şerefsiz kaynıyor. -
-
Dün aynısını banada attı..bugün açmış hesabı ve güven için referanslarım var falan dedi.. -
Burada önemli olan tüm şikâyetlerin bir araya gelmesi. Bence herkes cbs ye başvurduğu ili ve cbs dosya numarasını buradan paylaşsın. Yeni başvuracaklar bu numarayı belirtirse, veya önceden başvuranlar da sonradan verecegi bir dilekçe ile birleştirme talebinde bulunursa, bunun size yararı çok olur. Aynı ilde olan dosyalar birleşir, bu şekilde daha hızlı yol alınır, bilginiz olsun. Herkese geçmiş olsun. -
Semihince nicki ile ragnarok sattı yanlış şifre verdi banada yiğit çakan ismine attırdı parayı. -
Bu herifin adresini bilen tanıyan Allah rızası için ulaşsın. -
Lütfen şu adama biri dava açabilirmi herif full time dolandırıcı -
Bana da Modern Warfare 2 satmaya çalıştı hırsız oe.
Dolandırmak için her türlü yolu deniyor lütfen dikkat edin.
Bilgileri aşağıdaki gibi.
+90 501 299 04 03
TR73 0004 6001 9788 8000 3052 93
Yiğit Çakan -
Aynı telefon numarası ile şu anda bana ulaştı zelda skyward sword için numarayı kaydetmiştim beni 50tl dolandırdığında :) ama inanı değişmiş paylaşmak için konuştum
TR780006701000000054606105
Muhammed yıldırım
Telefon no aynı eleman aynı başkasından iban bulmuş herhalde ismi çıkınca :) -
Sanırım bu arkadaş an itibariyle beni de dolandırdı, aynı numara.
+0501 299 04 03
Tugay Kapdan
TR40 0006 7010 0000 0099 0854 60
@OptimusPrime. forum kullanıcı adı.
-
Hemen gidin şikayetçi olun kendisiyle mahkemeliğim.
-
Savcılığa gidemiyorum, mesai saatlerinde müsait olmuyorum. Emniyet te çok ilgilenmediklerini, savcılığa gidin dediklerini duydum. Emniyet çözer mi acaba bilginiz var mı? Gerçi en kötü şansımı denemem gerekiyor. Fikrinizi alaiblirim.
-
Yönetim uyuyor mu adam en az 6 ay boyunca milleti aynı numara ile dolandırmış. Neden numarası engellenmiyor. Eğer numarayla engellemeyeceklerse telefonla kaydolmak DonanımHaberin telefon numaralarımizi 3. Kişilere satmasına mı yarıyor sadece? -
arkadaşlar ben de dolandırıldım :) 300 tl gitti tugay kapdan adında birine gönderdim parayı.
Efe'nin yerini buldum gerekeni yaptıracağım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X