Şimdi Ara

eds veya radar cezası yiyenler yardım edebilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sahilyolunda giderken maltepeye doğru ışıklarda birden beyaz bi ışık patladı flaş gibi hızım 45 di hemen önümde 70 tabelası vardı 30dan 70e çıkacak hali yok büyük ihtimal hız sınır 50 km di ışığı da geçmemiştim zaten yeşil yanıyodu kemerim de takılıydı(Tshırt siyah belki görünmeyebilir) acaba ceza mı yedim yoksa xenonlu biri sellektör mü yaptı daha önce radara girdim kırmızı çakıyodu ışığı beyaz varmı acaba

• up
  • Kemer takiliydi t shirt siyahti

Burada ne anlatmak istedin? Eds ile nasil baglanti olusturalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim ceza yediysen zaten eve gelir neyin heyecanı bu? Yediysen yemişindir yani buradakiler mi kurtaracak seni?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Kemer takiliydi t shirt siyahti

Burada ne anlatmak istedin? Eds ile nasil baglanti olusturalim

bazen siyah t tshirt olunca kemer belli olmuyor ceza geliyor
  • e-devletten bakabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3 kurusa 5 kofte

e-devletten bakabilirsin

hemen işliyolar mıhttps://www.egm.gov.tr/sayfalar/trafik_sorgulari.aspxburdan sorguladım cezanız yok diyor ama dün gecenin cezası hemen sisteme girilir mi bilmiyorum araç benim değil o yüzden e devletten de kontrol edemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Corum osmancik diye lanet bir yer var. Amasyaya giderken ceza yedim. Flas patlamisti. 6 ay sonra geldi sen dusun.

Hatta gelmedi e devletten kontrol ettimde gordum. Her hafta e devlete giriyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAUL WALKER -- 27 Haziran 2017; 13:35:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Corum osmancik diye lanet bir yer var. Amasyaya giderken ceza yedim. Flas patlamisti. 6 ay sonra geldi sen dusun.

Hatta gelmedi e devletten kontrol ettimde gordum. Her hafta e devlete giriyordum.

osmancıkta da girdim orda kırmızı flaş patladı burdaki beyazdı
  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    e devlette hangi kısımda adrese ulaşmayan cezaları görebiliyoruz benim bildiği tebligat yapıldıktan sonra görüyorduk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.