Bildirim
Eds hız algılar mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Isıktakiler gecip gecmedigini ceker. Hız cezası yazmazlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: K.B.R.O
+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: K.B.R.O
Oh rahatladım konuyu yanlış yere acmıştım bu arada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ayni olay gecen hafta basima geldi eve fotograf geldi hiz limitini ve benim o anki hizimida yaziyor hizim limitin ustunde ama sadece kirmizi isik cezasi kesmisler -
quote:
Orijinalden alıntı: ferrariman
ayni olay gecen hafta basima geldi eve fotograf geldi hiz limitini ve benim o anki hizimida yaziyor hizim limitin ustunde ama sadece kirmizi isik cezasi kesmisler
yok sarı yanıp sönüyordu yani ışıklar çalışmıyordu kırmızıda geçmedim. -
o değil de ben şeyi soraca... eds olan yerlerle ilgili .. mesela 70 diyor ben 50 ile gidersem ceza yazarmı yavaş gittim diye ? -
Foto çektiyse ceza gelir hem kırmızı ışık hem radar
Ben kendimde yedim bu tarz bir ceza linkteki arkadaşında başına o tarz bir olay gelmiş
http://forum.donanimhaber.com/m_64047876/mpage_1/f_/key_//tm.htm
şuanda cezayı bulamıyorum bulsam ekleyecem daha net görürdünüz -
quote:
Orijinalden alıntı: Delgado
Foto çektiyse ceza gelir hem kırmızı ışık hem radar
Ben kendimde yedim bu tarz bir ceza linkteki arkadaşında başına o tarz bir olay gelmiş
http://forum.donanimhaber.com/m_64047876/mpage_1/f_/key_//tm.htm
şuanda cezayı bulamıyorum bulsam ekleyecem daha net görürdünüz
aslında daha önce de şehir içinde foto çekilmişti, ne hızlıydı ne kırmızı ışıkta geçmiştim, bir şey olmadı sonuç olarak. 1-2 tanıdığıa sordum orada çok fotoları çekilmiş bir şey olmamış
-
gelmedi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X