Temmuz başı ailem ile beraber 4-5 gün ufak bir gezinti yapacağız.Bu bölgeleri daha önce dolaşmadık. O yüzden kalınabilecek mekanlar bakımından bir bilgimiz yok. Nacizane sizin tavsiyelerinize göre Edremit olur ,Akçay olur denize sıfır,nezih,temiz,personeli düzgün,yemekleri lezzetli,kafamızı dinleyebileceğimiz mekanlar var ise önerilerinizi dinliyorum.Verdiğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Hocam Akçay'da OGE otel var sadece. Fena sayilmaz, gerisi hep Pansiyon. Paraniz varsa ev kiralayin Akcayin tadi ev kiralayinca cikiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Merhabalar Melodi butik hotel var... Aile ile gidiceğiniz için önereceğim yerlerden biridir.Samimi ve aile ortamı diyebilirim küçük butik hotel tarzı.. kahvaltısı vs tatminkar.. Bir bakın derim Selamlar.
Annemlerin Hattuşa'da devre mülkleri var, devre mülk almadan da devre kiralanabiliyor bildiğim kadarıyla, ayrıca otel kısmı da olmalı mekanın. İyi çalışan, temiz bir tesis, termal alanları, spası da son derece güzel. Muhtemelen devre satışına yönelik tanıtım konaklaması bile yaptırıyorlardır