Şimdi Ara

Edominations - Türkiye'nin sana ihtiyacı var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hepimizin merakla beklediği stratejik savaş similasyonu olan tarayıcı oyunu tüm ön hazırlıklarını ve beta sürecini tamamlayarak bugün kapılarını oyuncularına açmış bulunmakta. Kendisinden önceki bir çok benzer oyundan fark yaratan ve hızla yayılmaya başlayan eDomination, artarak büyük oyuncu kitlesi yönünde emin adımlarla ilerliyor. İçerisinde bir çok ülkenin ve vatandaşın yer aldığı bu oyunda amacımız ise altında yaşamaktan gurur duyduğumuz şanlı bayrağımızı cephelerde savaşlarda düşmanlara karşı hem savunmak hemde topraklarımızda gözü olanlara sanal alemde de nasıl bir güç olduğumuzu göstermek



    Birçok ülkenin içerisinde yer aldığı entrika ve akıl oyunlarıyla dolu bu ortamda, ancak güçlü bir iradeye ve sabra sahip kişiler hayatta kalabiliyor. Çünkü; uzun soluklu olduğu için gelişmemiz bir miktar zaman alabiliyor. Ülkelerin kaderi inci bir çizgi gibi değişen dünyaya adapte olmak zorundalar. Atılan her yanlış bir adım oları felakete sürükleyebilir. Yaşanan bu kaos ortamında yapılacak güzel bir diplomatik hamle veya askeri bir anlaşma savaşın seyrini tamamen değiştirebilir. Burada görev ise tamamen oyunculara düşüyor. Çünkü bu dünyada ülkenizin başkanı siz olabilirsiniz. Kendi siyasi partisini kurabilir ve kendi görüşünüze yakın insanları bu çatı altında toplayabilir ve yapacağınız projeler ile seçimlere katılabilirsiniz.



    Her yaştan oyuncuya hitap eden bu oyun oynaması oldukça basit ve vaktinizi almıyor. Günde birkaç dakikanızı ayırarak sizde elde etmek istediğiniz güce ve saygıya ulaşabilirsiniz.


    Oyuna Kayıt Linki : eDominations







  • ++++++++++
  • yardım ederiz
  • +++++++++++
  • ++++++
  • Oyun erepublik'in aynısı. Tavsiye ederim. Yeni olması sebebiyle daha avantajlı başlama açısından. Benim referansla kayıt olanlar olursa güzel olur, oyundan her türlü desteği sağlama çalışırım.

    https://www.edominations.com/tr/register/22630
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.