Şimdi Ara

EDİSON 804 ANFİYE NELER BAGLANIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar sistem kuruldu ve kullanıyorum ama ilerde sorun cıkartırmı veya suan tam performans alamıyormuyum farkında diilim
    pioneer 3950
    edison ed 804 anfi 4.80 watt
    vibe 175 watt rms coaxiel
    kicker 170 watt 60 watt rmsmid takımı
    pioneer 1200 watt 400 watt rms woofer

    bunlar var tesisatcı bunları bagladı kullanıyorum tam verim alamıyormuyum ve bu sekil kullanmam sorun teskil eder mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne yazsam kii -- 9 Kasım 2008; 19:21:53 >



  • 400 rms>>>160 rms %45 performans demek bass için. Ayrica componetler teype bağli değil olsa gerek özellikle vibe anfide kullanilmasi lazim. Kickerda anfide kullanilmasi lazim? Kanal kalmadi anfide.. Kim yaptiysa cok yanliş yapmiş. O anfi bu kadar ürünü kaldirmaz+çikişlari yakma olasiliğiniz var. Bence o anfiyi elinizden çikarin. 160 lira ikinci elini buluna bilen xetec 350.6 altin kaliteyi fark ediceksiniz bence.
  • mid amfisi ve subwwofer amfisi şeklinde 2 amfili sisteme geçmeni öneririm, en iyi verimi alırsın. ha işi tek amfiyle halletmek istiyorum diyorsan güçlü 4+1 amfilere yöneelmen gerekicek ; Xetec P5 Evo veya cadence zx5100 gibi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gokhan2

    400 rms>>>160 rms %45 performans demek bass için.


    Şu kısımı anlamadımda ne demek istediniz?
  • Sistem su sekilde baglı woofer köprülenerek iki kanala baglı amfinin köprülü degeri 320 watt deniyor yani wooferi doyuruyor gibiyim ve hakikatende woofer catlayacak gibi çalıyor (yani verim mükemmel eko ayarlarından bası -2 de dinlemek zorunda kalıyorum) diger iki kanala ise midler ve vibeler seri baglı. Bu durumda merak ettigim her kanalda 80 watt rms veren bu amfiye seri bagladıgımda da kolonlara 80 watt gitmesi gerek ve haliyle oyle gidiyor bu durumda amfimi zorlanıyor acaba (pek fazla ısınmıyorda) yoksa ben mi yanlıs biliyorum 80 watt 40 ar olarak kolonlara dagılıyor mu?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ne yazsam kii

    Sistem su sekilde baglı woofer köprülenerek iki kanala baglı amfinin köprülü degeri 320 watt deniyor yani wooferi doyuruyor gibiyim ve hakikatende woofer catlayacak gibi çalıyor (yani verim mükemmel eko ayarlarından bası -2 de dinlemek zorunda kalıyorum) diger iki kanala ise midler ve vibeler seri baglı. Bu durumda merak ettigim her kanalda 80 watt rms veren bu amfiye seri bagladıgımda da kolonlara 80 watt gitmesi gerek ve haliyle oyle gidiyor bu durumda amfimi zorlanıyor acaba (pek fazla ısınmıyorda) yoksa ben mi yanlıs biliyorum 80 watt 40 ar olarak kolonlara dagılıyor mu?


    Edison 804ü bende kullandım üstünde yazan değerler doğruysa bile bassa giden 320watt değil 266watt olur.Bence imkanın varsa 804ü sadece mid ve coaxlarda kullan woofer için mono amfi al derim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.