meriç kıyısı, karaağaçtaki rektörlük falan yardır. KinGoRkeM35 naaptın la, oldu olcak beraber istanbula geçsinler istanbulu gezdirsin.
quote:Orijinalden alıntı: Refusal meriç kıyısı, karaağaçtaki rektörlük falan yardır. KinGoRkeM35 naaptın la, oldu olcak beraber istanbula geçsinler istanbulu gezdirsin. Baba Edirne diyor adam Edirne'de en güzel yerler oralar.
quote:Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35 quote:Orijinalden alıntı: Refusal meriç kıyısı, karaağaçtaki rektörlük falan yardır. KinGoRkeM35 naaptın la, oldu olcak beraber istanbula geçsinler istanbulu gezdirsin. Baba Edirne diyor adam Edirne'de en güzel yerler oralar. Orasını biliyorumda uzak ya sanki :D
quote:Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35 Keşan'a gidebilirsin veya saros körfezi'ne falan gidebilirsin,Uzunköprü'yü gezdirebilirsin. keşan güzel bir yer değil la, 17 senedir yaşıyorum bi gezilecek yer "cennet bahçesi" onun haricinde bir şey yok. (denizler hariç, yemeklerde)
quote:Orijinalden alıntı: destroy00 quote:Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35 quote:Orijinalden alıntı: Refusal meriç kıyısı, karaağaçtaki rektörlük falan yardır. KinGoRkeM35 naaptın la, oldu olcak beraber istanbula geçsinler istanbulu gezdirsin. Baba Edirne diyor adam Edirne'de en güzel yerler oralar. Orasını biliyorumda uzak ya sanki :D meriç kıyısı ve rektörlük mü uzak? Bir minibüsle 10dk merkeze.
quote:Orijinalden alıntı: Refusal quote:Orijinalden alıntı: destroy00 quote:Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35 quote:Orijinalden alıntı: Refusal meriç kıyısı, karaağaçtaki rektörlük falan yardır. KinGoRkeM35 naaptın la, oldu olcak beraber istanbula geçsinler istanbulu gezdirsin. Baba Edirne diyor adam Edirne'de en güzel yerler oralar. Orasını biliyorumda uzak ya sanki :D meriç kıyısı ve rektörlük mü uzak? Bir minibüsle 10dk merkeze. Yokya üsste bi arkadaş saroz körfezi filan yazmışya onu dedim camileri filan gezdirsemmi acaba :)
quote:Orijinalden alıntı: destroy00 quote:Orijinalden alıntı: Refusal quote:Orijinalden alıntı: destroy00 quote:Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35 quote:Orijinalden alıntı: Refusal meriç kıyısı, karaağaçtaki rektörlük falan yardır. KinGoRkeM35 naaptın la, oldu olcak beraber istanbula geçsinler istanbulu gezdirsin. Baba Edirne diyor adam Edirne'de en güzel yerler oralar. Orasını biliyorumda uzak ya sanki :D meriç kıyısı ve rektörlük mü uzak? Bir minibüsle 10dk merkeze. Yokya üsste bi arkadaş saroz körfezi filan yazmışya onu dedim camileri filan gezdirsemmi acaba :) Bence oraya götür ben orada anlarsın çok müsait ortam var orada.
quote:Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35 quote:Orijinalden alıntı: destroy00 quote:Orijinalden alıntı: Refusal quote:Orijinalden alıntı: destroy00 quote:Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35 quote:Orijinalden alıntı: Refusal meriç kıyısı, karaağaçtaki rektörlük falan yardır. KinGoRkeM35 naaptın la, oldu olcak beraber istanbula geçsinler istanbulu gezdirsin. Baba Edirne diyor adam Edirne'de en güzel yerler oralar. Orasını biliyorumda uzak ya sanki :D meriç kıyısı ve rektörlük mü uzak? Bir minibüsle 10dk merkeze. Yokya üsste bi arkadaş saroz körfezi filan yazmışya onu dedim camileri filan gezdirsemmi acaba :) Bence oraya götür ben orada anlarsın çok müsait ortam var orada. Olabilir bi konuşurum ya