Şimdi Ara

Edirne Xbox Kullanıcıları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Edirnede bulunan xbox kullanıcıları başlık altıa yazarsa sevinirim birbirimizi tanımış oluruz

• Ben Edirne'deyim ama Edirne'de Xbox kullanan pek yok bildiğim kadarıyla. Zaten kime xboxtan bahsetsem o ne diye soruyor. PS3'ü anca biliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 2 Aralık 2012; 23:18:39 >
  • aynı dertten muzdaribim xbox diyince bön bön bakıyor millet :) sen kullanıyormusun ?
  • Evet. Rghli arcade makinam var. Yaklaşık 4 seneden beri xboxa sahibim. Bu 2. makinam. İlk makinam falcon boardluydu ve 9 ayda mefta olmuştu.
  • hocam anlamadım desem :) bende 3 senedir xbox ps3 arasında mekik dokuyorum. makine orjinalmi ? online oynuyomusun yani
  • rghliler hiçbirşekilde live bağlanamıyorlar ancak rghye özel online oynamanın bir sistemi var.
  • iyiymiş :) valla ilk defa duydum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cevap: PS4 İZMİR ''TAKAS'' GRUBU
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kaan1279 yazmış. Online sistemi farklı bunda. En iyi yanı hddden oyunları oynayabilmek.
  • Ben varım millet pesten başka birşey bilmiyorki zaten bırak xbox'ı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:SyLaR:.

Ben varım millet pesten başka birşey bilmiyorki zaten bırak xbox'ı.

valla çok doğru. senin orjinalmi fw falanmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan1279

rghliler hiçbirşekilde live bağlanamıyorlar ancak rghye özel online oynamanın bir sistemi var.

nASIL oluyor o?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

kaan1279 yazmış. Online sistemi farklı bunda. En iyi yanı hddden oyunları oynayabilmek.

Pek yaygın değil diye biliyorum ben? Hiç zahmet edipte denemedim, hamachi gibiymiş binevi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atalay`

quote:

kaan1279 yazmış. Online sistemi farklı bunda. En iyi yanı hddden oyunları oynayabilmek.

Pek yaygın değil diye biliyorum ben? Hiç zahmet edipte denemedim, hamachi gibiymiş binevi?

Evet hamachi gibi pc gerektiriyor ama yeni dashboardla pcye gerek olmadan oluyormuş ama ben denemedim. Forum kuralları gereği burada anlatmam doğru olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 3 Aralık 2012; 21:00:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atalay`

quote:

Öyle birşey sanırım. birşeylerden ayarlar yapıyorsun kullanabilmek için. RGH kullanmadığım için fazla bakmadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.