Şimdi Ara

Edirne araç kiralama yaş 19

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler İstanbul’a gitmek için araç kiralamam gerekli otobüsle git diyenler için yolda birkaç yere uğramam gerek onun için otobüs işi bana uymuyor.

Bildiğiniz biryer var mı Edirnede verebilecek, ne yazık ki ehliyet 7 aylık...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mahalle arası rent'lerden alırsın ama açık senet imzalatırlar , en ufak şeyde 10 sene borç ödersin
  • Bazı kurumsal firmalar genç sürücü ücreti olarak ekstra para talep ederek araçlarını kiralayabiliyor.

• 7 aylık ehliyetle 19 yaşında ne kadar yol tecrübesi var ki Edirne-İstanbul şehirlerarası yola çıkıp, yolda bir yerlere uğrayıp bunu da kiralık arabayla yapmak istiyorsunuz?
  • Kardeşim benden sana bir tavsiye uğraman gereken yerler eksik kalsın mahalle arası rentlerden alırsan allahım korusun bir kazada canını almaktan beter ederler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boş senete imza attırabilirler kurumsal yerlerden kiralamak istersen fiyatı mutlaka piyasanın üstünde olacaktır
    alternatif olarak bla bla car'dan yolculuklara bakıp ona göre güzergah yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Vader

7 aylık ehliyetle 19 yaşında ne kadar yol tecrübesi var ki Edirne-İstanbul şehirlerarası yola çıkıp, yolda bir yerlere uğrayıp bunu da kiralık arabayla yapmak istiyorsunuz?
    Valla yalan olmasın çok bir tecrübem Yok ama izmirden Konya’ya tek başıma gidip gelip bir sefer de izmirden Ankara’ya gittim tek onun haricinde 200-300 km lik ayrı yaptığım yollar var bol miktarda toplamı kaç km olur bilmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    18 Yaş Altı Araba Ruhsatı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merdiven altı yerlerde artık maaş bondrosu istiyor. Zaten onu istemeyen yerlerden alacağın merdiven altininda altı yerler hiç alınmaz. Motoru durdurup dünya para çıkarttıklarıni duydum. Bunlarin hepsi a,cik çünkü.

Kurumsal firma dışında kiralama yapmam. İki yıl boyunca 45 günde bir 5 günlük kiralama yaptim. Tüm sigortalari da alıyordum kafam rahat ediyordu. İki kez cam catlamasi oldu, sigortaniz var iyi günler dediler.

Son kiralamamda 7 Eylül'de , gene garentadan kiraladim, gene tam sigorta aldım. Havalimanınndan çıktım 1 km sonra cama Cat taş geldi, bir de arka koltuğu sigara külü yakmış. Onda sigorta işlemez mecbur provizyondan keseceğiz dediler.( 700 lira bloke kondu) 100 lira masraf var dediler. Bir hafta içinde bloke kalkar demişlerdi 5 gün sonra kesinti olmadan yattı. Aracı uzun dönem kiralama yapmışlar ondan oturude paramı yatırdılar.

Kurumsal firmalar tercih edin rahat edin

• Birde kurumsallarda saçmaladi ama findeks puanı muhabetti çıkarmışlar . Önceden yoktu . Bende hiç bakmadılar sanırsam önce hep kiralamamdan dolayı da adamın biri internet üstünden ödeme bile yapmış ama orada findeks notu düşük çıkınca vermediler . Sanki satın alacağız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.