Bildirim
Edifier S550 mi? alayim yoksa Logitech Z906 mı? alayim

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yardım edicek kimse yokmu?? :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş iki ürünün çok ayrı ürünler olduğunun farkında mısın?
Edifier'ı tam hakkı ile sadece Pc ile kullanabilirsin çünkü optik ses girişi ve bir dekoderi yok.
Logitech'te ise filmlerde dts ve dolby sesleri çözebilen bir dekoder mevcut. Ayrıca bildiğim kadarıyla 2 adet optik girişi mevcut ve ps3 ve xbox'ı ancak bu şekilde bağlayabilirsiniz.
Bu durumda herne kadar edifier'ın sesini daha çok beğensem de Logitech size daha uygun diye düşünüyorum. Ama Logitech sizi müziklerde tatmin eder mi emin değilim. Şahsen bana pek hitap etmiyor.
hocam logitech z906 alınca uydu hoparlörlerini değiştircem take classic 5.0 alıcam onları takıcam o zaman seste düzelme olurmu? edifier s550 gibi dengeli olurmu?? -
İyi olur mu, buradan birşey söylemek güç. Deneyip görmek lazım.
Birde dediğiniz hoparlörler kaç lira peki? Hem Logitech alıp, üstüne bir de hoparlör masrafı yapmak hiç mantıklı değil. Siz Logitech'in sadece dekoder ve sub'ına para vermiş olacaksınız.
Onun yerine giriş seviyesi bile olsa AVR'li sistem kurmak çok daha büyük kolaylık olur. Hdmi vs vasıtası ile tüm cihazlarınızı birer kablo ile bağlama şansınız olur. O yüzden iyi düşünün ve Logitech'e para vermeyin.
Hocam avrli sistem alıcaktım ama evdekiler izin vermedi bir daha ki yaza alıcam o zaman tam set alıcam bana logitech z906 şimdilik yeter müzikler içinde stereo amfiyle hoparlör alırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X