Şimdi Ara

Edge of Tomorrow'un anime versiyonundan yeni fragman yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Edge of Tomorrow'un anime versiyonundan yeni fragman yayınlandı
    2026'nın ilk aylarında izleyici ile buluşacak dikkat çekici filmlerden biri de All You Need is Kill olacak. Anime türündeki film, Edge of Tomorrow filmine kaynaklık eden All You Need is Kill adlı manganın orijinaline daha sadık bir uyarlaması olacak.

All You Need is Kill, Hikâyeye Farklı Bir Yorum Getiriyor

Edge of Tomorrow gibi All You Need is Kill de Dünya'nın uzaylılar tarafından işgal edildiği bir felaket senaryosunu ilgi çekici bir zaman yolculuğu hikâyesiyle harmanlıyor. Ancak anime, hikâyeye Edge of Tomorrow'dan biraz daha farklı bir yorum getiriyor. Bu kez hikâyenin merkezinde Rita adlı kadın bir kahraman bulunuyor. Aynı günü tekrar tekrar yaşamak zorunda olduğu bir zaman döngüsüne sıkışan Rita, bu sayede ölümcül bir savaşçıya dönüşüyor. Ancak içine girdiği bu ölüm döngüsü onu yıpratmaya başlıyor. Tam bu sırada karşısına kendisi gibi bir döngüye sıkışmış olan Keiji çıkıyor. İkisinin karşılaşması, uzaylılara karşı verilen savaşta bir dönüm noktası oluyor.

Ayrıca Bkz.Ocak ayında izleyici ile buluşacak en dikkat çekici 10 film

Warner Bros. Japan çatısı altında hayata geçirilen All You Need is Kill, daha çok görsel efekt tarafındaki işleriyle tanınan Ken'ichirô Akimoto tarafından yönetildi.

Önümüzdeki ay hem Japonya'da hem de ABD'de gösterime girecek olan filmin Türkiye'de vizyona girmesi beklenmiyor. Ne var ki filmin vizyona girdikten kısa süre sonra öde-izle servislerine geleceği tahmin ediliyor.

Edge of Tomorrow'un anime versiyonundan yeni fragman yayınlandı

Kaynak:https://theplaylist.net/all-you-need-is-kill-trailer-new-sci-fi-anime-movie-coming-to-theaters-next-month-based-on-novel-adapted-into-edge-of-tomorrow-20251223/

• İlginç. Tabi tom cruise u animeye koyalım deseler, çoğu kıytırık ülkenin bütçesi kadar bütçe harcamaları gerekecek. Hadi film'deki tom'dan önceki kadın'ın hikayesini anime edelim deseler belli ki ona da bütçeleri yetmeyecek, bari filmin ismini kullanıp random anime yapalım demişler herhal. Yani film güzel, konu güzel, bütçe düşürmeyi de bir yere kadar anlarım ama son 1-2 senedir bir kaç anime de iyice bütçeyi düşürmek adına animatörleri çıkarıp yapay zeka falan kullandılar (one punch man) falan. Rezil rüsva oldular. Umarım o kadar da bütçe düşürmeye kalkmamışlardır yani. Tamam başrol oyunculara servet vermeyeyim diyebilirsin ama yani artık animatörede vermeyeyim evimden kendim yapıp milyar dolar kaldırayım falan diye de küçülmemen lazım. Her işin de bir kalitesi var yani. Destek başka, komple dandikleştirmek başka.
  • İlginç. Tabi tom cruise u animeye koyalım deseler, çoğu kıytırık ülkenin bütçesi kadar bütçe harcamaları gerekecek. Hadi film'deki tom'dan önceki kadın'ın hikayesini anime edelim deseler belli ki ona da bütçeleri yetmeyecek, bari filmin ismini kullanıp random anime yapalım demişler herhal. Yani film güzel, konu güzel, bütçe düşürmeyi de bir yere kadar anlarım ama son 1-2 senedir bir kaç anime de iyice bütçeyi düşürmek adına animatörleri çıkarıp yapay zeka falan kullandılar (one punch man) falan. Rezil rüsva oldular. Umarım o kadar da bütçe düşürmeye kalkmamışlardır yani. Tamam başrol oyunculara servet vermeyeyim diyebilirsin ama yani artık animatörede vermeyeyim evimden kendim yapıp milyar dolar kaldırayım falan diye de küçülmemen lazım. Her işin de bir kalitesi var yani. Destek başka, komple dandikleştirmek başka.

• Asıl filmi gelmeli, ne animasyonu...

• Spider_hip kullanıcısına yanıt
    One Punch Man resmen PowerPoint slide show ile oluşturulmuş bu sezon.

O kadın Emily Blunt bu arada, alelade bir aktris değil; o da muhtemelen çok pahalıya patlardı.

Maddiyat ve kolaycılık emek ve sanatın önüne geçti mi sıkıntı, haklısınız.

Bu arada Edge of Tomorrow filmini izlemeyene çok tavsiye ederim.

Evet Emily Blunt'da pahalıya patlardı tabi ama bir Tom Cruise gibi servetede mal olmazdı diye düşünüyorum. 

Aslında Emily Blunt'a sınıf atlatan filmde bu 2014'deki Edge of Tomorrow diyebiliriz. Zira o zamana kadar "yetenekli yardımcı kadın oyuncu" statüsünde, yaklaşık film başı 1-2 milyon dolar kazanır iken, bu film ile beraber "tek başına gişe filmi sırtlayabilen aksiyon yıldızı" statüsüne geçti. Maaşı standart olarak 8-10 milyon dolar bandına oturdu.

Yanlış hatırlamıyorsam seneler önce youtube da izlemiştim. Graham Norton Show'du sanırım. Emily Blunt işte Edge of Tomorrow çekimlerini falan anlatıyordu. İşte o giysiler cidden 40kg imiş, onları bir giydim, neredeyse ağlayacaktım Tom'un karşısında falan demişti. Bir de işte araba ile beraber kaçış sahnesinde, arabayı ağaca doğru sürdüm neredeyse Tom'u öldürüyordum falan diyordu. 

Ama Tom Cruise ile bir filmde başrolü oynamak tabi sınıf atlatıcı bir olay. Zaten yanlış bilmiyor ise Tom seçmiş Emily'yi o film içinde. Zira zaten Tom'un istemeyeceği birinin onunla pek oynama şansı yok. Holywood da bir nevi yarı tanrı statüsünde. Onunla zaten rol alıp, ne kadar ödül sahibi bir yıldız dahi olsanız, o graham show, Jimmy Fallon, James Corden gibi programlarda Tom'un ne kadar harika, ne kadar muhteşem, ne kadar inanılmaz falan olduğunu övmeden durabilen ben kimse olduğunu görmedim.

Artık Tom'un kendi gücünden midir yoksa Scientology'nin gücünden midir bilemiyorum. Ki ikiside zaten aynı şey sayılır. Scientology'de zira Tom yarı tanrı statüsünde denilir.

Bu insanlık dramları sonrasında, sionistlere bile laf edebilen hatta laf ettiğimiz için işsiz kalacağız, tüm reklamlarımızda kesilir, parasız kalacağız ama kabul ediyoruz diyebilen holywood yıldızları varken, Tom ya da Scientology ile alakalı hayatım kararır korkusundan tek laf edebileni göremedim. Hani Leah Remini ya da Paul Haggis falan saymazsak ki onları da bilen yok gibi birşeydir.

Yani demek istediğim Emily Blunt alelade bir aktris değil ama asıl Edge of Tomorrow sonrasında alelade olmaktan çıktı bence.

Olabilir, hiç şaşırmam.

Tom Cruise'ın eğlence medyası dünyasında lobisi çok güçlü. Kendisi hakkında olumsuz konuşturtmuyorlar evet.

Oyunculuğuna ve sinema sanatına saygı duyulabilir ama özelde berbat birisi. Tipik narsisistik tarikatçı bir adam. Yanlış hatırlamıyorsam Hollywood'da geçmişte kendisiyle çalışmış birkaç güçlü isim de hafiften Tom Cruise'ın sorunlu olduğunu çıtlatıp kendisine mesafe koydular. Ama açıktan eleştiren olduğunu ben de hatırlamıyorum.

Bir de bazısında dediğiniz gibi Tom Cruise ve tarikatı kariyerlerinde kaldıraç etkisi yaptıysa, en azından kariyerlerini tehdit edecekse eleştirmezler.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.