Şimdi Ara

EDG bugün SKT'yi yenecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sezon başından beridir hep Kore takımının Worlds'ü kazanacağını düşündüm ama bu turnuvada SKT earlyde sıfır baskıyla oynuyo tam tersi EDG'nin en iyi yaptığı şey earlyde fark açmak bence bu turnuvayı EDG kazanacak. Worlds'e kadar belki eksikliklerini gidermiş olur SKT.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Marin çok fail hareketleri var pawnda fakeri ezer diye düşünüyorum edg 1.olmasa bile gönüllerin şampiyonu olur

• Eski SKT'den eser yok maçlar şuan resmen GS-FB gibi çekişmeli geçiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: USA Online

Eski SKT'den eser yok maçlar şuan resmen GS-FB gibi çekişmeli geçiyor

Yarı finale kadar yenilgisiz geldiler ama kendilerini EDG'ye özel hazırlamadılarsa o early gamele kazanması zor SKT'nin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssungur33

Marin çok fail hareketleri var pawnda fakeri ezer diye düşünüyorum edg 1.olmasa bile gönüllerin şampiyonu olur

easyhoon oynayacak çok büyük ihtimalle.
    bence de EDG SKT yi yenecek.
  • Easyhoon gelince early farkını kapatırlar zaten coachları easyhoonun fakerdan early gameinin daha iyi olduğunu söylemişti

• quote:

Orijinalden alıntı: Wi5rty

quote:

Orijinalden alıntı: ssungur33

Marin çok fail hareketleri var pawnda fakeri ezer diye düşünüyorum edg 1.olmasa bile gönüllerin şampiyonu olur

easyhoon oynayacak çok büyük ihtimalle.
    bence de EDG SKT yi yenecek.

Finalde de easyhoon oynamaz bence edg zaten gözümde bu sene dünya şampiyonu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • finalde kesinmlikle 5 maçtada easyzhoon oynuycak
    1 faker pawn karşı bilendi duygusal olarak çok agresif oynayıp hata yapar
    2 gruplarda (1 maç dışı oda edg maçı ) ve yarı finaller dahil full faker oynadı easyzhoon oynar artık
    3 easyzhoon bana göre pawndan iyi bi midlaner formunun zirvesi pawn karşı zorlanmaz
    4 skt istese fnatic 3-0 alırdı bence son maçta o nunu hareketleri taktik göstermediklerini gösteriyo (bence) taktikleri finale saklıyorlar
    bana sorarsanız 3-1 yada 3-2 SKT alır aynı bizim dp gibi final maçlarında çok değişik oynuyorlar CJ-GE MAÇLARI BAZ ALINIRSA
  • Maç kaçta ?

• quote:

Orijinalden alıntı: K3BL4

Maç kaçta ?

00:30
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbeslag

finalde kesinmlikle 5 maçtada easyzhoon oynuycak
    2 gruplarda (1 maç dışı oda edg maçı ) ve yarı finaller dahil full faker oynadı easyzhoon oynar artık
    3 easyzhoon bana göre pawndan iyi bi midlaner formunun zirvesi pawn karşı zorlanmaz
    4 skt istese fnatic 3-0 alırdı bence son maçta o nunu hareketleri taktik göstermediklerini gösteriyo (bence) taktikleri finale saklıyorlar
    bana sorarsanız 3-1 yada 3-2 SKT alır aynı bizim dp gibi final maçlarında çok değişik oynuyorlar CJ-GE MAÇLARI BAZ ALINIRSA

Finalde her maçta Easyhoon'u oynatmak demek seneye Faker'ı kaybetmek demek ben zannetmiyorum hiçbi maçta Faker'ın oynamayacağını.

Hadi lig finalinde her maç Easyhoon oynadı o zaman Faker'a ihtiyaç yoktu ondan oynamadı falan dendi hatta "Easyhoon little boss Faker final boss" "Faker'a ulaşmak için önce Easyhoon'u yenmek gerekiyor" falan diye dalga geçildi.

Ama bu sefer Faker yerine Easyhoon oynarsa Faker'ın ilk tercih olmadığı gibi bir sonuç olacak Faker da o kadar yetenekle yedek olacağı takımda durmaz diye düşünüyorum.

• Bana öyle gelmiyor skt alacak bence ve midde kim oynayacak merak ediyorum, olay orada kopacak gibi geliyor bana.

• muhtemelen faker oynar faker ı finalde oynatmazlarsa faker küser takıma
  • Skt kazanir skt fnatic macinda kac kill geriden gelip kazandi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maç büyük ihtimal 3 2 skoruyla bitecek ama kimin alacağını henüz tahmin etmek zor işin tadı da burada bence. Her sene bir turnuvada böyle final maçlarında tahmin etmek kolay oluyordu. Bu sefer çok çekişmeli geçeceği belli.

Skt her zaman ki formunu gösterirse dün kü hatalarına çalışırsa alır. Fnatic karşısındaki o performansı bugün de gösterirse EDG alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winterfox

quote:

finalde kesinmlikle 5 maçtada easyzhoon oynuycak

Finalde her maçta Easyhoon'u oynatmak demek seneye Faker'ı kaybetmek demek ben zannetmiyorum hiçbi maçta Faker'ın oynamayacağını.

Hadi lig finalinde her maç Easyhoon oynadı o zaman Faker'a ihtiyaç yoktu ondan oynamadı falan dendi hatta "Easyhoon little boss Faker final boss" "Faker'a ulaşmak için önce Easyhoon'u yenmek gerekiyor" falan diye dalga geçildi.

Ama bu sefer Faker yerine Easyhoon oynarsa Faker'ın ilk tercih olmadığı gibi bir sonuç olacak Faker da o kadar yetenekle yedek olacağı takımda durmaz diye düşünüyorum.

ne alakası var sktnin taktiği bu sadece fakerı oynatırsalar tüm takımlar ona göre taktik hazırlıyor ancak ellerinde easyhoon var ki istatistik olarak fakerdan daha iyi bu sayede rakipler afallıyor bu yüzdende finalde easyhoon oynadı fakera gerek kalmadıyla bir alakası yok ancak skt gene kafaları karıştırmak için fakerı oynatabilir çünkü şuan herkez easyhoon 'un oynayacagını düşünüyor.Yedeklikle bi alakası yok
    Ki grupdada easyhoon ile edg'nin içinden geçmişlerdi 14-3 bitmişti ve sur vermişti edg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doubleimp -- 10 Mayıs 2015; 12:15:22 >

• Dostum korede takım içi birbirini kıskanma durumu söz konusu olmaz çünkü bu onlar için bir iş vede turnuvada easzhoon 1 maça çıktı faker 8 maça çıktı
    he bu arada ilk maç faker oynuyabilir işler kötü giderse easyzhoon devreye sokabilir skt ama faker ilk maçı oynar kaybederlerse easyzhoon ile devam edeceklerdir
    vede redditte mata skt geleceği easyzhoon çine vg e gideceği söyleniyo
  • quote:

Dostum korede takım içi birbirini kıskanma durumu söz konusu olmaz çünkü bu onlar için bir iş vede turnuvada easzhoon 1 maça çıktı faker 8 maça çıktı
    he bu arada ilk maç faker oynuyabilir işler kötü giderse easyzhoon devreye sokabilir skt ama faker ilk maçı oynar kaybederlerse easyzhoon ile devam edeceklerdir
    vede redditte mata skt geleceği easyzhoon çine vg e gideceği söyleniyo

Bu oyun iş olabilir ama Faker dünyanın en hırslı oyuncusu yedeğe atılmayı sindirebileceğini düşünmüyorum.
  • forumun prolati yine gelmi

3-0skt won

• Easyhoon la değişmeli oynucak her zaman ki gibi , yok efendim bilenmişmiş saçmalıklara bak

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.