Şimdi Ara

Bugün ilk kez denediğim IY/MS Formülü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
17.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben Iddaa konusunda uzun yıllar bir bilişim firmasında yazılımcı olarak çalıştım ama oynama konusunda şu aralar değişik taktikler deniyorum.Bunu söylememin amacı şudur, belki çok bilindik, belki çok kullanılan belki de hiç işe yaramaz bir taktik olabilir.

Benim amacım IY/MS ile 2 maça bir para yatırıp o maçlarda bitmesi muhtemel hallerde para kaybetme, sürpriz halinde ise 2-3 haftalık zararı kurtarıp 1 haftalık kara geçmek.

Bugün bu taktiğe başladım.Aslına bakarsanız bugünkü maçlar bu sisteme tam manasıyla uyan maçlar değil çünkü liglerinde çok fazla IY/MS sürprizi olmuyor.

Akşama güvendiğim iki maç var.Bunlardan ilki Tranmare Rovers eğer iki takım ligde karşılaşıyor olsaydı banko diyebilirdim ama FA CUP'a ne ciddiyetle baktıklarını bilmiyorum.

İkinci takım ise Rochdale aslında Brendford takımına daha fazla güveniyordum ama Rochdale ve Moracambe incelediğim kadarıyla IY'larda hareketli iki takım.

Ben diyorum ki bu akşam Tranmare ve Rochdale maçlarını kazanır.

Bu yüzden 9 tane kupon yaptım hepsi 2 TL'lik.

Minimum Kazanç : 11,34 TL.
    Minimumdan bir sonraki basamak : 18,90 TL (KAR DURUMLARI)
    .
    .
    .
    Maksimum Kazanç : 1,100 TL

SET 1 MAX = 105 TL
    SET 1 MIN = 11,34 TL

SET 2 MAX = 200 TL
    SET 2 MIN = 21 TL

SET 3 MAX = 1100 TL
    SET 3 MIN = 118 TL

Bu kuponlar sırasıyla

1.SET

Minimum kazanç

Tranmare 2/2
    Rochdale 1/1

Tranmare 2/2
    Rochdale X/1

Tranmare 2/2
    Rochdale 2/1

2.SET

Tranmare 1/2
    Rochdale 1/1

Tranmare 1/2
    Rochdale X/1

Maksimumkazanç
    Tranmare 1/2
    Rochdale 2/1

3.SET

Tranmare X/2
    Rochdale 1/1

Tranmare X/2
    Rochdale X/1

Tranmare X/2
    Rochdale 2/1

Bu taktik hakkında ne düşünüyorsunuz? Riske atılan 18 TL'yi nasıl buluyorsunuz? Dediğim gibi çok uygulanan bir taktik ise kusuruma bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monterrey -- 13 Kasım 2012; 16:12:05 >

• Herhangi biri tutarsa ne kadar kar gelecek ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarida tum onermeler varmi??? yani biri kaybeder biri kazanir gibi tum olasiliklari dusundunmu

• quote:

Orijinalden alıntı: senselock99

Yukarida tum onermeler varmi??? yani biri kaybeder biri kazanir gibi tum olasiliklari dusundunmu

Selam,
    Minimum kazanç 11 TL, maksimum kazanç 1100 TL.Minimumdan sonraki bir basamak tutarsa paranı 90 Kr fazla olarak geri alıyorsun.Diğerleri tutarsa kar.

Birinin kazanıp birinin kaybetmesi bu formülde yok.Burda amaç 2 tane bu maçı kesin kazanır dediğin takımın IY/MS oyunlarında sürpriz olmasını beklemek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RS13

quote:

Orijinalden alıntı: senselock99

Yukarida tum onermeler varmi??? yani biri kaybeder biri kazanir gibi tum olasiliklari dusundunmu

Selam,
    Minimum kazanç 11 TL, maksimum kazanç 1100 TL.Minimumdan sonraki bir basamak tutarsa paranı 90 Kr fazla olarak geri alıyorsun.Diğerleri tutarsa kar.

Birinin kazanıp birinin kaybetmesi bu formülde yok.Burda amaç 2 tane bu maçı kesin kazanır dediğin takımın IY/MS oyunlarında sürpriz olmasını beklemek...

Evet anladim

• Buna benzer sistemler mevcut tabi ki, lakin çoğu kişi uğraşmak istemediği için pek tercih edilemeyebiliyor. Bir de okurken aklıma bir şey daha geldi. MBS - 3 olan bir maç daha eklenebilir bu kupona. Örnek vermek gerekirse bugünkü 416 kodlu Union Santa Fe - San Lorenzo maçı. Oranları 1X2 - 2.30 , 3.00 , 2.30 şeklinde. Bu maçı banko işaretleyip üç ihtimali için de 9ar kupon yapıp misli-1 seçtiğimizde 27 lira yatırıyoruz. 27 kuponumuzdan kara geçemeyeceğimiz sadece 3 tane kupon var. Olası maksimum kazancımız işe 2850.00 TL. Bu ütopik bir rakam tabi ki ama olmayacak diye bir şey de yok. Tabi ki bu hesaplamaların hepsi maçların berabere bitmemesi üzerine yapılıyor. Sanırım en iyisi hala banko maç yazıp misliyi yüksek tutmak. =) Herkese bol şans.
  • iki maç yatmazsa güzel sistem.
    Maksimumkazanç
    Tranmare 1/2
    Rochdale 2/1

Bu ikisinin böyle bitme olasılığı çok az ama imkansız değil. Süreklilik halinde bir gün tutturursan. Lakin ben böyle oynayacağıma sistemli şansımı denerdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şeytan diyor ki, bu taktiği bu haftaki galatasaray ve milli takımda uygula. ikisi de 1 bitecek şekilde..
    Ama şeytana uymamak lazım, mı? ????

not: 500. maç ayağına yensinler artık. Galatasarayda eşşeklik edip üstüste 2 maçta puan kaybetmesin. :)))
  • Değerli yorumlarınız için teşekkürler.Ben bu sistemi bir iki hafta bomba takımlarda uygulamayı düşünüyorum.Galatasaray buna uygun bir takım mesela @flagship'in dediği gibi.Yanına da kazanması muhtemel ama savunması problemli bir takımla denenebilir. 2/1'e çevirilecek maçlar bulmak daha mantıklı olabilir.1/2'ye dönmek daha zor olabiliyor çoğu zaman.

Bu akşam sadece bir test sürüşü.Haftasonu 6 maç üzerinde bu taktiği denemeyi düşünüyorum.
  • takip
  • Şimdi aklıma geldi de kazanma ihtimali olan takımlara fazla güvenmeyip beraberlik mi kovalasak. Yine bu sisteme benzer şekilde 1/0 ya da 2/0 ihtimalli 6 maç bulup 3erden iki kupona bölmeyi denicem bugün. Misli-1 seçtiğimizde 6 lira olucak toplam yatırdığımız. Bir kuponda iki tanesini tuttursak 170 liraya yakın para geliyor. Eğer başarılı olabilirsem paylaşayım da alternatif sistemler üzerine tartışabileceğimiz veriler olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nopascalouma

Şimdi aklıma geldi de kazanma ihtimali olan takımlara fazla güvenmeyip beraberlik mi kovalasak. Yine bu sisteme benzer şekilde 1/0 ya da 2/0 ihtimalli 6 maç bulup 3erden iki kupona bölmeyi denicem bugün. Misli-1 seçtiğimizde 6 lira olucak toplam yatırdığımız. Bir kuponda iki tanesini tuttursak 170 liraya yakın para geliyor. Eğer başarılı olabilirsem paylaşayım da alternatif sistemler üzerine tartışabileceğimiz veriler olsun.

Olur hocam, güzel olur.Beraberlik kovalarsak eğer maksimum kazanç ihtimalini düşürmüş oluyoruz çünkü 1/X veya 2/X bulabiliriz en fazla ama kazanma ihtimali daha yüksek olabilir bu yöntemin.Bu akşam için kuponlarınızı paylaşabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RS13

quote:

Orijinalden alıntı: nopascalouma

Şimdi aklıma geldi de kazanma ihtimali olan takımlara fazla güvenmeyip beraberlik mi kovalasak. Yine bu sisteme benzer şekilde 1/0 ya da 2/0 ihtimalli 6 maç bulup 3erden iki kupona bölmeyi denicem bugün. Misli-1 seçtiğimizde 6 lira olucak toplam yatırdığımız. Bir kuponda iki tanesini tuttursak 170 liraya yakın para geliyor. Eğer başarılı olabilirsem paylaşayım da alternatif sistemler üzerine tartışabileceğimiz veriler olsun.

Olur hocam, güzel olur.Beraberlik kovalarsak eğer maksimum kazanç ihtimalini düşürmüş oluyoruz çünkü 1/X veya 2/X bulabiliriz en fazla ama kazanma ihtimali daha yüksek olabilir bu yöntemin.Bu akşam için kuponlarınızı paylaşabilirseniz sevinirim.

Bugün ilk kez denediğim IY/MS Formülü

İki kupon çıkarıcam demiştim de kısıtlı bültende aklıma en çok yatanlar bunlar oldu. 3 lira atıp şansımı deneyeceğim bakalım ne olucak

• 3 tane mbs 1 mac var yarına 1 tanesını alın banko butun futboldakı handıkapları yazın mbs ye takılmadan gelsın paralar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.