Bildirim
Edevlet Ücretsiz Maske Dağıtımı (72. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ilk gün başvurmuştum bugün geldi. Afyonkarahisar Merkez -
ben 1 haftadır siteye erişemedim siz ne zamanları deniyorsunuz -
-
Bu arada bu haftaki hakkımız için de deneyeyim dedim şimdi onu da kabul etti siparişiniz alınmıştır dedi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
gaziantep şehitkamildeyim bugun ptt kargo getirdi maskeyi -
İstanbul Tuzla'da alan var mı acaba -
Sayaçı okumasının sebebi teslimat yaptığına dair kanıt için hocam..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Az once geldi bana da , Kocaeli darica bölgesi , elektrik sayacindaki numarayi not ederek teslim etti sadece bizim binada bize birakti ve elinde eldiven falan yoktu direk fotoyu attigim sekilde teslim edildi 3 kisi icin 15 adet
-
Evet hocam mantıklı düşününce daha sonra bende anladım..
O an yeni uyanmıştım,sersemliğe geldi faturaya yordum olayı, ayılınca madem öyle neden sadece benim sayacı okuyup gitti diye düşününce kafa çalıştı 🙂
Artık siteden değil e devlet üzerinden veriyor maske talebi e devlete sorunsuz erişiliyor.quote:
Orijinalden alıntı: Broon
ben 1 haftadır siteye erişemedim siz ne zamanları deniyorsunuz
2.haftaya girdik. Geçen haftakiler gelmedi eczane için sms te gelmedi. Bu haftaki maskeler için sabah yine başvurdum. Bakalım onlar ne olacak. -
2. siparişi veren var mı ? -
ben verdim ama ilki bile gelmedi /ankara çayyolu -
Sabah doldurdum hem edevlet hemde eptt den. Ama daha geçen haftakiler gelmedi ki.quote:
Orijinalden alıntı: RoseCity
2. siparişi veren var mı ? -
ilk pttden yaptım 3 defa e devletten yaptım şimdi ptt bir daha açılmış ordan bir daha yaptım gelen giden yok
pttavm de 2. defa yapmaya çalışınca hata veriyor ama edevletten paso sipariş geçebiliyon yalandan sipariş alındı diyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 13 Nisan 2020; 13:14:56 > -
https://basvuru.turkiye.gov.tr/
bu siteyi açmıyor hocam. turkiye.gov.tr ye girincede bu sayfaya yönlendiriyor maske için. -
ilk siparişe açıldığında eptt ile verdim, hatta sipariş no bile oluştu. daha sonra e devletten de verdim.
sipariş no beklenildiği üzere geçersiz diyor, ne gelen var ne giden.
şu an eczaneler ve hatta internetten maske alınamıyor, devlet kendimiz göndereceğiz diyor onu da alamıyoruz. dışarı çıkıp hunharca virüs mü yayalım, amaçları nedir bunların? -
1hafta dolunca nasıl başvuracağız tarihi unuttum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X