Şimdi Ara

Edebiyattan 47 Ve Üstü Yapanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edebiyata başlayacağım kitap önerirseniz sevinirim

• up
  • Edeebiyat konu anlatımına sindire sindire çalışıp gidersen edebiyata dair görmediğin çok az sey kalmıs olur. Çok detaylı bi kitap herkes çalışamaz ama çalısanda işini sansa bırakmamış olur öyle söyleyeyim sana tavsiye ederim.. Soru bankası olarakta bireyin edebiyat soru bankası güzeldi ayrıca yayın denizide çk önerilmişti 5-6 soru yakalamışlar 2013 lys de onada bi bak derim Ben bu şekil çalışmadım 47 nette yapamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: practice

Edeebiyat konu anlatımına sindire sindire çalışıp gidersen edebiyata dair görmediğin çok az sey kalmıs olur. Çok detaylı bi kitap herkes çalışamaz ama çalısanda işini sansa bırakmamış olur öyle söyleyeyim sana tavsiye ederim.. Soru bankası olarakta bireyin edebiyat soru bankası güzeldi ayrıca yayın denizide çk önerilmişti 5-6 soru yakalamışlar 2013 lys de onada bi bak derim Ben bu şekil çalışmadım 47 nette yapamadım

hangi kitap için çok detaylı demek istedin yazmayı unuttun sanırım? şimdiden başlıycam edebiyatı çok seviyorum her gün edebiyat çalışabilcek kadar 11 temelim sağlam baya. 10u unuttum biraz 9 zaten kolay. bu senede sıkıcı tutcam okulda

• Evet yazmamşım GÜvender edebiyat konu anlatım kitabı bende vardı fakat çok uzun olduğu için çalışmak istemedim. Ek olarak femin edebiyat cep kitabı var 6-7 lira bir sey,dershaneden dönerken felan bi bakarsan detaylı özet niteliğinde bi kitap o da işine yarayabilir.

• Guvender olmali

• çok teşekkürler öneriler için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Edebiyattan bugün bireyin lys edebiyatını aldım sorular güzel görünüyor zaten edebiyatım çok iyidir kolay almam hiçbir zaman fen bilimleri yayıncılık var gerçekten sorular güzel.Birde dershanemin kitabı var sınavın gerçekten oda güzel.Güvender kesinlikle alma ben önermem şahsen kolay kaçıyor.2014 lys de edebiyat çok zor çıkmış onu dikkate almaj gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mychlieve

Edebiyattan bugün bireyin lys edebiyatını aldım sorular güzel görünüyor zaten edebiyatım çok iyidir kolay almam hiçbir zaman fen bilimleri yayıncılık var gerçekten sorular güzel.Birde dershanemin kitabı var sınavın gerçekten oda güzel.Güvender kesinlikle alma ben önermem şahsen kolay kaçıyor.2014 lys de edebiyat çok zor çıkmış onu dikkate almaj gerekiyor

bende de sınavın var onunla başlıycam zaten sınav dershanesindeym. güvenderin soru bankasını almam ama konu anlatımını kesin alacağım
  • Limit olabilir. Ama dershane hocan iyiyse onun dediklerini yap.

• öncelikle simdiden edebiyta baslaman gercekten cok guzel .
    sana tavsiyem limit yayıncılık mor bi kıtap en son basımını dıkkatlı guzel bi sekilde cozersen kesınlıkle cok faydasını goreceksin .
    edebiyatta bol tekrar cok önemlidir ole basına oturupta ben bugun bunu ezberleyeym yarın sunu ezberleyeym dersen hem sen sıkılırsın hemde kafan allak bullak olur bilgiler tam oturmaz yanı tavsiyem otobuste ewde dersane de okulda fln sureklı bi cep kitabı alıp okuman hem bu seklde fazla zorlanmazsın calısmak eglenceli hale gelır ses kaydı da yapabılırsın ben cok faydasını gordum

kitap tavsiyesı de ıstersen güvender esen limit eksen ve cıkmıs sorular bunlar fazlasıyla yeterlı olcaktır ıyı calışmalar
  • metafizilkpdr kullanıcısına yanıt
    Tamamen baştan yani sıfırdan başlayacak biri için hangi soru bankasını önerirsiniz? Önce hızımı arttıracak bir kitap mı almalıyım yoksa direk beni zorlayacak ama zorlanırken öğretecek bir kitap mı?

Konu anlatım olarak güvender + cep kitabı yeter mi? + fem simetri ve edam özet var elimde...

• quote:

Orijinalden alıntı: metafizilkpdr

öncelikle simdiden edebiyta baslaman gercekten cok guzel .
    sana tavsiyem limit yayıncılık mor bi kıtap en son basımını dıkkatlı guzel bi sekilde cozersen kesınlıkle cok faydasını goreceksin .
    edebiyatta bol tekrar cok önemlidir ole basına oturupta ben bugun bunu ezberleyeym yarın sunu ezberleyeym dersen hem sen sıkılırsın hemde kafan allak bullak olur bilgiler tam oturmaz yanı tavsiyem otobuste ewde dersane de okulda fln sureklı bi cep kitabı alıp okuman hem bu seklde fazla zorlanmazsın calısmak eglenceli hale gelır ses kaydı da yapabılırsın ben cok faydasını gordum

kitap tavsiyesı de ıstersen güvender esen limit eksen ve cıkmıs sorular bunlar fazlasıyla yeterlı olcaktır ıyı calışmalar

çok teşekkürler
  • sıfırdan baslayacaklaarda bence divandan halk edebiyatından fln baslasın nedenı ıse kafiyedır uyaktır sıır bılgısıdır zaten bunları ygs den snra da cok rahat oğrenebilirsin edebiyattın zor konuları halk edebıyatı dıvan edebiyatı tanzımat cumhuriyt milli edebiyat fln bunlardır elindeki kaynaklar simdilik gayet yeterli cep kıtabından edam konu ozetlıden bool boll tekrar yapa yapa ılerle yatmadan once uyanınca otobusteyken tenefuslerde fln bellı periyotlarla kendıne gore olusturdgun belırlı konu baslıklarını bıtırmeye bak ıkı uc ay gbı bı sureden snra soru czmeye basalyabilirsin fem final bu kaynakların edebıyatı kolay ılk once bunları coz sonrada dedıklerımı czer ıyıce pekıstırırsın ama edebiyatta bence en onmlı sey sureklı ekrar etmek bası bos bırakılmaya gelez bu ders ıyı calısmalar ...
  • metafizilkpdr kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu :) iyi çalışmalarr
  • 3 sene de 50 üstü yaptım bu yıl 70.oldum pm yazarsan cevaplarım buraya bakamıyorum çok

• Uğur ve anka'nın cep kitaplarını öneririm, edebiyatı boşla demiyorum ama dersleri kaçırmaz, üzerine elindeki kitapların testlerini çözersen simdilik yeter. Türkçe ve paragraf testi çözmen şimdilik daha iyi olur. Fem var, palme var, anka var, birey, kanat yıldız ve karekök var soru kaynağı olarak da. Ben 2012de 49, 2014te 51 yaptım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.