Şimdi Ara

Edebiyatta bu sorulara bi aciklik getirelim.Tartisilan sorular icerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Necip fazil sorusu hangisi yanlistir. Osym yuzde 20yi aciklamis cevap e helal valla kimse e dememis
    a) karamsar duygularla siir yazmistir
    b) toplum birey iliskisi
    c) sorgulayi tavir
    d) bicime onem verir
    e) konu seciminde gelenege bagli kalmistir

Samiha ayverdi sorusu hangisi yanlistir diyordu hepsini hatirlamiyorum

a) anadoluyu anlatirdi
    b) mistik tavir
    c) dogu bati madde ruh catismasi
    d) romanlari teknik bakimdan zayiftir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arz-ı hal -- 22 Haziran 2014; 15:26:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Necip Fazıl sorusunda şıklarından birisinde korku vardı.o şıkkı işaretledim.
  • ne saçma sorulardı. Resmen öğrencilerin hakkı yeniyor böyle saçma sorular. Ben o kadar cumhuriyet dönemine çalıştım samiha mı ne adını duymadım. Ve yüzlerce yazar yüzlerce eser hangi birini bilelim?

• Karamsar ve korku lu bir sik vardi olum vs konularini yazmistir ama cahit sitkidan farkli olarak olumu arzulamis korkmamistir uyari seklinde yaziyodu konu anlatiminda. Samiha ayverdi ise ben istanbul asigi bir kadin diye aklimda kalmisti o yuzdn anadolulu cevabi isaretledim

• Necip Fazıl sorusunu Toplum birey ilişkisi yaptım.

Bu adamın dinle ilgili falan eserleri olduğu aklıma geldi ondan bunu işaretleyip geçtim
  • Konu seçimi nde gelenege bagli kalmamistir.

Semiha da anadolu tu anlatmamistir ist anilari

• necip fazılı dile çok önem vermiştir yaptım nede olsa adam toplumcu ilk amacının dilden çk konu önemli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNANİLMAZ ÖNEMLİ SORU
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.kimdirhayatieserleri.com/samiha-ayverdi-kimdir-hayati-ve-eserleri.html burada Samiha Ablamızın roman tekniğini vs önemsemediği yazıyor.Yanlış yaptım lanet gelsin.Ne Limitte ne güvender de yoktu böyle bilgiler.
  • nArkadaslar necip fazil sorusunun cevap gelenekmis. aciklanan yuzde 20ye gore

• Jau* kullanıcısına yanıt
    Ben daha cok soyle dusundum, nfk oz siirci bir adamdir sadece guzel siir yazmayi amaclamistir dedim,toplumcu siir yazmaz dedim.

• gelenek yapmıştım şükürler olsuuun :D
  • semiha ayverdi " Yapıtlarında, tarihi yoğun biçimde kullanmıştır. İnceleme yazıları ve romanları İstanbul üzerinedir."

arkadaşlar anadoluda yaşamış ve anadoluyu anlatmıştır tarzında bir şık vardı cevap o
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.