Şimdi Ara

EDEBİYATTA 40+ NET YAPMAK İSTEYENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • öyle fem el kitabıyla 50 net yapan var gibilerinden gidip fem el kitabıyla lys calışırsanız cakarsınız...

kanat yıldız - şifreli yorum adlı kitabı var 450 sayfa....
    ama 450 sayfa diye gözünüz korkmasın 150 sayfası tamamen yazar-eser şeklinde gidiyor bunları ezberlemek zorundaısnız

şifrelem teknikleri cok kısa lirik şiir örneğin ; fatma girik şeklinde şifre geliştirilmiş fatma L(g)irik :) yani fatma girik hani duygusal , acılı flimlerde oynuyorya lirik şirrde aşkı , özlemi hasreti konusu olduğu için böyle şifrelemler mevcut

örneğin mısra - berceste ( beste şifresi verilmiş ) hani bir şarkı dile dolanırya ; mısra berceste kısa atasözü gibi böyle anlamsal gücü fzla ama kolay ezberlenen mısralar olduğu için :) böyle yani..

fem el kitabınıda öneririm ; o günlük okursunuz en azından tekrar olur öyle otobüsde okulda vs.. her yerde roman gibi okuoyrum işede yarıyor..

gün boyuda kendi sesimle dönemin yazr - eser karşılaştırmasını mp3 olarak kayıt ettim sabahtan aksama kadar devamlı dinliyorum kulaklıkla müzik yerine..
    bilinç altına yatıyor artık zamanla :)

benim edebiyattan hedefim 50 net ... belki katılmak istemeyebilirsiniz ben paylaşmak istedim başarılar

• liverpool3838 L kullanıcısına yanıt
    kardeş bu konuda katılmadığım bir şey var fotoğraf olmadan hikayeyle ezber çok eksik oluyor, hatırlamak zrolaşyor. bence fotoğraflı olanlara bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fem el kitabi cok iyi. 3 farkli kaynaktan soru cozuyorum. Ve uzerine guvender konu anlatimli kitaptan calisiyorum. Eksik gordugum notlar varsa el kitabinin uzerine geciriyorum. Evet o kitap tek basina yetersiz ama iyi degil de diyemeyiz. Kendi sesimi dinlemem haric digerlerine katiliyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

feme zaten kötü dememiştim :)
  • fem cep kitabı,güvender k.a ve kanat yıldız var metinler saçma diye bakmıyordum pek gece fem cep kitabından konuyu okuyorum detaylı bir şekilde ertesi gün sabah güvenderden ilgili konuyu tekrar ayrıntılı bir şekilde çalışıp test çözüyorum kanat yıldızın şifreleri konudan daha karmaşık geliyor bana

Daha Fazla Göster
  • burak1alkan B kullanıcısına yanıt
    güvendere kötü demedim 700 sayfadan korkanlar için söyeldim :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: liverpool3838

güvendere kötü demedim 700 sayfadan korkanlar için söyeldim :))

güvenderi övmedim ki dostum güzel kitap fakat kafa şişirici bugün bi konuya çalıştım 2 saat ayılamadım aşırı detaylara boğuyor ama şifreli kanatta biraz sıkıntı ona güvenip giremem ben sınava

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.