Merhabalar. Sınava son 2 ay kala edebiyata başlamayı düşünüyorum full ezber olduğundan dolayı. Günlük 3-4 saatlik çalışmayla 1 ayda 20li netleri görmek mümkün mü? Misal ayt tarihi şimdiden hallediyorum nedeni ise tarih bana göre ezber bir ders değil. Olaylar silsilesi ve bu olayları ( savaşlar , antlaşmalar , devletler vs. ) 2-3 defa özet kıtabımdan okuduğum zaman unutmuyorum onun için şubat ayında bitireceğim ama edebiyat has ezber dersi olduğundan son 2 aya bıraktım sizce nisan 17sinde başlayıp mayıs 17sinde 20li netleri görür müyüm 3-4 saatlik bir çalışmayla edebiyatta? |
EDEBİYATTA 1 AYLIK ÇALIŞMA SONUCUNDA 20Lİ NETLER GELİR Mİ?

-
-
Ben 1 ay çalıştım geçen sene 20 yaptım sınavda. Sınavdan önce daha iyi yapıyordum hatta ama biraz farklıydı geçen sene edebiyat çözünce anlarsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o 1 ayda günde kaç saat çalışmıştınız hocam?
-
günde 4-5 saat çalışarak son 10 gün edebiyat çalışıp 19 doğru yapmıştım. Bence +20 net için aşamalı öğrenmek daha iyi olabilir. 1 ayda yapılabilecek olsa da zamanınız varken az az da olsa başlamanızı öneririm
Hiç emin değilim o dönemi zihnimden silmiş gibiyim ama 3 saat çalışıyorumdur herhalde
Tarih hakkinda ne dusunuyosunuz hocam o da 1 ayda 8 9 hatta fulleri gordurur mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben pelikan yayınlarının özet kitabını kullanıyorum. 240 sayfa toplamda. Günde 8 sayfa bitirirsen 1 ayda biter. Ben günlük 5 sayfayla gidiyorum. 100. sayfaya geldim sayılır 20 günde. 1 ayda 8-9 netleri görürsün dostum ben tarihi sevdiğim için hazmede hazmede gidiyorum onun için benim ki 1.5 ayda bitecek. Bu arada 5 sayfayı 1.5-2 saatte hallediyorum. Tabii bu kişiden kişiye değişir kimisi de 5 sayfayı 3-4 saatte bitirir. Yani 1 ayda maximum 3-4 saat bu kitaba çalışırsan 8-9 netlere rahat gelirsin. Ben hoca falan da dinlemiyorum kitaptan anladığım için. Hocadan da dinlersen süre uzayabilir veya 1 ayda değil de 1.5-2 ayda bitirir süreyi 3-4 saatte tutarsın sana kalmış.
-
Hocam cikmis sorulari napicaksin, hepsini toplu mu yoksa ders ders mi cozceksiniz ?
valla ben matematik dışında çıkmış sorulara pek bakmıyorum ama sınava yakın zamanda son 4 yılın sorularına bakarsam bakarım zaten sözel oldukları için hemen çözülür. ders ders çözerim muhtemelen direk internetten pdf indirip çözerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delidahibiri -- 1 Şubat 2022; 23:8:50 > -
Anladim hocam tesekkurler
https://www.youtube.com/watch?v=M7FjaYPLkx4&feature=youtu.be
Burdakileri uygula rahat yapılır, 4 sene önce işime yaramıştı bir haftada 4 tane sb bitirmiştim, sözel ders olduğu için sorular çok hızlı çözülüyor
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o kadar kasmaya gerek kız en az 4 5 kitap çözün diyor da ösym nin son yıllarda sorduğu sorular ortada.O kız gibi 56 lık sisteme hazırlanmıyoruz ki
-
Nereden çalıştınız acaba? Kitap, kanal vs.
Tonguç'un 2020 edebiyat pdflerinden çalıştım. Ama pdflerde bazı yerlerde ayrıntı bilgi olduğu için videoları da atlaya atlaya izleyip hoca nereye önemli demiş diye bakıyordum. O PDFlerde cumhuriyet edebiyatı yoktu bu yüzden Cumhuriyeti Rüştü Hoca'dan çalıştım. Fakat bu şekilde çalışmanı önermem ben hızlıca bitirmek için böyle yaptım. Yoksa çok daha kaliteli kaynaklar vardır piyasada. Soru bankası çözmedim ama YouTube'da edebiyat denemesi paylaşan kanallar var, onlardan yararlandım ve işte bunu öneririm. Hem gerçekten kaliteli denemeler paylaşıyorlar hem de deneme fiyatlarının ateş pahası olduğu bu dönemde edebiyat denemelerine para harcamaya gerek yok bence. Son olarak çıkmışları çözdüm son 50 yılın. Bunu önerir misin dersen, faydası olur ama bu kadar geriye gitmeye de gerek yok sanki.
Çok teşekkür ediyorum ayrıntılı cevabınız için, çok faydalı oldu kendi adıma.
Denemede görse bile sınavda göremez.Ayt tarih için önce bir kez normal bitirip ardından detay çalışması yapman lazım
Rica ederim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X