Şimdi Ara

Edebiyatsemineri.com faydalı bir sey mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu siteyi kullanan var mı? varsa edebiyat için faydalı oldu mu? 100 TL boşuna vermek istemiyorum. herkese iyi geceler

• Görsel zekan varsa harika bi şey emin ol boşa gitmez paran, dopingten daha iyi. Dopingin örnek videolarını izledim ordan biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani sana faydalı oldu mu bu site kardeşim? görsel hafızam iyidir, aklımda kalır önemli olan saçma sapan bişey çıkmaması benim için faydası olacak ise 100 tl nin bir öenmi yok zaten.
  • bu seneki edebiyat sınavında edebiyat kısmı gerçekten kolaydı,o siteden çok şey öğrendim ama inkar edemem.ee bi sene sonraki sınavın da ne zorlukta geleceğini kimse bilemez,bu site sana illa ki bir şeyler katacaktır merak etme paran boşa gitmez:)
  • O zaman bir adet üyelik de ben alayım bari :) teşekkürler arkadaşlar.
  • 2014 100 tl verdim. bir tane soru için bile işime yaramadı. bak bir tane soru diyorum.

2015 te girdim sınava aklımda kalmış resmen 2 soru yaptım.

max 2 soru için 100 tl değer mi? otursan şimdiden başlasan çalışmaya ohoo
  • 2 soru falan alakası yok ordan çalış ilk konudan son konuya kadar baya soru yaparsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Acikcasi görsel zekan kuvvetliyse faydasını görürsün.
    bana kalırsa al En azından kafanda kalmaz. Almadım diye uzulmezsin

• aynen ya alayım da bari aklımda kalmasın, ufak bir faydası olsa dahi ne ala :)
  • Dershaneye verecegin paranin %5-%7'i anca tutar. Tmciysen kaybın olmaz. Ben almadım ama imkanım olsa alırdım.

Parasının hakkını veren nadir sitelerden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben almayı düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim çünkü hepsini birbirine karıştırırırdım. Zararı olabilirdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.