Şimdi Ara

edebiyatı nereden çalışıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet soru çok basit arkadaşlar. ben harun ardıçtan dinliyor, limit+birey sb. den çözüp geçiyorum. önerileriniz varsa başka öğretmenler de dinleyebilirim

• ben şimdilik sadece limitten gidiyorum, önder hocanın edebiyat videoları çıkacak onları bekliyorum tavsiye ederim.
  • türkçe videoları çok güzel hocam biliyorum edebiyatı çıkacakmış farkettim sitesine üyelik aldım. ne zaman çıkacak fikrin var mı?
  • limit edebiyat el kitabından çalışmıştım

limit soru bankasını bitirdim bir de cumhuriyet hariç , cumhuriyet için ek olarak 4 element soru bankası çözüyorum eksenin

ygsden sonra 2 haftada 1 soru bankası
  • Video izlemiyorum limitten gidiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs öncesi edebiyata hiç çalışmayarak en verimli çalışmayı yapmış oluyorum edebiyat için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kanıya nasıl vardınız?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sınava nerde çalıştınız ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Königsrasse36 kullanıcısına yanıt
    4 element nasıl önerir misin ben de almayı düşündüm de emin olamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsmeesra

Bu kanıya nasıl vardınız?

Edebiyat ezbere dayanır, ezber ise bol vakte ve o bilgileri sindirmeye. Bu da ygs öncesinde pek mümkün değil, hiç temeli olmayanlar elbette çalışsın ama ezber işi, ki edebiyatın yüzde 90'ıdır, ygs sonrasına bırakılmalı.

• Emin ol gecen sene ezberledigim seyleri tekrar edince hem cok cabuk hatirkiyorum hem de yeni ogrendiklerimden cok cok daha fazla kalici oluyor. Hepsini ygs sonrasina birakmak hic akil isi degil

• quote:

Orijinalden alıntı: schtroumpfette

Emin ol gecen sene ezberledigim seyleri tekrar edince hem cok cabuk hatirkiyorum hem de yeni ogrendiklerimden cok cok daha fazla kalici oluyor. Hepsini ygs sonrasina birakmak hic akil isi degil

Kadrolu mezun olduğum için o konuda kafam rahat ama hatırlıyorum da sınava girdiğim ilk yılda bile ygs sonrasına bırakmıştım yine de 50 yi geçmiştim, edebiyat hiç temeli olmayan için bile 2 ayda bitecek bir ders o yüzden abartmayalım. Tm de zaten bir mat bir Edeb kalıyor az buçuk da geo o kadar. Sözellere bir şey diyemem ama çünkü çok fazla ezber dersi var lys de. Sayısalların ise edebiyatta yeri yok zaten, ygs öncesi edebiyata çalışan bir sayısal düşünülemez, elimde olsa sayısalların lisenin her yılı edebiyat görmesini ve lys de edebiyat sınavına girme haklarının olmasını fırsat eşitliği nedeniyle yasaklardım ama neyse, günün birinde başa geçip diktatörlüğümü ilan edersem ilk yapacağım iş bu olacak .

• Krdş sen 2016 da kalmışsın galiba artık işler değişti. Önümüzde artık katsayısı arttırılmış geo soruları olacak. Tm 3 için gireceklerde edb katsayısı arttı... Ayrıca bazı insanlar ezber yapmada zorlanıyor olabilir. Şimdiden konu bitirmenin ne zararı var. lys zamanı hem mat hem edb hem geo bakacağız ki kendin de söyledin yoğun bir edb olacak diğerlerine zaman kalacak mı bilmiyoruz

• Cumhuriyeti bitirmek lazım en azından

• quote:

Orijinalden alıntı: Kafiye Lordu

Krdş sen 2016 da kalmışsın galiba artık işler değişti. Önümüzde artık katsayısı arttırılmış geo soruları olacak. Tm 3 için gireceklerde edb katsayısı arttı... Ayrıca bazı insanlar ezber yapmada zorlanıyor olabilir. Şimdiden konu bitirmenin ne zararı var. lys zamanı hem mat hem edb hem geo bakacağız ki kendin de söyledin yoğun bir edb olacak diğerlerine zaman kalacak mı bilmiyoruz

Haklısın gerçi geo da var ve ben de geoyu Ygs sonrasına bıraktım, sıfırdan başlayan biri 3 ayda 3-5 bir şeyler yapabilir mi?
    Edeb katsayısının arttığından da yeni haberim oldu, ne kadar arttı ki? O halde coğrafyanın KS si düşmüş olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dantesneo -- 11 Şubat 2017; 12:24:38 >
  • quote:

Krdş sen 2016 da kalmışsın galiba artık işler değişti. Önümüzde artık katsayısı arttırılmış geo soruları olacak. Tm 3 için gireceklerde edb katsayısı arttı... Ayrıca bazı insanlar ezber yapmada zorlanıyor olabilir. Şimdiden konu bitirmenin ne zararı var. lys zamanı hem mat hem edb hem geo bakacağız ki kendin de söyledin yoğun bir edb olacak diğerlerine zaman kalacak mı bilmiyoruz

Baya baktım tm 3 de edeb katsayısının arttığına yönelik bir şey göremedim, bizi mi yiyorsun anlamadım ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: fyodorleo

quote:

Baya baktım tm 3 de edeb katsayısının arttığına yönelik bir şey göremedim, bizi mi yiyorsun anlamadım ki?

şu an telefonumda daha önce indirdiğim resmi katsayılar var . tm3'de 25 den 28 'e çıktı edb.
    coğrafya 10'dan 9'a indirildi . mat katsayısı 23 ( geo birleşik) . fotoyu atmaya çalışacağım editlerim atabilirsem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.