Şimdi Ara

Edebiyatı fulleten hocanın ders notları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
78
Favori
9.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlık tıklanmak için atılmış gibi durabilir fakat durum öyle değil gerçekten fulleten hocanın notları. 2012 yılında edebiyatı fulleyen 3 kişinin 2'si hocamızın öğrencisidir. Hocamız tek kelimeyle Behzat Rasuli'nin Türkçe-Edebiyat versiyonudur. Piyasadaki tüm kaynakların kendisinde olduğu söylenmekte. Kendisi Ankara'da ünlü bir hocadır. Açı Dershaneleri Türkçe zümre başkanıdır. Özel derece sınıflarına girer. "Türk Dil Kurumu Şubat 2012 Değişiklikleri" adlı çalışması MEB tarafından örnek alınarak resmi sitesinde yayınlanmıştır. Bu kadar bilginin arkasından 2 haftalık notları vereyim:

2 resimde gördüğünüz gibi programımız 2 haftalıktır. Günde 5 eser ezberleyerek 1 haftada ÖNEMLİ Divan ve Halk Edebiyatı eserlerini halledebilirsiniz. Yine aynı şekilde 1 haftada günde 5 eser ezberleyerek Batı Edebiyatı'nın önemli eserlerini halledebilirsiniz.

Elimde sadece 2 hafta bulunmaktadır. Hocamız diğer haftaları verince buraya ekleyeceğim. Olay sadece bu notlardan değil şifrelerden de oluşmakta arkadaşlar. Çok akılda kalıcı şifrelemeleri var. Bu şifreler için günde 4-5 saat uyuyup çalıştığı söyleniyor. 1 hafta önce derste bir adet demo gösterimi yapmıştı ve tekrar etmediğim halde birçoğu hala aklımda. Aklıma ilk gelen ve en basitinden Victor Hugo'nun romantik bir yazar olmasıdır. Hocamızın şifreleme şekli Hugo ve Tolga Abi'yi herkes bilir, Hugo aşkı için birçok tehlikelere girmiştir ve bu da onun romantik olduğunu gösterir.

Hocayı övdüğüm söylenebilir doğrudur. Bu olaydan maddi olarak hiçbir çıkarım yoktur. Forumda birçok kişi bana yardımcı oldu yazın güzel bir kamp dönemi geçirdim. Ben de elimdeki notları forumda paylaşarak sizlere yardımcı olmak istedim.

Yazı uzun oldu okurken sıkılabilirsiniz fakat üşenenler için özet geçmeyeceğim. Yeni notlar geldikçe bu mesajı editleyip başlığı değiştireceğim.

Aynı hocanın Türkçe notları:

http://forum.donanimhaber.com/m_81096646/f_//tm.htm#81096646

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bi tylol hot içer miyiz -- 11 Eylül 2013; 19:16:31 >

• Emeğine sağlık kardeşim. +1
  • Helal olsun
    Takip edelim
  • Emeğiniz için teşekkürler hocanız diğer dökümanları verdikçe ekleme yaparsanız seviniriz
  • takip edelim sağolasın
  • Rica ederim arkadaşlar elime geçtikçe eklerim.
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Matematik meb kitapları
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eline sağlık bekliyoruz kardeş devamını maksimum kaç hafta sürer notlar ve sadece yazar-eser ismimi olucak notlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnnaTorv -- 9 Eylül 2013; 20:15:24 >
  • adamsın
  • Takip

• quote:

Orijinalden alıntı: AnnaTorv

Eline sağlık bekliyoruz kardeş devamını maksimum kaç hafta sürer notlar ve sadece yazar-eser ismimi olucak notlar ?

Rica ederim arkadaşlar.

Hocam bunlar ön not. Yani önemli eserleri biz kendimiz ezberliyoruz sonra hocamız öykü şeklinde yeniden anlatıyor detay eserlerle beraber. Ben sizlerle 2 notu da paylaşacağım merak etmeyin. Kaç hafta sürer kısmında tam bilgim yok ama şöyle bir şey söyleyim. Hocamız bu 2 kağıdı normalde 1 haftada ezberlettiriyormuş ama dershane yeni başlayadığı için 2 hafta verdi. Belki Servet-i Fünun,Tanzimat,Fecr-i Ati'yi 1 haftada verir. Milli Edebiyatı 1 haftada verir. 12. sınıfım Cumhuriyet Edebiyatı'nı görmedim bilgim yok. Kısacası elime ne not geçerse geçer geçmez ekleyeceğim buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bi tylol hot içer miyiz -- 9 Eylül 2013; 20:27:35 >

• Takip

• diğer notları da bekliyoruz teşekkürlerrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: bi tylol hot içer miyiz

Evet arkadaşlar başlık tıklanmak için atılmış gibi durabilir fakat durum öyle değil gerçekten fulleten hocanın notları. 2012 yılında edebiyatı fulleyen 3 kişinin 2'si hocamızın öğrencisidir. Hocamız tek kelimeyle Behzat Rasuli'nin Türkçe-Edebiyat versiyonudur. Piyasadaki tüm kaynakların kendisinde olduğu söylenmekte. Kendisi Ankara'da ünlü bir hocadır. Açı Dershaneleri Türkçe zümre başkanıdır. Özel derece sınıflarına girer. "Türk Dil Kurumu Şubat 2012 Değişiklikleri" adlı çalışması MEB tarafından örnek alınarak resmi sitesinde yayınlanmıştır. Bu kadar bilginin arkasından 2 haftalık notları vereyim:

2 resimde gördüğünüz gibi programımız 2 haftalıktır. Günde 5 eser ezberleyerek 1 haftada ÖNEMLİ Divan ve Halk Edebiyatı eserlerini halledebilirsiniz. Yine aynı şekilde 1 haftada günde 5 eser ezberleyerek Batı Edebiyatı'nın önemli eserlerini halledebilirsiniz.

Elimde sadece 2 hafta bulunmaktadır. Hocamız diğer haftaları verince buraya ekleyeceğim. Olay sadece bu notlardan değil şifrelerden de oluşmakta arkadaşlar. Çok akılda kalıcı şifrelemeleri var. Bu şifreler için günde 4-5 saat uyuyup çalıştığı söyleniyor. 1 hafta önce derste bir adet demo gösterimi yapmıştı ve tekrar etmediğim halde birçoğu hala aklımda. Aklıma ilk gelen ve en basitinden Victor Hugo'nun romantik bir yazar olmasıdır. Hocamızın şifreleme şekli Hugo ve Tolga Abi'yi herkes bilir, Hugo aşkı için birçok tehlikelere girmiştir ve bu da onun romantik olduğunu gösterir.

Hocayı övdüğüm söylenebilir doğrudur. Bu olaydan maddi olarak hiçbir çıkarım yoktur. Forumda birçok kişi bana yardımcı oldu yazın güzel bir kamp dönemi geçirdim. Ben de elimdeki notları forumda paylaşarak sizlere yardımcı olmak istedim.

Yazı uzun oldu okurken sıkılabilirsiniz fakat üşenenler için özet geçmeyeceğim. Yeni notlar geldikçe bu mesajı editleyip başlığı değiştireceğim.

Sitesini verseydin dostum

• Ellerine saglik

• Dursun Hoca internette ders anlatmıyor hocam. Ben sadece nasıl biri olduğunu anlamanız amacıyla benzetme yaptım Behzat Hoca'ya.
  • Takip; çok sağol hocam.
  • takip. eline sağlık.
  • takip eğer gerisi gelirse çok güzel olur hocana dh halkının selamını söyle teşekkür ediyoruz ona :D
  • ellerinize sağlık bu tarz hocaları paylaşmanız bizim için müthiş yarar :D tekrardan teşekkrüerl
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.