Şimdi Ara

Edebiyata girecekler sınavda hangi soru tiplerini yapamıyorsunuz? Hangi konular eksik?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu konu çıksa hayatta yapamam dediğiniz bir konu var mi? Bu yolla belki birbirimize yardımcı oluruz. Mesala ben şu göktür uygur yazıtlarına çalışıyorum ama bir süre sonra yine unutuyorum. Bir de istiare sanatını zor buluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• halk ve divan edbebiyatı şuan hiç yok . birde son dönem cumhuriyet sanatcılarına hiç bakmadım. açıkcası bakmayıda düşünmüyorum cok sıkıldım ama sınavda kötü olmamak için 1-2 bakıyım diyorum.

gökttür uygur yazıtları cok zor değil . benim gibi bir ezber özürlüsü bile 30dk da anladı . 4-5 gün aklında kaldı sınavdan önceki gün baktınmı unutcağını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ollicanolli

halk ve divan edbebiyatı şuan hiç yok . birde son dönem cumhuriyet sanatcılarına hiç bakmadım. açıkcası bakmayıda düşünmüyorum cok sıkıldım ama sınavda kötü olmamak için 1-2 bakıyım diyorum.

gökttür uygur yazıtları cok zor değil . benim gibi bir ezber özürlüsü bile 30dk da anladı . 4-5 gün aklında kaldı sınavdan önceki gün baktınmı unutcağını sanmıyorum

bende sınavdan önce olası tekrar bakmayı düşünüyorum. Cumhuriyeti ihmal etme derim son dönem önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: hcangur

quote:

Orijinalden alıntı: ollicanolli

halk ve divan edbebiyatı şuan hiç yok . birde son dönem cumhuriyet sanatcılarına hiç bakmadım. açıkcası bakmayıda düşünmüyorum cok sıkıldım ama sınavda kötü olmamak için 1-2 bakıyım diyorum.

bende sınavdan önce olası tekrar bakmayı düşünüyorum. Cumhuriyeti ihmal etme derim son dönem önemli.

suanlık ihmal etmiş görünüyorum. nerden nasıl başlicam tereddütlerim var. bugün halk edb nı bitirdim. güzel oldu 1-2 test kaldı bakalım

• oyle belli bi yer yok bende ya, bi gun saniyesinde yaptigima ertesi gun ruh halime gore olmadik cevaplar veriyorum falan, ben esas cografyadan deli korkuyorum ya, neye caliscam onu da bilmiyorum kimi ygs konulari var diyo kimi yok diyo, dogrusu nedir bunun ya? siz nasi calisiyosunuz arkadaslar cografyaya bi yardim edin bana da su son vakitlerimde :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fecr-i Ati'den sonrası yok bende. Yazar isimleri var aklımda ama hangi topluluktalar, eserleri ne gram bilgim yok.
  • Cumhuriyet Edebiyatı pek yok diğerleri fena değil gibi. Cumhuriyetten kaç soru gelir ki 8-10 soru çıkar mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazar/Şair - Eser eşleştirmelerinden nefret ediyorum ben ezberle uni sınavı oluyor ülkede

Kaynaklarda rastlanmayan pek sık adını duymadığımız adamlardan soru gelecek bence. 11'de 29 netim vardı. Edebiyat'ı halletsem derece yapıcam yaa!!
  • yakın ve eski dönemden korkuyorum ben ya.ilk yazıtlar felan bir de şu panel felan onları hiç ezberleyemedim naptıysam olmadı karışıyor sürekli.
  • Dikkat ettim de herkes cumhuriyetin son dönemini yapamıyor. Bunu nasıl çözebiliriz ki.

• cumhuriyet ve divandan aşağı yukarı kaç soru gelir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcangur

Dikkat ettim de herkes cumhuriyetin son dönemini yapamıyor. Bunu nasıl çözebiliriz ki.

Duyulmuş yazarlar çıksa sıkıntı yok da duyulmamış çıkıyor takılıp kalıyorum ben.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.